Fetele din America (83)
Raspunsuri - Pagina 24
cenia spune:
LA MULTI ANI SIMINA si tot ceea ce iti doresti.
As dori sa va intreb ceva: baiatul meu vad ca a racit asta noapte nu a dormit si Panadolul pe care il am e pe terminate. Aici, in State se elibereaza fara reteta paracetamol pentru copii? Si cum se cheama?
La raceli reactioneaza bine la paracetamol si de asta as vrea aceeasi substanta sa ii dau.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
O zi faina sa aveti.
Am vazut si eu poze de la o nunta din California. Foarte faina zona.
Curind vom merge si noi sa vizitam un dentist renumit pe acolo.
paa
Siminaf spune:
Josefine, aici sintem, daca vreti sa dati o fuga. Si nu glumeam cu bunatatile. Facem papa buna, romaneasca.

Multumesc tuturor pentru urari! Si voua cel putin la fel. 
Siminaf spune:
Cenia, du-te la orice supermarket sau farmacie gen Walgreens sau Rite Aid si ai sa vezi zeci de tipuri de medicamente over the counter (adica fara prescriptie medicala). Inclusiv Tylenol si Advil. Adica Paracetamol si Ibuprofen. Mai bine da-i Advil (sau Motrin, tot aia e), ca e si antiinflamator. Multa sanatate puiutului tau! 
Asa e, sa stii ca e tare frumos pe aici, cind ne tragi o vizita?
ciuf spune:
Cum se traduce watermark in rom?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
CamiM spune:
Ciuf
watermark = filigran in hartie / nivelul apei; banuiesc ca pe tine primul inteles te interesa.
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by kim222
Ramona multumesc mult pentru link...il voi studia.
Eu tocmai am incercat si nu merge. O fi ceva temporar, nu stiu. Incearca www.dallasareamoms Si aici sint persoane care au locuit la Austin. Eu am auzit numai lucruri bune.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
kim222 spune:
Ramona merci din nou. F misto site-ul..avem si noi ceva similar pt Bay Area..si este de foarte mare ajutor..