Fetele din America (83)
Raspunsuri - Pagina 23
cenia spune:
Uraa felicitari pentru vize! As fi dorit sa fi fost si eu cu cei dragi in linia celor care au luat viza.....
Felicitari inca o data!
la lac
niste poze
Siminaf spune:
Ciufuletz, m-ai prins!
Multumesc mult pentru urari tie si Josefinei. Si voua va urez cel putin la fel. 
Gabbriela spune:
La Multi Ani Simina... sanatate si numai bine 
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Oana_B spune:
La Multi Ani Simina!
Felicitari Alina pentru viza surorii
Jo, va maritarati deja, felicitari duble atunci pentru viza si casa de piatra
Oana_B
vesnica aspiranta
I love
pink!
josefine spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Jo, va maritarati deja, felicitari duble atunci pentru viza si casa de piatra
Oana_B
da, ne maritaram civil (esti olteanca
Siminaf spune:
Multumesc dragelor! Daca am putea sa ne intilnim, as face o masa mare cu bunatati pentru voi. Dar macar o floare virtuala tot va trimit. 
Oana_B spune:
Lol
nu-s olteanca (doar asa mai indepartat) da' imi place ca suna funny:))
Oana_B
vesnica aspiranta
I love
pink!
josefine spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Multumesc dragelor! Daca am putea sa ne intilnim, as face o masa mare cu bunatati pentru voi. Dar macar o floare virtuala tot va trimit.
sa nu zici de doua ori, ca eu vin:)) eu-s indragostita de california, dar nu am ajuns niciodata pe acolo. dar imi place mie asa
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Krissyquote:
Originally posted by DavidAndrei
Fetelor, am si eu o mare rugaminte la voi. Mi-am cumparat masina de paine, insa reteta din cartea masinii nu a iesit tocmai pe gustul meu.
Andreea, eu asa fac painea la masina, si totdeauna imi iasa bine(chiar si pe modele diferite de masina):
* 2 cani de apa calduta
* 4 cani de faina (pt succes, f importanta calitatea, nu trebuie sa contina "afanatori" gen bicarbonat, ca cea speciala pt baking - iti recomand daca gasesti canadiana, de la Five Roses)
* 3 lingurite zahar
* 2 lingurite sare
* 1 1/2 - 2 lingurite drojdie (dry yeast).
Ingredientele le adaug in ordinea de mai sus. Reteta este pt 2 lb. De obicei pt paine aleg programul "basic" sau "french", iar daca fac paine integrala (substitui fainia alba total sau partial cu faina integrala + tarate + seminte) aleg "whole wheat". Crusta o setez pe "medium". Succes!
Pt cine e interesat, am si o reteta de cozonac care imi iasa f bine, cu gustul cozonacilor de acasa.
Pupice,
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
Eu sint interesata! Am inceput recent sa folosesc masina (chiar si acum e una la facut).
Am masina Sunbeam, pina acum am facut mai mult retetele din carticica ei. Am incercat Basic, French, Whole Wheat si Walnut Chocolate Zucchini Bread. Am mai facut o piine cu rozmarin (reteta de pe net) si a iesit foarte buna. Acum fac una cu oatmeal. Sint incintata de masina si de calitatea piinii. Iese bine si ca pret si in sfirsit am o piine care imi place.
N-am mai prea intrat pe forum, am mult de recuperat.
Simina, la multi ani!
Kim, am vazut ca nu a raspuns nimeni la intrebarea ta despre Austin. Incearca www.austinareamoms.com Si in Dallas e un site asemanator, eu intru acolo destul de des si am aflat multe.
The best thing you can do for your children is to love your wife.