A MURIT TATA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Livia cat ma intristeaza suferinta ta...

Eu mi-am pierdut tatal la 17 ani, impuscat la revolutie, 2 zile l-am tot asteptat sa vina acasa, inima-mi plangea, "stiam" ca nu o sa-l mai vad in viata, dar nu am putut accepta moartea lui, chiar si la inmormantare eram sigura ca e un vis urat de-al meu si tot asteptam sa ma trezesc. L-am iubit, nici n-am cuvinte sa descriu cat de mult, a fost universul meu, stateam ore in sir si povesteam, ii puneam intrebari si gasea de fiecare data un raspuns...a fost un soc.
La inceput nu am acceptat, apoi a aparut furia, pe toata lumea, pe dumnezeu...foarte multi ani mi-a luat sa accept si sa-nteleg ca asa a fost sa fie, ca nu aveam cum sa impiedic soarta, desi am avut tot anul presimtiri pe care nu le intelegeam...avea doar 40 de ani.
Am dublat varsta pe care-o aveam atunci si ma trezesc uneori cu un dor sfasietor...dar l-am visat foarte mult si l-am simtit mereu aproape, nu-mi vine sa cred nici acum cati an au trecut, parca mai ieri radeam langa el.
Nu stiu daca exista vreo metoda care sa aline durerea, eu cel putin n-am gasit, dar am avut mereu speranta ca atunci cand mi-o veni randul il voi intalni, asta m-a ajutat sa merg mai departe...

Nu te cunosc, dar te inteleg atat de bine, sa-ti dea D-zeu puterea sa accepti, sa poti trai cu durerea, sa mergi mai departe, sa te bucuri de viata, pentru ca tatal tau sigur asta si-ar fi dorit!
D-zeu sa-l odihneasca in pace!

P.S Cel mai tare ma doare ca n-a apucat sa-si cunoasca nepotii, sa ma vada realizata...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

livia, condoleante sincere!
dzeu sa-l ierte!
imi pare sincer rau, imi imaginez cat iti e de greu.
te pup, fii tare.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Condoleante Livia.
O sa vina un moment in care vei plange fara sa stii de ce.Fiecare reactineaza diferit la durere.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Condoleante, draga mea...

www.bconsulting.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Condoleante!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Dumnezeu sa l odihneasca!!!!
Iti inteleg durerea.. este cuplita, devastatoare, ai vrea sa dormi si cind te trezesti sa constati ca a fost un cosmar.
Din pacate pt sufletul tau nu ti va trece prea curind! Se va mai atenua peste 1,2 ani, dar vei plinge muuuulti ani de acum incolo. Si tot din pacate, asa cum imi spunea sotul cind am pierdut o pe mama "viata ta nu va mai fi la fel"
Mie mi s a strins inima cind l am vazut pe Ruf plingind la mormintul parintilor lui, dupa 7 ani de cind a plecat tata sau si alti citiva de la plecarea mamei lui. Atunci m am temut de acest moment, cind vom inceta sa mai fim copilul cuiva, cind nu vom mai avea parinti aici pe Pamant ci numai in suflet si gind!
Inca o data.. Dumnezeu sa i odihneasca sufletul si sa ti aline tie suferinta!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Condoleante, draga mea! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Iar tie si familiei tale sa va ofere puterea de a merge mai departe!

Ciudata viata....te-am visat saptamana trecuta si radeai in hohote!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Dumnezeu sa'l odihneasca in pace

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

SINCERE CONDOLEANTE, LIVIA!!!
sa-i lumineze Dumnezeu Calea spre lumea-de-apoi, si tie sa-ti usureze cumva durerea!

acuma ca ai reusit sa-ti descatusezi durerea, va incepe sa fie mai bine!

citisem undeva, intr-o carte foarte interesanta niste idei care mi s-au parut utile ...

atunci cand cineva drag moare, e bine sa ne straduim sa acceptam cat mai usor si mai repede asta. lacrimile si durerea noastra nu fac decat sa retina sufletul celui drag intre cele doua lumi, in loc sa ajunga la pacea eterna el incearca cumva sa se convinga mai intai ca acei care i-au ramas in urma sunt bine, sunt impacati...
ca sa le usuram drumul celor dragi disparuti, e bine sa ne canalizam pozitiv durerea
...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

condoleante
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE

Mergi la inceput