A MURIT TATA!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Condoleante!

O sa vina si momentul in care vei plange foarte mult.
Este cumplit sa iti moara unul din parinti. Nu cred ca imi pot imagina ce este in sufletul tau. Trebuie sa treci prin asta ca sa simti cat de cumplit este.
Fii puternica!

Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Livia, sincere condoleante!

Simt prin ceea ce treci, si eu am trecut. Mult timp nu am putut accepta moartea mamei si tot asteptam sa primesc scrisori si cind sunam acasa sa imi raspunda ea la telefon. Durerea care trece peste o limita ne transforma in simplii roboti, in statui. Eu parca pluteam pe linga corpul meu, inregistram ginduri si actiuni, dar suferinta adevarata, ca un cutit in suflet, am simtit-o peste ceva timp. Multzumesc Domnului ca am fost acolo, linga ea, ar fii fost cumplit sa fiu in Germania, nu mi-as fii iertat-o.

Eu am putut sa pling dupa un timp, dar nu am putut sa port negru. Mi-i se parea ca negru nu o reprezinta, nu i-a placut sa se imbrace in negru si era o fiinta prea plina de viatza.

Cind ti-e dor de tatal tau, cauta-l in tine, in amintirile si in trairile tale. Va fii acolo intotdeauna.

Eu sper sa o intilnesc pe mama cindva, in viatza de apoi si sa apuc sa ii spun tot ce nu i-am spus cit a trait.

-----------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Condoleante, Livia. Dumnezeu sa-l ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

fetele va imbratisez cu drag si va multumesc pentru cuvintele de incurajare!!!Nici nu stiti ce bine mi-au prins si cum mi-au mangaiat sufletul...!

Sa va mai zic ceva trist...Astazi cand m-am dus la lucru aflu cu stupoare ca am primit kundigung(m-au dat afara)ca nu au nevoie de oameni cu familie si probleme,asta a fost scuza lor!Ce parere aveti ?Frumos si foarte profesional lucrat,nu!?Oricum mie imi este egal ce mi se intampla acum,nu am pus la suflet doar m-a surprins decizia lor si motivul!
Acum intrebarea:sunt in Germania?Asa de dezamagita am ramas...Pe foaia care am primit-o scrie ca sunt(am fost) o foarte buna angajata si nu au avut niciodata probleme cu mine;si atunci de ce?

va imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by livia

fetele va imbratisez cu drag si va multumesc pentru cuvintele de incurajare!!!Nici nu stiti ce bine mi-au prins si cum mi-au mangaiat sufletul...!

Sa va mai zic ceva trist...Astazi cand m-am dus la lucru aflu cu stupoare ca am primit kundigung(m-au dat afara)ca nu au nevoie de oameni cu familie si probleme,asta a fost scuza lor!Ce parere aveti ?Frumos si foarte profesional lucrat,nu!?Oricum mie imi este egal ce mi se intampla acum,nu am pus la suflet doar m-a surprins decizia lor si motivul!
Acum intrebarea:sunt in Germania?Asa de dezamagita am ramas...Pe foaia care am primit-o scrie ca sunt(am fost) o foarte buna angajata si nu au avut niciodata probleme cu mine;si atunci de ce?

va imbratisez!

livia

Livia, asta mi se pare un discriminare ! Daca ai familie numai poti sa muncesti?! La ei nu exista un loc unde te poti plinge? Desi cred ca numai de asta nu te trage pe tine ata acum.

Curaj Livia ! Vei trece si peste asta, doar esti o femeie puternica !

Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Livia, nu se poate! Asta e nesimtire curata! Nu pot sa cred ca firma aia poate fii asa de fara suflet. Ce cred ei ca moartea poti sa o ascunzi sub pres si ca puteam sa ne pitim de ea?

Uita-te in contract, au voi sa iti dea Kundigung asa pe nepusa masa, cum le vine lor pe asa motiv? Eu zau ca m-as duce pe la ziare sau i-as da in judecata. NU SE POATE ASA O ATITUTDINE!

Ca femeile sunt in Ge discriminate mi-e clar, dar cind omul trece prin asa momente grele sa ii mai dai si tu cu sutul.... Asta e motivul scris in Kundigung? (sau erai inca in perioasa de proba si nu au fost nevoiti sa iti scrie motiv?).

Simt o revolta mare-mare de tot. Livia, nu te lasa!

----------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Livia, imi pare tare-tare rau pentru pierderea ta.

In legatura cu concedierea... banuiesc ca ti-ai luat concediu, nu? In Germania nu ai dreptul sa-ti iei cateva zile libere in cazul in care se intampla o nenorocire in familie?! Nu inteleg... Daca esti angajat model cum sa te dea afara?! Ii poti da in judecata oricand.

Iti tin pumnii! Moama ce m-am enervat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Condoleante Livioara.
Dumnezeu sa-l ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Coondoleante Livia, Dumnezeu sa-l odihneasca si voua sa va dea putere sa treceti prin incercarea asta.

Nu pot sa-ti spun ce nu ti s-a mai spus - stiu doar ca tata a murit la 54 de ani si azi, dupa 7 ani, mi-e la fel de dor de el ca atunci.
Insa i-am simtit prezenta atunci cand a trebuit si asta imi aduce lumina in ochi cand povestesc despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by livia

va imbratisez!

livia

WAW... asta n-as fi crezut...
Iti doresc din suflet sa fii puternica!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput