Fetele din America (83)
Raspunsuri - Pagina 26
philip spune:
conchita???????si mamica???? vrem poze, please. multe bucurii si copil papacios
philip
&andreea
cenia spune:
Salutare
Siminaf: azi aflu numele dentistului si iti spun. sincer, nu m-a interesat cum il cheama.
Philip: da, sotul meu a terminat Liceul National.va cunoasteti? Multumesc de intimpinare? bebela tau e delicios
O intrebare: ce fel de asigurare de sanatate este cea mai convenabila pentru un copil de doi ani? A aplicat sotul pentru cea de la stat(habar nu am cum se zice) si asteptam raspunsul sa vedem daca il accepta.
Asadar daca aveti idee despre ce vorbesc, va rog sa ma luminati si pe mine cu asigurarile astea de sanatate.
multumesc
la lac
niste poze
conchita spune:
Olivia si Philip, multumesc frumos. 
philip, incerc sa incropesc un album, nush de ce nu m-am invrednicit pana acum. Sonia implineste astazi 3 lunisoare, e papacioasa, da, si cumintica si tare vesela, ne distram ca lumea impreuna. abia astept sa creasca, sa mai si vorbim, deocamdata doar canta. :-))
mami de Sonia Marie
philip spune:
cenia, il stiu ca ieseam la fumat impreuna. hehe, el emai batran ca mine, totusi, eu am absolvit in '96. despre bebe, merci mult, daca insa te referi la pozele din albumul dc, sunt vechi, el are acusi 3 ani. uite asa arata acum:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762396081540
philip
&andreea
cenia spune:
Philip: uite ce mica e lumea! se intilneste munte cu munte daraminte om cu om!
Zicea ca esti fiica unui scriitor celebru din iasi. Asa e?
Si m-am delectat cu pozele frumoase. Se pare ca va plac drumetiile in aer liber. Philip arata fenomenal cu freza asta!
m-am mai informat despre asigurari de sanatate copii :Medi-Cal si Medicaid. Astept posta cu raspunsul lor si apoi vedem cum stam.
o zi insorita ca in Arizona sa aveti!
philip spune:
cenia, de medicaid stiam si eu, se face si pt mamicile gravide si cred ca e pt copii pana la 5 ani. nu stiu sigur, dar sunt sigura ca e buna pt copilas de 2 ani. pupici
philip
&andreea
danangie spune:
Buna fetelor,
Imi puteti spune cum se scrie in engleza fraza asta?
" Am citit e-mail-ul. Dar e o gluma? E chiar adevarat ceea ce scrie in e-mail? "
Va multumesc
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE
cristianc spune:
Prietena mea a gasit un job in Ft Lauderdale Florida. As dori sa o pot ajuta cu informatii. Ma bucur ca v-am gasit aici . Vrea sa stie daca se poate hazarda sa mearga impreuna cu sotul si cei doi copii acolo avand in vedere ca salariul promis este de 18 000 de dolari pe an pentru inceput. Se gandeste ca sotul ar putea sa gaseasca un job si el la fata locului. Ce sa o sfatuiesc? Copiii sunt mici (2 si 4 ani) , ei amandoi cunosc foarte bine Lb engleza.
Gabbriela spune:
I have read the e-mail. But is it a joke? Is it all real?
quote:
Originally posted by danangie
Buna fetelor,
Imi puteti spune cum se scrie in engleza fraza asta?
" Am citit e-mail-ul. Dar e o gluma? E chiar adevarat ceea ce scrie in e-mail? "
Va multumesc
DANA8 +
BEBICA
POZELE MELE
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian![]()
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ciuf spune:
Conchita, ma bucur ca ai reaparut. Sa iti traiasca bb Sonia (imi plac ambele numele) si asteptam poze cu ea.
Cenia, Philip, la noi in Colorado Springs e ditamai comunitatea de ieseni.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele