Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 11
denisabia spune:
Fetelor sunt disperata!
Am nevoie de recomandarea unui stomatolog bun , cu nr de telefon ,adresa.M-am intors in vacanta la Brasov in speranta ca imi rezolv aici problema la maseaua care ma durea.Toata lumea in concediu de sarbatori.Cert e ca as vrea sa-mi fac o programare cat mai repede pentru ca trebuie sa mi se lucreze pe canal la ambele radacini ale molarului , ma innebuneste durerea si nici antibiotice n-am voie.Stiu ca sunt multi medici in Cluj , dar sincer mi-e teama sa ma aventurez la vreunul fara o recomandare dinainte.
Va tot urmaresc si intr-un fel sunt invidioasa pe voi ca sunteti mamici.O sa vina si vremea mea si o sa ma dadaciti voi.
svety spune:
...si eu intru sa aud vesti de Rolo, deja ma stresez si eu.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
arleena spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
...............
Arleena, cum ai condus? Si eu am fost soferita; si m-am descurcat; si mi-a placut.
...............
sa zicem ca n-am calcat pe nimeni si nici n-am intrat in ceva gard sau alta masina....dar am fost rusty rau

cred ca ma ia astenia de primavara ca sunt dezastru...nu reusesc sa ma adun....nu apuc sa fac nimic ca e gata ziua....offf
sanatate tuturor si numai bine
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
roxana1974 spune:
sunt obo si va scriu pe scurt
Cristiana, da, e in 41, nu-i provoaca ca cica colul e lung si nedilatat si tare si ar fi prea traumatizant
..cica in rest totul e ok, placenta & copila...
pove maine...sunt prastie...dna Tache are kef de povesti pe YM
iar eu abia vad tastele...doar ascult again and again Say it right a lui Nelly Furtado...am o obsesie....
romana_74 spune:
Am trecut si a doua noapte... a fost muuult mai bine! azi nu mai sunt contagioasa... cel putin asa zice dr. Sunt tot in concediu medical , iar luni o iau de la capat! Azi merg la Cora la cumparaturi cu Matei si sper sa venim cu o jucarie, nu doua!
HAI ROLO! Tinem pumnii!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Mai intai de toate "La multi ani!" cu intarziere Medeei si Erikai.
Apoi "La multi ani!" pt Sarah, sa creasca mare si frumoasa si inconjurata de dragoste 
Acum vesti pe scurt:
- am ajuns acasa ieri seara pe la 7, obositi si morti de cald
- Viena a fost minunata ca de obicei, cu putin vant, Venetia a fost foarte frumoasa la prima vedere, Roma a fost surprinzatoare insa frumoasa iar Pastele cu rude dragi nevazute de mult, a fost tare bun, Florenta a fost frumoasa dar foarte din viteza masinii sau a autobuzului turistic;
- ma paste o raceala, ma rog fierbinte sa nu, din cauza aerului conditionat din masina. Ieri am reusit s-o agat si pe asta si-s
, asa ca incerc sa vin mai tarziu cand mi s-or opri mucii si durerea de cap.
Ioana ce rau cu boala asta, sper sa-ti treaca repede. De la ce ai facut-o?
pe toata lumea si ma bucur sa fiu acasa din nou.
jozsaerika spune:
salutare fetelor
Ioana ma bucur ca sunteti aproape vindecati ...am auzit si eu ce nasoala e zona zoster
...copii sunt si ei bine? e cumva epidemie?
Simona ce frumoase sarbatori ai avut 
eu stau ca pe ace pt. ca martea viitoare suntem programati la operatia de hernie si fimoza si sper ca nu se va imbolnavi Norbert sa putem scapa odata si de asta 
o zi frumoasa va doresc
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
asi spune:
La multi ani Sarah! 
Sa fii fericita si norocoasa toata viata!
Denisabia ti-am trimis mail ca pm-ul nu e activat.
Simona bine ai revenit.Sper sa fentezi raceala.
Cristiana ce mai faci?Ai fost la doctor?
Simona (arlena) poate e numai tentativa de astenie
.Fugi afara ca e asa frumos si poate trece.
Erika succes la operatii!Doamne ajuta sa treceti cu bine.
Ioana bine ca esti mai bine.Cum ai" reusit "sa contactezi boala?
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
neata fetelor
in primul rand La multi ani Sarah

eu sunt binisor cu exceptia dormitului f rau noaptea.contractiile s-au rarit, nu au disparut dar oricum cele Braxton Hicks sunt normale la varsta asta a sarcinii...
Simona bine ai revenit, vrem si poze!frumoase locuri ati vizitat!!
Ioana sanatate multa, ceilalti din familie au scapat?
Erika, tinem pumnii pe saptamana viitoare!!Doamne ajuta!!!!!
va pup fetelor, mai viu azi, sper sa ma tina balamalele ca avem un we plin de petreceri, inluzand pici si pe tata care e in 15 sarbatorit!
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Yagmur spune:
Imi cer scuze ca nu am apucat sa intru pentru a ura Sarbatori Fericite!!
Noi sintem la Bucuresti, total deconectati de ale internetului; toata ziua alergam dintr-o casa in alta, avem multa lume de vazut, bunicii sint si ei disperati sa stea cu Luca cat mai mult... in fine, per ansamblu totul este bine...
Nu am apucat sa citesc din urma, dar sper ca toate mamicile sint bine, bebeii sanatosi si vioi...
Pupici dulci din Bucuresti
P.S. A venit Ileana pe lume?
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca