Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 10
svety spune:
Creola, noi pe 21 avem nunta maare. Se insoara fratele lui Mihai. Asa ca daca e vorba de duminica asta, cu cea mai mare placere.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
carrie spune:
Roxa,
mai da revin si eu cu intrebarea:daca pe 5 a avut DPN-ul e cam in sapt 41 acuma, de ce nu-i provoaca??![]()
cum e Serban?
io am avut dpa masa asta primele contractii zdravene, si am stat cuminte in pat de curgeau toate apele pe mine.ma bucur totusi ca am ajuns in sapt 34 fara ele pina acum!
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ralucames spune:

Rolo draga, te rog nu intra in depresii, ca ai vreme dupa ce nasti. Doamne ajuta!! Si eu ma gandesc deja intens la voi.

Criss., ai grija de burticuta, oricum, felicitari ca ai ajuns pana aici fara acele probleme din prima sarcina!! Sigur va fi bine!! Sa nu ma uiti cu ce te-am rugat, te pup.

Va pup de noapte buna... eu mi-am luat cina de haioshe, ma pot culca linistita
![]()
pa-pa
minunea vietii mele
romana_74 spune:
Am trecut de prima noapte... horror!
ROLO- iti tin pumnii si de fiecare data intru sa vad ce faci cu sufletul la gura! Totusi nu inteleg atitudinea doctorilor!In fine... or sti ei ce fac, sunt convinsa!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
asi spune:
Buna dimineata!
Raluca ce dragut ca sunteti singurei
.
Ioana cum te mai simti.
Rolo curaj! ca in curand vine Ileana.
Cristiana se apropie si la tine momentul.Pe Thea la cate saptamani ai nascut-o?
Dana fain ca mergeti la gradina zoologica.Sa va pregatiti cu rabdare ca din pacate nu prea aveti ce vedea.Insa pentru copii e distractiv.
Ieri am fost sa vedem niste apartamente pentru chirie.Am gasit unul care sa ne placa.Acum m-am mai linistit.Incet ,incet incep sa impachetez.Urmeaza prima mutare...desi eu o astept cu nerabdare pe a doua![]()
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
jozsaerika spune:
BUNA DIMINEATA!
Rolo fii tare 

Raluca mai mergeti la bazin? tot de la 6.00?
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
carrie spune:
neata fetelor
tre sa stau cuminte in continuare, ca am avut si azi noapte contractii si bebeu agitat asa ca nani pauza!da beneficiez de o Theiutza f lipicioasa si grijulie.
Ralu iti trimit nr doctoritei imediat.
Stanca unde v-ati gasit chirie?pe asta mica am nascuta la 40 de sapt fara o zi.eu am DPN-ul pe 20 mai deci teoretic de prin 6 sunt la termen
...
om vedea
sa va intreb ceva: caut ptr sotul meu un om care sa faca vanzari din birou si umpic de logistica.postul e bunicel zic eu dar e in Turda.daca aveti vreo recomandare o astept cu interes.
va pupicesc fetelor
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
steaua spune:
Fetelor, multumesc pt sprijin. Mama e mai bine. A fost marti la radiografie si e relativ ok; adica sunt semne de o pleurezie; acuma ia doar antiinflamatorii; vestea buna e ca, de ieri, a inceput sa se plimbe si pe afara.
Dana, nu prea mai merg pe la Pritax; incerc sa diversific oferta ; eu, oricum, ies afara cu Alex seara (tati iese inainte de masa); tot am vrut sa venim la parculetul din fata blocului tau, sa ne intalnim. O sa venim in curand!
Ioana,
sa te insanatosesti repede- repede!
Mariana, ati venit toti acasa?
Raluca, da, te rog, un semn (pe mess)cand iesi afara cu Stefania seara, sa ne intalnim.
Rolo,
!
Cristiana, ai grija de tine!
steaua spune:
Am uitat ceva!

Medeea!
Erika!
Si inca ceva. Aseara iara am dansat prin casa, Alex a crescut 300 g in 2.5 saptamani!!!!!!!!!!!!! Unele stiti ce stresata sunt de greutatea lui. De l-ar tine cateva luni...........