Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 10

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Laura am ras si eu in acelasi timp cu copilasii tai( la jocul de-a v-ati ascunselea)! Rad asa de frumos ca ti se umple inima de bucurie! Am vazut si cum faci lectii cu ei. Sa stii ca mie mi s-a parut ca Rares i-a zis lui Sebi(care statea pe canapea) "trezeste-te", iar Biencuta e o scumpicica si o dragalasa cu rasul cristalin. Niste scumpi!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

LAURA
foarte frumoase filmulete.
Bravo pentru activitatile desfasurate cu ei.
Otilia

Oti & gemenii bucovineni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliaclipa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce frumoase sunt filmuletele cu rares si surioara lui...m-au emotionat tare mult zambetul si bucuria lor.
CE FRUMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabi_art_rock/my_photos

gab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

laura, ca de obicei, copiii tai sunt niste scumpi

gab ce-ti fac fetele? sunt bine acum?

liana sunt tare simpatici flaacii tai!

lavinia mi-am adus aminte ca eu am fost cu Tudor la dr Jianu, dar asta se intampla cam acum vreo 7 ani... pe vremea aceea era la Gr. Alexandrescu - noi am ajuns la el trimisi de sotia lui ca Tudor se lovise la un genunchi; imi aduc aminte ca a fost tare de treaba; imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu mai multe informatii...

noi suntem bine - fetele 'ma mananca' cu spor dar de vreo saptamana au inceput cu bagatul degetelor sau chiar al pumnilor in gura - nu se vede nimic nou pe la gingii; in sfarsit de azi si Isabelle incearca sa se intoarca pe burta, ceea ce Stephanie a inceput cam de acum o luna

am pus poze noi

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

mamaana sunt niste scumpici, niste dragalase si niste....grasane (ca sa folosesc un cuvant "preferat" al lui Andrei). Si au asa, o mina de om mirat....Tare mandra trebuie sa fii de ele! Au facut si niste cuteeeee! Cred ca si Tudor nu mai poate de drag!
In legatura du Dr. Jianu am tot citit aici pe forum si am auzit numai pareri bune despre acest om, inclusiv de aici de la Pitesti-venea si la noi o data pe luna la un anume cabinet, insa nu mai vine. Am o matusa la Bucuresti pe care am rugat-o sa se intereseze unde-l pot gasi . Imi trebuie o informatie sigura , ca daca vin cu amandoi copiii sa nu stam pe drumuri sau sa venim degeaba....sunt totusi mici si drumul e destul de lung, noi avem tabieturile noastre...Sincera sa fiu, as vrea sa nu merg la spital la el , ma gandesc ca e aglomeratie si de, e spital, sa nu venim acasa cu altele...As vrea sa vin la Bucuresti miercurea viitoare. Mai vedem.
O sa pun si eu un pic mai tarziu, dupa ce se trezesc copiii sa manance, cateva poze si -daca reusesc- si cateva filmulete ca le-am facut aseara

ANNA!!!Ce mai faceti? Da un semn!

pe toate

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna fetele azi va dau o veste super buna:SUNTEM SANATOASE!!!in sfarsit dupa 2 saptamani de tratament ne-am facut bine, abia astept sa ies afara ca m-am saturat de hibernat pe vremea asta frumoasa.
acum am alta grija: sa nu recidiveze, dar sper sa nu fie asa si at depinde de mine o sa le protejez. pediatra mi-a zis ca ele au racit din cauza ca au intrat in contact cu fetita bolnava si ca ele nu racesc din cauza mediului de afara, iar pana acum asta s-a dovedit a fi adevarat.oricum o sa am mai multa grija de ele pe viitor si abia astept sa purtam futitaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabi_art_rock/my_photos

gab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mamaana am vazut pozele Ce fete mari si frumoase aveti Da' cresc si mogaldetele mele...

Gab ma bucur ca sunteti bine. Aveti grija de voi.

Eu merg azi la dr., la consultatia de 6 sapt. Nodu' tot acolo este... Ma duc pregatita pt. o incizie ca daca e sa nu fie nevoie... o sa fiu un om fericit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

elyanne bafta la dc..tin pumnii..

va pup pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

buna fetelor

vreau sa va cer o parere. eu sunt insarcinata cu gemene (35s+4z).la eco, ieri, fetele aveau 2,9kg resp 2,8 kg si la una dintre ele dr eco a zis ca lichidul este usor redus.

am vorbit cu dr gineco si pt ca dansul pleaca o saptamsana din tara, variantele mele sunt: nasc la 36s+3/4 zile sau ma lasa la un coleg in grija pt saptamana respectiva si cu noroc il asteptam, asdica stam pana la 37s+5/6 zile.

la ctrl dr gineco a estimat totusi ca nu ar sta fetele mai mult de 37s, caci uterul e subtiat.

pe de o parte nu imi doresc sa stau stresata cat e plecat, pe de alta imi e ciuda sa le scot mai devreme decat ar vrea ele sa stea. e drept ca oricum la cezariana scoti bebelu mai devreme k sa nu te apuce travaliul...

deci, voi ce ati cam alege?

mercic

Elen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_dobos spune:

Buna fetelor,
Am intrat doar sa va spun ca ieri dupa-amiaza am ajuns acasa...suntem bine sanatosi toti...duminica au stat un pic la lampa ca au facut icter fiziologic dar acum si-au schimbat culoarea...
Cand am sa-mi fac un program si voi avea mai mult timp( cred ca stiti si voi) va voi scrie si cum a fost...

Pupici
Raluca -11.04.2007-Matteo(3000g) si Luca{2800g)

Mergi la inceput