Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Simina eu te am felicitat pe sub. de la evenimente. Si n ai intrat sa ne multumesti si noua...Gabbriela parca l a deschis.

La multi ani!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare,
Am fost la walmart cu tati si am luat "NyQuil" am dat cantitatea impartita de la virsta de 6 ani(m-am exprimat gresit dar nu gasesc acum care e cea corecta. Sub sase ani scrie conform prescriptiei medicale dar... saptamina urmatoare vine si Panadolul din Romania asa ca pina atunci (sper ca nu asa de mult! ) mergem cu ce avem.
Eu folosesc batista bebelusului (aspirator nazal conectat la aspiratorul casnic) si mai stiu ca si aici in America gasesti asa ceva, dar nu pot explica mamicilor de aici cum se cheama in engleza si unde s-ar gasi...
aveti vreo idee?
Multumesc frumos pentru raspunsul rapid!
pa pa
A! California e locul dentistului pentru romanii de aici. astazi au plecat o serie curind vom pleca si noi cu tati.

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Simina!!!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc mult de tot pentru urari, Corina si Sinzi! Si sper ca nu am uitat pe cineva...

Cenia, de curiozitate, zi-mi pe privat doar numele dentistului, ca poate-i prietenul nostru roman, care am vazut ca intr-adevar ajuta pe multi romani cu tot felul de probleme, nu numai stomatologice. Ar fi culmea sa fie chiar el! Adica ce mica e lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simina, la multi ani si tot ce-ti doresti
cenia, vad ca sunteti ieseni, m-a mancat curizotatea sa ma uit la poze, sotul tau a absolvit liceul national?? bine ai venit!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Acum citesc si eu mai din urma si vad ca a reaparut Conchita si cu bb! Felicitari!

Mai vad ca a fost ziua Siminei. La Multi Ani!

Si mai deduc ca cineva (kim222) intrezareste o mutare in Texas??? Sau am inteles eu prost?

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi...Alexandra noi ne mutam ce-i drept dar nu in Texas..ci acasa...aia cu Texasul era pentru rudele mele..

edit..wow..Conquita..felicitari mamico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Multumim de urari, Lai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Multumesc Lai si Bic, bine v-am regasit!

Sanziana, am ramas datoare cu o informatie. deci suzetele din silicon sunt preferabile celor de cauciuc pentru ca se pot fabrica mai usor sa imite forma sfarcului si pentru ca sunt rezistente la masina de spalat si la cuptorul cu microunde. cele de cauciuc descompun nush ce elemente chimice, sa ma bati dar n-am retinut detaliile.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Conchita multumesc!!! Deci nu se aplica regula ca daca e mai scump e mai bun...ca cele de cauciuc sunt mai scumpe decat cele de silicon!!!!

Philip, ce dulce e baietelul tau!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput