Fetele din America (83)
Raspunsuri - Pagina 28
CRISMIR spune:
CRISTIANC,in nici un caz sa nu plece pt atatia bani...mai,e foarte putin...si cu doi copii mici ce face?...adica trebuie sa-i dea la un daycare,ca ea lucreaza,si asta costa...plus chiria...banii ei se duc fara a clipii din ochi...si chiar daca sotul va lucra va fi greu cu copii...cel de 2 anisori e cam micut...in fine,sa zicem ca-l va da la daycare...dar totul costa aici...eu zic sa nu vina pt banii astia nici macar singura...parerea mea!!!...Florida e un stat scump si Fort Lauderdale-ul este un orasel frumos dar destul de costisitor,nu prea merita sa stai aici daca nu castigi cam 30.000$ pe an,pt a trai decent...si sa zicem ca asta e minimum!!!...fetele de aici pot sa-mi confirme!!!
OANA
si LA MULTI ANI!
CORINA felicitari fetitei pt dans!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Oana C spune:
CRISTIANC, 18000$/an e ok pentru o persoana in Florida. Pentru 2 persoane, in schimb, e la limita existentei. Cei 2 copilasi nu intra in discutie, pentru ca oricit ar cistiga sotul, nu se vor descurca. Daca scazi toate taxele, asigurarile medicale, chiria, facturile, asigurarea la masina (sau 2 masini) sau chiar ratele la masina ... nu ii mai ramine absolut nimic.
Nici sa nu se gindeasca sa aduca cei 2 copilasi cu ea, acum.
Florida nu e foarte scumpa. Preturile la mincare, imbracaminte si alte cheltuieli de genul asta, sint mai mici decit in multe alte state. Chiriile sint normale; isi poate gasi ceva decent si pentru 500$/luna, iar daca sta cu roommate e si mai bine; asta avind in vedere cit o sa cistige si raportat la celelalte cheltuieli ... nici sa nu se uite la o chirie mai mare decit 650$/luna, pt ca nu o sa ii ajunga banii.
Daca are cu cine lasa copilasii acasa, mai bine vine cu sotul ei la inceput. O sa ii prinda bine suportul lui, daca nu are pe nimeni cunoscut. Iar el, daca e dispus sa faca orice tip de job, isi poate gasi orice, avind in vedere ca in Florida turismul e bine dezvoltat.
Daca poti sa spui ... ce fel de job si-a gasit? ... ca 18000/an mi se pare f putin pt a lucra la o companie care sponsorizeaza vizele de munca. De obicei, companiile care sponsorizeaza vizele de munca isi cauta oameni fff bine pregatiti, cu experienta multa, pe care ii platesc mult mai bine decit ce o sa primeasca prietena ta. Daca e chiar o companie mare, iar prietena ta are multa experienta, ar fi bine sa renegocieze salariul inainte de a pleca acolo.
Daca o sa lucreze la un hotel, fie si in office, cam atit platesc acolo, dar nu are sanse prea multe de promovare sau bani mai multi (decit daca face la greu overtime - ceea ce ii recomand, daca se poate si nu are copilasii cu ea). Si oricind isi poate gasi al doilea job, part-time sau full-time chiar, ca sa cistige mai multi bani (asta daca, asa cum am spus, vine singura sau doar cu sotul).
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Cenia, Philip, si eu, si eu, tot de-acolo sint
Pe la National am trecut si eu, in gimnaziu ('86-'90), ca apoi m-am mutat mai la deal, la Info
. Am vazut pozele voastre, dar nu cred ca recunosc pe nimeni ...
CamiM, ai fost la Zoo? Ca noi planuim o vizita acolo (locuim cam la o ora si jum de Phila) cit de curind. Plus Sesame Place, ca tot se deschide pe 4-5 mai.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Cenia, Philip, si eu, si eu, tot de-acolo sint
Pe la National am trecut si eu, in gimnaziu ('86-'90), ca apoi m-am mutat mai la deal, la Info
. Am vazut pozele voastre, dar nu cred ca recunosc pe nimeni ...
CamiM, ai fost la Zoo? Ca noi planuim o vizita acolo (locuim cam la o ora si jum de Phila) cit de curind. Plus Sesame Place, ca tot se deschide pe 4-5 mai.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana_B spune:
Sinzi, m-am linistit deci ca se poate:)))
Mirela, thx
Oana_B
vesnica aspiranta
I love
pink!
dianaelena spune:
Salutare tuturor,
Nu cred ca sunt pe lista voastra.Sunt de 2 ani in state.Locuiesc impreuna cu familia in Washington DC area. (sot+ Diana-6ani)
Cele care stiti ..imi puteti da si mie niste sfaturi legate de Bank Teller positin? De luni incep la Bank of America. La inceput am fost incantata, interviul a fost super m-am simtit ca intr-o noua familie alaturi de ei,dar un coleg de la fosa slujba-si el roman dar de 20 aniaici- m-a descurajat in legatura cu promovarile.
Daca cunoasteti pe cineva si puteti sa ma ajutati ...please!!!!
CamiM spune:
Oana C nu am ajuns inca la zoo.. ne-am mutat in Philadelphia (de fapt nici noi nu stam in city ci in suburbie cam la 30 de minute de oras)asta toamna .. cat a fost cald Sofia era prea mica( mai facusem noi o incercare de mers la zoo cu ea inainte sa ne mutam din Buffalo, NY si nu a interesat-o prea tare la ora aceea..
) apoi a a venit iarna si acum am zis ca poate ajungem si noi cat de curand, deocamdata mai astept ca taticul are treaba multa la scoala si nu prea are vreme pt noi si mami well...nu are inca permis de conducere.
Oricum vreau sa ajungem ca am auzit ca e super faina Zoo din Phila.
Daca ajungi mai repede sa imi spui si mie cum a fost.
editez sa spun ca am vazut poze cu printesa ta: e superba, dulce foc si ce ochisori albastri are.. m-a cucerit!!sa va traiasca!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CRISMIR spune:
Hmmmmm,nu vreau sa ma contrazic cu tine OANA C,dar tu sti ce rent-uri de mizerie gasesti la 500-600$?....Fort Lauderdale este destul de scump,cred ca nimeni nu vrea sa vina aici sa traiasca mai rau decat acasa in Ro,nu?....atunci cu 500 iti spun eu ca nu gasesti nimic decent de a locui...meiii,oameni buni,nu mai prostiti lumea,ziceti-le adevarul sa nu plece fata de acolo si sa aiba un soc aici...si apoi sa se duc acasa si sa zica,oooooooooo,e rau in America,si urat si etc...etc!!!!...iar tu la care alte state te-ai referit cand ai zis ca hainele sunt mai ieftine si chiriile?...da,poate mai ieftin ca si California si NY...probabil ca sti ca in rest este al 3 stat ca scumpete la aparatamente si case,atat la cumparat cat si la inchiriat...si nu vreau sa mai zic si de altele...
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
alintaroma spune:
Fetelor Help! de azi dimineata fata mea (6 ani) vomita acum a 3 a oara, nici la scoala nu am dus-o . Deoarece pina acum nu am mai avut probleme de genul asta cu ea parca's venita cu pluta nu stiu ce sa-i fac
. I-am dat ceai de menta si atit. Oricum cind a vomat imediat dupa trezire avea mincarea in stomac de aseara nedigerata. Nu stiu ce sa cred ca a fost o indigestie sau ??? febra nu are si ieri nu a mincat nimic nou sau strain . Aici gasesti ceva la farmacie pentru oprit varsaturile? sau ce altceva as putea sa-i dau?
Daca vad ca se agraveaza am sa merg la doctor dar asa nu m-as duce ca oricum am inteles ca nu-ti dau mai nimic.
Va rog ajutati-ma cu sfaturi, mai ales ca nu prea sunt obisnuita cu sistemul sanitar si doctorii de aici.
Multumesc
O mamica disperata!![]()
ocebine spune:
Si noi am avut saptamina trecuta un virus care ne-a facut sa vomam (plus diaree) incontinuu timp de 24 de ore...Nu am avut indigestie, pur si simplu s-a plimbat de la unul la altul si de marti pina duminica ne-a luat pe toti la rind.
Pentru inceput incearca sa o tii hidratata cit de mult, da-i Ginger Ale sa bea, cam cit poate, nu o forta sa manince (poate doar putin supa limpede din legume), crackeri (Saltines), piine prajita fara unt, o banana sau applesauce.
Daca dupa 24 de ore toto nu-i trece, eu zic sa suni la doctor.
Cel mai mare pericol la voma este deshidratarea, asa ca tine-te de ea sa bea Ginger Ale putin cite putin dar des.
Anamaria
I used to be indecisive, but now I'm not sure.