Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 18
svety spune:
Io nu-s deprimata!
Ma bucur ca pot sa urez si eu - in sfarsit - FELICITARI ROLO SI BINE AI VENIT ILENUCA!

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Creola spune:
seara fetelor!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile adresate!
Imi cer scuze ca n-am reusit sa va multumesc la timp dar de joi au inceput sa ne vina musafirii si am tot petrecut pana azi.
Ilenuca bine ai venit pe lume!Rolo felicitari si refacere rapida!
Svety poate amanam vizita la Zoo pentru o alta duminica sa putem sa ne si intalnim !
Magda bine ai venit in gasca noastra!Sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca dorinta cat de repede!
Codruta m-am intalnit cu mama ta si cu Petra si mi-a spus ,printre altele ca nu esti bine.Iti uram multa sanatate !
Romana eu mi-am pus sterilet si nu "aveam musafiri".Intr-adevar pe prospect,asa retin scrie ca trebuie inserat in primele sapte zile ale ciclului menstrual.Si ca sa te consolez ,referitor la despartirea temporara de picii tai ,gandeste-te ca-i lasi pe maini bune si ca ceea ce faci e si pentru ei!
Nana Sim multa sanatate!Pentru tine si pentru Marianaun cantecel
din partea grupului pestrit sa va revina repejor buna dispozitie!
si noapte buna tuturor!
asi spune:
Buna dimneata!
Suntem acasa si eu si Razvan cu un fel de enteroviroza.Sper sa treaca repede ca nu e momentul sa bolim.
Ioana te compatimesc
.Grea perioada despartirea asta dar are si ceva bun.Macar invata sa te pretuiasca la adevarata valoare
.Nu stiu preturile in Manastur insa la 2 camere preturile sunt de la 250 in sus.
Dana ce mai face Sarah?
Nici eu nu sunt deprimata dar sunt superstresata.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, dar un apartament cu 3 camere la ce pret se inchiriaza, ca noi vrem sa il inchiriem din iulie , cel putin pe un an, sau si pe mai putin, ca e pacat sa stea gol.Insa vreau sa stea cineva de incredere, mai ales ca apartamentul e nou, sunt doar 3 vecini, si e mobilat acum.Vreau sa stea cineva sa aibe grija de casa, ca daca nu mai bine il tin inchis.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa tuturor
+8
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor

Creola bine te-am gasit
Chair si pe mine m-ar interesa un apartament cu trei camere ne finisat de loc cam la ce pret ar fi in zona manastur, cam din toamna am dori sa cumparam si noi si sa stim ca in jur de ce suma sa ne invirtim. Dej ne-am saturat sa stam cu parintii, e si stresant, mai ales acu ca is in fata unui fiv si nu stiu unde sa ma duc sa stau linistita duap fiv, de nu in casa as fi tot la stres.
Voi ce mai faceti?
Va pup pe toate

DM
olim spune:
pai noi am luat in manastur,sunt doar 3 apartamente in bloc, 92 de m2, 2 dormitoare, sufragerie , bucatarie, 2 bai, loc de parcare, cu 70.000 de euro nefinisat, dar trecem de 80.000 cu finisaj cu tot.Si asta a fost anul trecut in toamna-iarna.Acum nu stiu cat sunt preturile.
Adevarul ca merita sa stai singura, mai ales pt intimitatea voastra.
va pup pe toate
+8
sunshine4ever spune:
Da Olim, e bine sa stai singura din toate punctere de vedere. Voi ma gindesc ati luat in bloc nou. Noi ne multumim si cu cele vechi dar sa nu fie finisate pt ca oricum vrem s-o face dupa gustul nostru asa ca nu are rost ca sa luam ultrafinisat apoi s-o remodelam, bani aruncati pe geam. Om vedea noi pina pe toamna, ma interesam doar informativ in ceea ce priveste banii.
DM
olim spune:
da, al nostru este nou, dar il finisam noi asa cum vrem, ca nu avea rost sa arunc 5.000 de euro pe gem, si sa imi pusa gresie si parchet de 200.000/m, de calitatea a doua.Chiar daca ne costa mai mult amenajatul, il facem asa cum vrem noi.
Multa bafta sa ai, sigur veti reusi
+8
mariarusu spune:
buna fetelor
desi sunt si eu din zona (Gherla) nu am mai scris la subiectul vostru , acum am facut-o pentru ca am o mare rugaminte la voi:
m-ar interesa unde este in Cluj o gradinita chiar si cu program prelungit pentru copii cu deficiente motoriii , de fapt nepotelul meu are spina bifida si nu o sa poata umbla niciodata , d-na dr de la neuro i-a recomandat surorii mele sa-l duca la o gradinita dar va dati seama ca la o gradinita normala nu-l primeste .Poate stiti voi vreo fundatie care se ocupa de acesti copii .
va multumesc ,
Maria
TatianaG spune:
MARIA, imi pare foarte rau pentru nepotelul tau. Exista Gradinita Malteza pentru Copii cu Handicap Neuromotor pe Str. Haiducului nr. 9. Tel: 0264-432.326. Sper sa va fie de folos (am aflat de ea facand acolo party-ul de 1 an a Clarei, deci nu stiu mai multe detalii).
ROLO, felicitari pentru Ileana
! Sa fie sanatoasa, norocoasa, papacioasa si cuminte! Refacere rapida si mult laptic!!!
Noi suntem bine, nici eu nu sunt deprimata, din contra, am o foarte buna dispozitie. Asta datorita faptului ca am timp si pentru mine, caci de o luna jumate baietii au devenit "scolarei". I-am dus la cresa. Initial pentru 4 ore, dar pentru ca orele de somn de amiaza s-au prelungit pana pe la 17, nu puteam s-o iau pe Clara de la gradi, asa ca mai nou ii las si pe ei sa doarma la cresa. Contrar asteptarilor mele, baietii mei mamosi s-au obisnuit foarte repede, dupa o saptamana n-au mai plans dupa mine dimineata. Asta in conditiile in care plangeau cand ramaneau acasa cu sotul. Sunt ingrijiti bine, ii gasesc veseli si curati, mananca bine, nu s-au imbolnavit. Iar eu imi trag sufletul dupa o perioada cu foarte putin somn si intr-o agitatie continua, zi si noapte.
Multa sanatate si cate o
bolnaviorilor! S-aveti o zi frumoasa!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME 1 FILME 2
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006