Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 15
ralucames spune:
quote:
Originally posted by svety
Io-s aia cu plasamentele, divorturile si parintii care pleaca pe dincolo si isi lasa copii la vecini. I-os spaima parintilor care nu-si vad de treaba.
Bravos !!

minunea vietii mele
sunshine4ever spune:
Svety, Carrie, da sunt asistenta medicala la chirurgie 2 ATI. Stiam si eu de 90 de ziele apoi comisie, dar trebuie sa ma interesez si cum a facut prietena ca doar nu am sa ma duc in infectii si mai ales la munca de pe terapie intensiva insarcinata.
Ralucames, cum am zis mai inainte is asist med, la chirurgie 2 ATI, si tocmai ce imi trebuia sa citesc de la tine. Chiar sapatamina asta vroiam sa ma duc la diabeti la dr Simo ca sa imi dea un fel de regim de slabire, de cind ii cu hormonalele, de vreo doi ani, ma ingas si nu reusesc sa dau jos.Poate ma ajuti tu cu ceva sfaturi.

pt toate
DM
ralucames spune:
Magda, eu am facut stagiu doi ani la dr.Simu, la Centrul de Diabet, dar stiu ca are si program la un cabinet particular, asta in cazul in care nu ajungi la ea la Clinica-stiu ca e ff multa lume acolo. E foarte buna profesional, rezultatele se vad si mai ales se mentin ff multa vreme, dupa curele ei de slabire. Ti-o indic in cunostinta de cauza. De fapt nu o sa-ti dea sa tii o anumita cura de slabire, ci te va investiga sa vada daca nu exista cauze patologice, apoi iti va spune ce ai voie si ce nu ai voie sa mananci, evident intr-un anumit ritm si combinatie. Sa ma tii la curent cu evenimentul asta. Te pup
minunea vietii mele
ralucames spune:
nimeni in zona, .... eu inchid, eu deschid...
deci:
Buna dimineata, doamnelor!! Veniti la o cafea??![]()
Azi sunt singura pana pe la amiaza, sotu la servici, fata cu socrii, abia astept sa o vad
... vine azi 
Revin cu
pa-pa
minunea vietii mele
carrie spune:
neata fetelor
Raluca cum a fost cina romantica?
io as sta la cafea da la mine e balamuc.mi-a venit ieri dupa masa o prietena buna din baia Mare cu fetitza ei si sunt la noi.(m-am cunoscut cu ea cand eram internata in spital cu probleme in sarcina cu Thea si ea la fel, Mara e cu 2 luni mai mica decat Theodora, si de atunci am ramas f apropiate).pe fete abia le-am culcat la 11 noaptea da s-au jucat super frumos si de la 8 azi dimineata alearga pe aici bezmetic.vreau sa le scot la pascut gazonul poate isi mai consuma din energie.
asa ca o sa revin
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ralucames spune:
Cris, cina a fost ff relaxanta, am profitat ca azi vine acasa gaza nazdravana... Cred ca fetele vor fi extaziate daca le scoti la pascut gazonu', ca e ff frumos afara.
Si multe urari de bine tatalui tau, distractie faina!!

minunea vietii mele
codruta_grg spune:
Eu de o spataman ma simt rau. in sensul ca am o stare de oboseala, greturi si temp 37. Analizele sunt bune. M-au diagnozticat cu diskinezie biliara - ceea ce eu nu prea cred, ca dureri stomacale nu am. Poate fi viroza care ss ma tina in starea asa de 6 zile? Poate stiti voi ceva....
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
carrie spune:
am venit de la pranz ghiftuiti, cred ca pun 10 kile luna asta daca tot am pus numa 9 pina acuma
ma bucur din suflet ca au trecut pe al noi la o cafea si Stanca cu Bogdan
, n-am paucat sa stam f mult da sper sa repetam figura si sa fie si Razvan.si tot dimineata ne-au mai fost si nashii cu baietelu.asa ca Stanca iar am fost super uituca si te rog sa ma ierti, ti-am trimis PM.
Raluca da-mi si mie datele de contact ale nutritionistei, vreau sa-l trimit pe Mihai la ea sa discute si sa-i recomande o dieta.
Codruta poate fi dupa experienta mea in domeniu dischinezie biliara dar ar trebui sa si versi sau pur si simplu o viroza.alte manifestari nu ai?ia Motilium ca e f bun.si Fiobilin sa dreneze bila.
sanatate multa!
ce limbuta sunt azi pupicei multi
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
codruta_grg spune:
Multumesc 
Motilium (si magnerot-ca poate fi si un pic de lipsa Mg, desi nu apare la analize) mi-a prescris si iau deja de vineri. Singurele manifestari: oboseala crunta, stare de rau generala, am avut intr-o noapte si durere de cap si febra de 37.2, si uneori stare de neliniste (palpitatii-de aia mi-a dat mg). Am inteles de la o vecina ca de la bila e si ca poate dura si 2 saptamani starea asta. Acum 2 luni mi-am facut eco si aveam totul normal la bila, pancreas, alea, alea.
Face Muresan pana la urma eco la san, cu eco performat?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi