Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 17
nana_sim spune:
Buna dimineata!
am citit tot dar n-am nimic de spus, nu-s prea bine dispusa si destul de racita ![]()
denisabia spune:
ILEANA iti dorim sa-ti fie viata un drum presarat cu flori!
Se pare ca lumea se confrunta cu probleme de sanatate in ultima vreme.Eu cred ca am si o astenie de primavara pe langa altele ca am cate o durere de cap si nici n-am voie antibiotice ca iau tratament naturist.
Saptamana usoara sa aveti!
asi spune:
Simona ai grija de tine
.Daca ai nevoie de ceva , noi suntem aici.
Codruta febra nu ai de la ovulatie.La criza de colecist poti face febra usoara.Daca leucocitele sunt normale insemna ca nu e infectie.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
jozsaerika spune:
Rolo FELICITARI!!! va dorim amandouara multa sanatate si fericire 
fetelor..ce se intampla pe la noi? numai boli si depresii
?
va pup pe toate 
sa va treaca...
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
codruta_grg spune:
Asa m-a intrebat o dr. daca nu sunt in peiroada de ovulatie (dapai de 1 saptamana.....) cica ar fi astenie (io n-am avut asa ceva never). Merg si la dr. de fam azi sa vedem ce mai zice el...
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
asi spune:
quote:
Originally posted by magdadomokos
Codruta, Asi eu stiam ca si la ovulatie ai temp de 37, 37.5, nu?!
DM
Nu neparat.Ai un salt al temperaturii si e vorba de temperatura bazala nu temperatura generala.Asta o ai doar dimineata la trezire iar pe parcurs corpul se adapteaza conditiilor de mediu.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
romana_74 spune:
Chiar fetelor... ce nasoala perioada... numai boli si depresii! Poate ca primavara aduce cu ea si neplaceri nu numai flori de cires! Dar sa speram ca nu ne tine mult si ne intoarcem la viata noastra cea de toate zilele!
SIMO- drum bun la capitala si sa umblii cu bine!
STANCA- ai gasit apartament? Adica v-ati hotarat? Imi spui niste preturi la doua camere mobilate prin Manastur? ii intereseaza pe niste colegi de ai mei, sot- sotie!
Eu ma simt cand bine cand mai putin bine, dar ma consolez cu ideea ca se putea si mai rau si parca merg mai departe mai usor!
La munca e nebuneala, iar din 11 mai merg la curs la Pitesti pana pe 20 iulie!
Sunt distrusa
! Mi-e dor deja de baieti! Cred ca o sa imi duc pijamalele lor nespalate sa le simt mirosul baietilor in fiecare seara la culcare! ![]()
ROMANA, MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
Vaiiii abia acum am vazut ce emoticoane am ales! da, asta e starea mea!!! Revin cu forte noi maine, poate va fi mai bine!
[red]ROMANA, [/red]MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)