Cluj rulz! - 69

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

asa e la inceput, dar cu gasca asta de clujence, nici nu o sa iti dai seama, parca le-ai stii de-o viata, asa fete faine is toate.abia astept sa merg si eu acasa, sa ma mai intalnesc cu voi
va pupicesc
magda, bafta la FIV

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Sarah, sa cresti mare, sanatoasa si foarte norocoasa!!

Dragele mele, ma bucur ca nu va gasesc tot pe pagina 3, si prestati cu noutati.

Simona, superba excursie zici ca ati avut, ma bucur mult, asteptam pozici

Erika, multa-multa sanatate ii doresc lui Norbi, va tin pumnii pt. sapt. viitoare, Doamne ajuta!! Sa stii ca, desi am fost acasa fara gaza, am fost tare lenesa si nu am prestat bazin, asta pt. ca m-a lovit o perioada de somnolenta... maaama-ce bine dorm dimineata Dar sotu' nu a lipsit...

Magda, bine ai intrat in gasca, vezi sa prestezi, ca altfel punem absente Doamne ajuta si la voi, sa vina ingerasul de puiutz, indiferent prin ce metoda

Mariana, pai se poate?? pe unde umblii fato!!?? Sper ca sunteti bine, baietii ti-s ok?? de ce nu ne mai pove de ce nazdravanii fac??

Apropo, de Florina kiar nu stiti nimik??

Svety, cum mai e pe la servici?? te-ai obisnuit??

Stanca, kiar daca mi-ai facut mare pofta de fasole su afumatura (mie), ma rezum doar la spanac si supica de pui.. dar toate maine, ca azi ma bate o lene....

Roxa mama, cum faci tu terapie prin shoping?? Ca io nu pricep... adica daca tot iti cumperi, macar sa nu te mai loveasca sentimentu' de vinovatie... lasa-l in colo... si mie mi tare draga relaxarea si ridicarea moralului cu aceasta metoda, dar o aplic destul de rar Si du-te la Bucuresti si fa-i galagie Ilenei, sa vina pe lume odata!! Tare imi place cum ne mai povestesti despre peripetiile tale

Criss , distractie faina si mai ales, La Multi si fericiti Ani, tatalui tau!!

Dragelor, trebuie sa incep sa lucrez la lucrarea de diploma, ma loveste iara panica si trebe sa ma concentrez... asa mi se pare de greu... dar m-oi aduna io, apoi sa vedeti ce iese din afacere

Va pup si va doresc un week-end plin de caldura sufleteasca si mai ales de sanatate!!

p.s. Luni, a doua zi de Pasti, am fost in Gradina Botanica cu familionu', abia astept sa vedeti ce fata prapadita am... ...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MAGDA- bine ai venit! Succes la FIV! Da, am luat BRIVAL!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Olim, Ralucames, Romana SI TOATE FETELE, va multumesc pt primire, si va ultumesc si pt urare, sa de Dd sa fie cu rezultat pozitiv. Trebuie sa cred asta, e singura sansa, sau mai bine zis DD e sansa mea, ca ininte de tehnica e El.
Voi la ce dr ginecologi ati mai trecut cind ati fost gravidute?
Romana, bine ai facut ca ai luat tratament, doar ca eu stiam ca aciclovir se da si in tb si in unguent. Dara cu conteaza ca ti-a trecut
pt toata lumea

DM

Mergi la inceput

MAGDA- Medicul dermatolog mi-a spus ca Aciclovirul se da pentru virusul herpetic si ca merge mai bine medicamentul pe care mi l-a dat. A avut dreptate, in doua zile de tratament m-am simtit mult mai bine, aproape as spune ca nu ma mai supara nimic. Am avut zona zoster in regiunea lombara si mi-a prins nervul sciatic si de aici am avut dureri mari. Dar acum ma simt ca noua Cand faci FIV- ul?

Mergi la inceput

MAGDA- pe Matei l-am nascut cu dr. MURESAN, iar pe Luca l-am nascut cu dr. ONA pentru ca dr.MURESAN era in concediu, iar nazdravanul s-a hotarat sa vina mai repede. Dar am cuvinta numai de lauda pentru amandoi!

Apopo, fetelor, mi-am facut programare la dr. MURESAN ca sa imi pun sterilet. In sfarsit m-am hotarat! Ce ziceti, trebuie sa fiu la ciclu? Parca asa am auzit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Romana, ma bucur ca deja esti mai bine. Urata treaba cu herpesu' asta... Sa stii ca despre sterilet (inca) nu stiu nimik... poate intrebi doctoru... Si eu am nascut cu Muresan, sa ii dea Dumnezeu sanatate si multi ani de profesie. Al doilea bb cred ca tot cu el l-as naste... cel putin sarcina tot el o va monitoriza (cand va fi cazul)

Olim, pupici si Stii cat se mai joaca Stefania cu Ciupercuta de la tine?? Cred ca e jucaria ei preferata

va pup, again, dar poate mai vin

ia uitati pe ce am lucrat eu mai devreme:
Gradina Botanica

iar asta e preferata mea: papadia rasfatata

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Multumesc fetelor m-ati ajutat la o hotarire. Eram nedumerita pt ca si eu is pacienta lui Muresan de doi ani, dar cind era vb de fiv cu icsi spuse de cei de la lab el le contrazicea si spunea doar fiv. In fin easta conteaza mai putin, m-am hotarit asupra Szegedului si merg mai departe.
Romana, pe 24 mai am prima consultatie, apoi vedem cum incotro. Sper sa avem noroc la reusita, trec si prin foc doar sa am bb.
De nu ne vedem va doresc wekend placut , acu ma retrag ca miine is de servici doar pacientii nu is iau pe weekend liber.
Va pup si sa ne revedem cu bine.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Raluca, da, m-am mai obisnuit. E cumplit de mult de lucru, ca faci mai multe lucruri si cu toate ca le fac la timp, se intampla sa trebuiasca sa le fac deodata. E naucitor. Dar si timpul zboara. Mie imi place enor. Mai ales ca incer sa previn abandonul. Eu sunt si cu parintii care pleaca in strainezia. E ingrijorator de-a dreptul.

Magda, bafta la FIV si bine ai venit.

Romana, bine ca te-ai facut bine! Eu nu stiu nimic de Zona Zoster , dar am auzit ca doare tare.

Stanca si pe mine ma tenteaza fasolea din badoace . Dar ma abtin.

FETILI! O stiti careva pe Harieta Dan de la Directia Generala ...bla bla de Asist. Soc.? Aia de pe str. Grigorescu nr.37

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Io n-o stiu SVETY, da ce-i cu ea?

Mergi la inceput