Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 14
mariana tache spune:
Buna seara, fetelor!
Nu-mi vine sa cred ce active ati fost zilele astea; brovos!
Am multe sa va spun, sa va raspund; dar nu stiu ce-am patit (sau stiu); in timp ce va citeam scrierile m-am lovit o stare nasoala, sora cu depresia, si nu mai pot scrie nimic.
Noapte buna.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
arleena spune:
SARAH
sa cresti mare!!!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
ralucames spune:
Buna dimineata dragelor. Sunt asa matinala, ca am crezut ca si azi se merge la "vici" si mi-am stricat somnu' (rar o patesc, dar iata-ma); dupa postare merg sa-mi fac o cafea buuna, apoi la treaba.
Maine-mi vine "pitbulu'" acasa si vreau sa fiu gata cu toate.
Dar stiti de ce ii zic asa?? Sa vedeti ce obicei prost a prins.... stie ca e mai puternica decat vara-sa si cand ceva nu-i convine, o impinge cu pieptu... mor cand o vad sau aud ce face... iara cea firava, care e mai mare cu un an decat ea, cade si se smiorcaie... in fine.
Mariana, te pup draga, sa-ti treaca depresia si sa revii cu forte puternice... ne sunt de mare folos.
Svety, din partea mea multe 
pt ceea ce faci, ca pe mine tare m-ar consuma (cand lucram ca asistenta si vedeam cate cazuri de boala erau, ma consumam enorm...)iar pe parintii care pleaca in strainatate i-as ruga sa se gandeasca de mai multe ori inainte, pt. ca cei ce raman acasa, sufera enorm (ma gandesc la copiii mai mici, care inca nu au format psihicu si caracterul...) oricum e greu... Si cine e tanti de care ziceai?? vre-o doamna importanta pe care trebuia s-o stim?? Lumineaza-ne![]()
Va pup pe toate, mai vin azi!!
minunea vietii mele
roxana1974 spune:
heiii, Ralu, buna dimineata!
Buna dimineata tuturor! Am baut prima
insotita de 3 praline delicioase. ma duc sa-mi fac un refill imediat, yam yam...aseara am facut 30 de minute de
sunt asa de multumita, niciodata nu am mai facut atata! eram prastie dupa 5 minute!
Stanca
la ce semne iti fac, ai zice ca e hartuire sexuala, dar nu e
... abia astept sa pove ![]()
Mariana, tu? depresata? come on! Las' ca povestim noi imediat! ![]()
Romana, ma bucur ca ti-a trecut, nu stiu cum te-ai captusit cu asa ceva. Tare as vrea sa mai povestim, sper sa ne revedem in curand 
Olim
ce mai faci fataaaa!!???!! Intr-o zi, pe Baritiu, de fapt era dimineata la 8:30 am vazut o tanara la trecerea de pietoni si asa semana cu tine, dar nu cred ca erai tu, iar eu sunt atat de adormita dimineata incat imi vine sa-mi fac cafeauua intarvenos! Sau erai tu? Oricum mi-e dor si de tine, asa ca poate aranjam ceva!
Simona draga, ai grija de tine. Tin pumnii tare tare tare sa nu te racesti sau daca e sa fie ceva usor de tot si sa ne revedem repede si sa fii sanatoasa!!!! Ceaiul pectoral face minuni, jur, si nici nu e amar, dar daca ai gasi chiar din ala, asa se si numeste, ceai pectoral!
Svety
?
Ce frumoasa vreme afara, cred ca iesim ![]()

Roxa
revin imediat!
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Mariana, tu? depresata? come on! Las' ca povestim noi imediat!
Da, eu sunt aia; mai are omu` si scapari
; ne-am povestit azi de ne-am spart Eu tot in groapa + mor de somn!
Pa!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
buna fetelor
io-s ca o liceanca indragostita asa ma simt de incantata de toate.are si vremea un aport in mod cert.
am fost la o petrecere de pici grozava, fata mea s-a simtit tare bine si acuma doarme bustean.
iar eu m-am intalnit cu persoane dragi
![]()
si am fost la dr la control si-s f happy ca in ciuda contractiilor colul mi-e ok si bebica la fel.i-a facut niste poze 3D super,i-am vazut obrajorii, nasucu, prunutza, tot tot...
Mariana, sper ca esti mai bine, mi se parea mie ca ceva ceva nu e chiar oki cu tine dar sigur nu te lasi tu si trece repede?
Raluca , ai primit nr de tel care ti l-am scris oe mess?pupa finutz cea scumpa, sunt tare faine pozele.
Ioana bine ca ai scapat de boleala.
Magda, bine ai venit!!si eu sunt tot in fan clubul dr Muresan![]()
roxa esti mortala cu shoppingu si eu am probl. astea, acuma nu m-au mai cotropit de cand sunt insarcinata desi si acum mi-am luat doua perechi de pantoloni de gravida fara nici un rost ca deja e prea cald ptr ei
.da acum o comit in cora cu tot felu de minuni de gradina , casa, copii de i se scoala la Mihai paru in cap la casa.
Olim, chiar cand vii in Cluj?
va pup gagici ca-s f exaltata si as face de toate, si sa pasc pe campii
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
sunshine4ever spune:
Ciao fetlor
Va multumesc inca o data pentru primire

Svety, esti asistenta cumva? Unde lucrezi?
Ralucames, si tu tot cu acele in mina?Unde? SA pare ca plou acu asistente?![]()

Carrie, iti doresc sa ai o sarcina usoara si fara probleme. In ce lun aesti. Muresan
e super dr, doar ca e foarte ocupat.
Apropo de tot esti la muresan si gravida stii cumva daca se poate rezolva medical ca sa nu mia mergi al lucru din moment ce ai aflat ca esti insarcinata? O prietene ade a mea asa a facut tot cu muresan dar de vreo trei ani.
DM
svety spune:
Saluti!
Magda, sunt asistenta sociala. Io-s aia cu plasamentele, divorturile si parintii care pleaca pe dincolo si isi lasa copii la vecini. I-os spaima parintilor care nu-si vad de treaba.
referitor la tipa respectiva, e o gagica de la Directia Judeteana si ma gandeam ca o stiti...nimic important. Colaborez cu ea si e super tipa.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
Magda, sunt in luna a 8-a acum.
nu stiu sa-ti raspund la ce m-ai intrebat.sunt admise conform Codului Muncii 90 de zile anual dupa care se intra la comisie ptr prelungire concediu medical.+concediu de odihna depinde cat are.
daca se gasesc diverse metode de a aluneca pe langa "prevederi" e very possible.cel mai bine sa-l intrebe pe el.
tu unde esti asistenta?si mama a fost o viata asistenta, acum e pensionata.
Mariana, wake up si iesi din groapa, uite-te si tu ce frumos e afara.io zici ca am luat ecstasy
.a vorbit Adi cu Mihai azi si din pacate este un singur incoveniet la problema dar e mare:engleza, ptr ca ei 80% din comunicare o au cu exteriorul.
am fugit ca ne-au sosit musafiri
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ralucames spune:

Criss. , mersi draga, am primit nr. de tel, l-am notat, apoi am uitat complet de el-ca sa-ti multu'
..
Ma bucur ca v-ati distrat. Ce frumoasa descriere i-ai facut bebitei
Mariana draga, te rog sa-ti revii, ca uite, afara e frumos, cred ca baietii ti-s sanatosi, iar altceva parca nu mai conteaza... vreau sa-ti trimit un PM, dar mai incolo, ca am de pregatit o cina
...

Magda, eu am fost asistent dietetician intr-un hospital, tu unde lucrezi?? esti asistenta?? ![]()
Va pup, revin.
minunea vietii mele