Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 12
asi spune:
Azi am fost un pic la cumparaturi si mi-a fost foarte pofta de conserva ce fasole cu carnati.Am crezut ca si lesin daca nu o cumpar si sigur nu sunt gravida ca am tinut post![]()
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sunshine4ever spune:
Buna fetelor, sunt Magda
Mai mult mpostez pe tema fiv pt ca inca si in cautarea unui ingeras, dar fiind din cluj poate ma primiti si pe mine intre voi.
DM
asi spune:
Magda bine ai venit !
Succes la fiv!
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sunshine4ever spune:
Asi, iti multumesc mutl chiar am nevoie de sprijinul vostru singura sansa ii fivul.
Apropo voi stit ceva medici gine de treaba prin cluj?
DM
svety spune:
La Multi Ani Sarah

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
roxana1974 spune:

In primul rand apar si eu cu intarziere pe ziua de azi
Sarah! Sa cresti mare si frumoasa! Sa fii sanatoasa si sa-i asculti pe parintii tai ![]()
no, nici azi n-o nascut Rolo...ma duc io luni la Bucuresti si-o iau in primire pe nepoata, pai se poate?
... asta asa e, am o mica delegatie si abia astept sa vad ce se intampla...
gagici, nici nu am curajul sa va zic cati bani am spart azi si pe ce
am crezut ca m-am vindecat, dar nu sunt nici pe departe ... oh my god
si vine vara
nu stiti cata ciocolata am mancat, de necaz nu alta...
Simo, te-am sunat...chiar acum...sunt inca la job, dar pana sa ajung la Edith, aveam 3 sferturi de ora...ma duc acasa totusi sa ma schimb...
Va pup fetelor si poate ne vedem online deseara...
Roxa
romana_74 spune:
LA MULTI ANI SARAH! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOASA!

Fetelor, acum sunt foarte bine, se pare ca am scapat de boala asta ca prin urechile acului, adica nu am avut asa dureri cum am citit si am auzit! Boala am avut-o doar eu, noroc ca ai mei au scapat si habar n-am cum am luat-o! se pare ca daca am facut varicela, daca intram in contact cu virusul asta facem Zona Zoster, asta in cazul in care avem imunitatea varza, cum o am io de la o cura de slabire tampita si de la stresul zilnic! Dar e bine ca am scapat si sa speram ca au scapat si ai mei, adica Matei are facut vaccinul contra varicelei, Luca trebuia sa il faca ieri, dar am amanat vaccinarea pana saptamana viitoare.
SIMO- te astept negresit dupa flori! Deja crizanteleme sunt cam maricele! Se pare ca cei de la vremea.com sunt niste mincinosi... soarele le-a priit foarte bine la plantele mele! Maine sunt la tara la bunici, iar duminica sunt acasa, daca vreti sa veniti ne auzim la telefon!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
olim spune:
salutare tuturor
LA MULTI ANI SARAH!
magda, bine ai venit
rolo, facem galerie pentru Ileana

romana, sa ai sanatate multa si sa ai grija de tine.Sa stii ca sotul meu a facut pe baza de stres, si eu la fel.Ai grija de tine
roxana, drum bun la bucuresti sa sa ne tii la curent cu evenimentele de acolo
asi, chiar ar fii buna o conserva, eu maine am sa fac pasole cu os afumat, ca tot mi-ai facut pofta
erika, tinem pumnii pe saptamana viitoare, o sa fie bine , ai sa vezi
carrie,
sa ai si tu mama grija de voi, nici eu nu prea dorm noapte, si cand ma gandesc ca ma asteapta inca 7 luni
mariana,
mi dor de tine, pe unde umbli
va pup pe toate si va doresc un wek frumos tuturor

+8
sunshine4ever spune:
Olim, iti multumesc si tie de primire, la inceput ii mai greu pin aintri in tema....restul vine de la sine.
Romana74, despre zona zooster, de ai avut varicela nu inseamn aca nu poti sa il ai, doar ca poti sa faci o forma mai usoara, si e transmisibila. Ai luat ceva medicament?
DM