Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 10

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Buna fetelor!

Intr-adevar am un gol in stomac!!!! Pe de o parte sunt nerabdatoare si fericita ca o sa-mi vad fetitele, iar pe de alta parte sunt ingozita de cezariana, de faptul ca s-ar putea sa nu nasc cu doctorul meu samd. Dar sper ca pana la urma sa fie bine. Exista ceva simptome care sa-ti spuna ca se apropie nasterea la gemeni?

Mari sper sa rezisti pana la 36 de saptamani cum ti-a zis doctora. Ar fi super!!! Multa bafta!
Lauracatu, mai ai putin. Sa mai stea bebeii in burtica 3 - 4 saptamani.

Astazi este ultima zi din saptamana 37, de maine intru in 38. Nici nu ma gandeam ca o sa ajung aici. Se pare ca Dumnezeu mi-a ascultat rugile. Target : inca 6 zile de rezistat!

Mady 37 + +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Eliana intr-adevar, eu vorbeam de cusatura de la cezariana...Nu stiu daca e acelasi lucru...La Andrei am nascut normal si mi s-a desfacut un fir de la cusatura(se deschisese) din cauza ca m-am dus la examen si am stat destul timp in fund si stii ce mi-a zis doctorita cu care am nascut? Sa pun acolo crema de barbierit de la barbatu-meu si o sa se cicatrizeze !!! Noroc cu o asistenta care mi-a recomandat sulfamida si mi-a crescut carnea la loc si s-a inchis...Numai medicul cred ca e in masura sa-ti spuna...
Ce de gravidute care se apropie de termen!!! La cat mai multe saptamani si copii sanatosi!!!
Mady daca ai ajuns in a 37-a sapt, atunci o vei incheia si pe a 38-a! Eu am nascut la 38 sapt si 3 zile, iar din dopul gelatinos incepuse sa-mi curga deja de o sapt inainte sa nasc. Eu aveam dilatare 3 cm, insa nu am putut naste normal(cu epidurala) pt ca se angajasera amandoi in acelasi timp si se loveau cap in cap si pt siguranta lor m-au bagat in cezariana!
O sa fie bine, Mady, o sa fie foarte bine!
Mariincet-incet, mai implinesti inca o sapt! Mi se pare ca greutatile lor sunt foarte bune, cat despre diabetul gestational, ai un medic bun care te urmareste si care are grija ca totul sa fie ok!!!Tu-culcata la pat!!!
Monica si Tatiana aveti niste copii taaare frumosi!!
Laurapentru shtrumphii care azi implinesc 1 anisor si 10 lunisoare!!!
Va multumesc si eu pentru urari ! In week-end o sa le fac niste poze si poate si cateva filmulete, asa, ca de 9 luni!
Noi de Pasti am calatorit cam mult, am fost si la tara la Cristi, dupa Slatina la vreo 10 km asta insemnand aproximativ 170km dus-intors si a doua zi am fost si spre Balea Lac, vreo 40 km mai sus de Lacul Vidraru, cam vreo 200km dus-intors. Gemeneii s-au comportat neasteptat de bine. O sa tot mai facem la drumuri sa-i invatam , ca la vara am dori sa mergem la mare...
As vrea sa-i duc pe gemeni la dr Jianu-ortopedul. Am impresia ca Tea calca cu piciorusul stang usor inauntru, insa vreau sa le fac un control amanuntit ca de, au fost cam inghesuiti in burtica...Cunoasteti ceva despre el?????Unde-l gasesc, cat costa, cum se poarta???
Va pupam pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am vrut sa scriu de dimineata... normal ca n-am mai reusit... s-au trezit teroristii. Incerc acum, din nou.

Am vazut pozele noi... Numai copii frumosi

ainia crema de barbierit? Nu i-ai spus sa incerce ea intai?

MadyEr tinem pumnii sa ajungi macar pana la targetul propus... Hai, ca suntem aici si numaram zilele alaturi de tine... Nici nu stiti cat de mult m-ati ajutat sa trec peste ultimele saptamani de sarcina...
Despre smene ca se apropie nasterea... la mine nu au aparut Pur si simplu s-a rupt apa... fara contracti, fara dureri, fara sangerari.

Msemcu iti tinem pumnii si tie... sa stea piticele la caldurica pana la 36 de sapt. Ca sa fie totul bine.
Eu, dupa ce am nascut, ma uitam la baietii mei si ma intrebam unde au incaput... cu toate durerile de coaste si toate cele... tot nu vedeam cum au incaput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

Buna la toata lumea de pe aici!
Intru si eu scurt sa va salut dupa o lunga absenta....insa urmaresc tot ce se intampla pe forum,dar am putin timp la dispozitie sa scriu pt ca profit de vremea frumoasa si ies toata ziua la plimbare cu copii.Ieri am fost la control si in ultima saptamana au pus 300g .Ii alaptez la san pe amandoi si sunt tare fericita ca am lapte pt ei.Le-am facut program in sensul ca le dau piept impreuna si imi economisesc timpul cat se poate,dar mananca destul de des adica la 2 ore jumate---3 ore.
Eliana m-am mirat sa citesc ca ai tai flacai dorm asa bine noaptea si reusesti sa dormi 4-5 ore......super!Ai mei se trezesc si noaptea la 3 ore,apoi dorm imediat deci imi raman 2 ore jumate de somn in cel mai fericit caz,dar nu ma simt obosita deloc cred ca mi-am intrat in ritm cu noul program.Eliana cat cantaresc bb-ii tai?Ai mei au Elias 3320 g si Simon 2980 g.
Fetelor va salut pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana placut!!!!

Poze cu noihttp://community.webshots.com/user/lianafain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

FELICITARI draga Raluca pai bati recordul cu greutatea copiilor!!!Te felicit din toata inima si va doresc o crestere sanatoasa si sa ai parte de copii ascultatori si cuminti,iar tie personal iti doresc o refacere a la carte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Liana ai mei aveau la 1 luna:
- Andrei 3200 (a luat 1050 g)
- Mihai 3500 (a luat 950g)
Acum... sa vedem la revizia de doua luni...

Super pozele ... si voi, bine-nteles.

Azi, baietii mei au 6 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabi_art_rock/my_photos

buna fetele ma bucur sa aud de voi ca sunteti bine mai ales gravidutele pt mine este un record ca ati reusit pana la atat timp sa duceti sarcina eu deja la 32 sapt am nascut din nefricire...aveti grija de voi!!!
am fost la control cu fetele vineri si rebeca dupa aprox 2 sapt de antibiotice s-a facut bine acum e sanatoasa in schimb cu roberta mai continuam tratamentul pana luni ca inca nu si-a revenit.cam nasol dar asta e.

pupici

gab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Liana sunteti tare, tare frumosi!!

www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070415" target="_blank"> filmulete noi cu noi!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitari Raluca!!

va pup pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Vai, Liana, ce copii frumosi ai!!!!!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput