Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by cristianc

Prietena mea a gasit un job in Ft Lauderdale Florida. As dori sa o pot ajuta cu informatii. Ma bucur ca v-am gasit aici . Vrea sa stie daca se poate hazarda sa mearga impreuna cu sotul si cei doi copii acolo avand in vedere ca salariul promis este de 18 000 de dolari pe an pentru inceput. Se gandeste ca sotul ar putea sa gaseasca un job si el la fata locului. Ce sa o sfatuiesc? Copiii sunt mici (2 si 4 ani) , ei amandoi cunosc foarte bine Lb engleza.

www.blog.supradotati.ro" target="_blank">Blog in,act today!

Banii astia nu le ajung nicaieri in US. Trebuie neaparat sa munceasca si el si sa cistige chiar mai mult decit ea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

quote:

Prietena mea a gasit un job in Ft Lauderdale Florida. As dori sa o pot ajuta cu informatii. Ma bucur ca v-am gasit aici . Vrea sa stie daca se poate hazarda sa mearga impreuna cu sotul si cei doi copii acolo avand in vedere ca salariul promis este de 18 000 de dolari pe an pentru inceput. Se gandeste ca sotul ar putea sa gaseasca un job si el la fata locului. Ce sa o sfatuiesc? Copiii sunt mici (2 si 4 ani) , ei amandoi cunosc foarte bine Lb engleza.

Eu zic no way! dar ce aia de la compania din Florida sunt cum sa ofere atit de putin ? In alte state mai modeste abia te descurci cu 40.000 - 50.000 $/an la un singur venit si 2 copii in casa dar in Florida unde viata e extrem de scumpa .... e imposibil .
Asta e parerea mea, ori negociaza un salariu mai mare ori nu merita.
Poate vor scrie si fetele de la fata locului mai multe dar anyway e foarte bine ca stringe informatii inainte de a lua decizii.

Se poate uita si pe net cam care sunt salariile din Florida.
http://www.salarysurveyonline.com/ES/FL2005ES.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Hop si eu!

Fetele am inscris o pe Raluca la dans. NU vrea balet sau tap. Mi au recomandat jazz . Na! si am inscris o la jazz. Dar ce fel de dans e jazz ul???

Ce inseamna flip the bird? Este ceva rau ptr ca am gasit o la bad manners.

Multumici!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Corina, uite ce am gasit la o gugaleala:
"flip the bird
To stick up your middle finger in a derogatory way."

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Oana merci, v am zis, era o bad manner.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianc spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, asa ma gandeam si eu , poate doar sa plece de una singura si apoi dupa ce gaseste ceva pentru sotul ei sa ii aduca acolo. Altfel.. parerea mea ( de altfel si sfatul pe care o sa i-l dau)este sa se gandeasca la siguranta copiilor si abia dupa ce are ceva stabil si sigur pentru ei sa ii aduca in State.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Va pricepeti la vaccinuri?:)))...pentru adulti?
Mi-am facut aici vaccinul pentru chicken pox pusa de oamenii aia de clinica de infertilitate (asta acum doi ani) si acum in mijlocul procedurii pentru fiv ma intreaba daca l-am facut ca nu apar imuna la chicken pox. L-am facut asa cum mi-au zis, de doua ori la interval de 30 de zile.
Se poate sa faci un vaccin si sa nu aiba efect?:))

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:

Multumesc mult pentru raspunsuri, asa ma gandeam si eu , poate doar sa plece de una singura si apoi dupa ce gaseste ceva pentru sotul ei sa ii aduca acolo. Altfel.. parerea mea ( de altfel si sfatul pe care o sa i-l dau)este sa se gandeasca la siguranta copiilor si abia dupa ce are ceva stabil si sigur pentru ei sa ii aduca in State.

Tot e putin. Astia sint bani impozabili? Ca se mai duc 28% cel putin. Daca plateste chirie, daca trebuie sa-si cumpere totul incepind de la lingura... e imposibil. Singura sansa e sa locuiasca la un long-term hotel, or fi vreunele mai ieftine. Oricum, nu poate sa puna bani deoparte. Si masina? Asigurare? Eu zic ca e aproape imposibil.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oana, din cate stiu eu, nici un vaccin nu da imunitate 100%!!! Cel putin David a facut vaccin anti-rubeola, si la vreo 3-4 luni a facut boala!!! Asa ca...
Si noi azi am facut vaccinul polio...
Si ma intrebam...daca in Ro a inceput cu cel oral VPO si urmatorul rapel era la 6 ani, aici l-a facut pe cel inactiv VPI cu 2 ani mai devreme...o fi ok??? Dr spune ca nu are importanta....Si cred ca e ultimul rapel...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Cristianc as mai adauga la ce au spus fetele un singur lucru: sotul prietenei poate sa lucreze dar depinde de ce viza primeste, adica daca ea vine aici cu viza de munca( H1 sau asa ceva ) el s-ar putea sa primeasca H4 ( viza de insotitor) cu care nu are drept de munca.
Cat priveste suma e mica intr-adevar si nu stiu cum sunt preturile in Florida, insa pot sa iti spun ca noi am locuit 6 ani in statul NY si am trait 2 persoane din 13.000 pe an ca studenti. Nu a fost usor dar nici asa tragic.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput