Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 10

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu am stors locul unde se umflase... si a iesit puroi, iar aseara si vreo 3 firicele... pe urma sange si de atunci nu mai iese nimic. Dar se simte o glama acolo, sub piele. Cusatura e bine, ce se vede la exterior... e inchisa. Doar galma asta...
Acu nu mai tin minte cum ai nascut tu... la mine e vb. de epiziotomie... ca am nascut natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Bravo Raluca! Felicitari !!! Doi baietei grasuni. Multa sanatate, sa te refaci repede si sa ai lapte pentru printisori.

Mie mi-a mai venit inima la loc putin. Am vorbit ieri cu doctorul si duminica o sa merg la control (vine putin pe la spital), iar daca rezist saptamana viitoare ma asteapta cezariana. Sper sa rezist pana se intoarce doctorul! Am scapat de stresul cu Pastele si acum altul cu doctorul.

Eliana sper sa se rezolve repede problema ta.

Mady 37 + +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Bravo Raluca!! Felicitari! Sa iti traiasca flacaii, sa fie sanatosi, norocosi si destepti.
Esti o mamica de toata lauda, la ce baieti mari ai facut Te asteptam cu drag acasa, sa ne povestesti cum a fost si sa ne arati poze.
Mady ce faci? mai astepti un pic?

Mari unde ai disparut? Esti bine? Da un semn, sa stim de tine.

Lavinia sa iti traisca gemenasii! Mai e un pic si faceti si voi anisorul. Ai mei maine fac 1 an si 10 luni .

Avem si noi Poze de la Pasti

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

RALUCA, felicitari!!! Ai doi baieti mari! Sa fie sanatosi, norocosi, mancaciosi si cuminti!

OANA, copiilor le dau pilule homeopate. Cel mai indicat e sa consulti medicul (dr-ta noastra de familie e si medic homeopat). Lui Daniel ii dau Chamomilla (am vazut ca se recomanda si in anumite reviste pentru copii), iar lui Eduard, Belladonna si Formula 1. Deci nu iau aceleasi remedii (Eduard a facut si un pic de febra). Clara lua altceva (nu mai stiu ce) cand avea eruptii dentare.

ELIANA si eu am avut un granulom (ma durea mai rau ca atunci cand am nascut). Trebuia sa pun pe el pansament cu rivanol. Il storceam zi de zi, cateva zile la rand, dar si acum se simte nodulul.

La multe luni si ani pentru TEA si RARES !!!
La multe luni si ani pentru BIANCA si RARES!!!

Avem si noi poze noi: http://new.photos.yahoo.com/tatianagut/album/576460762397424148

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Felicitari Raluca!! Sa ai copii cuminti si mancaciosi, iar tu sa te refaci repede si sa ai lapet mult!!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

uauauauauauauauau
Raluca, felicitari pentru baietzeii grasunei.......sa vii repejor acasa sa ne povestesti...sa te refaci repede si sa ai lapte mult-mult!!!

Ma apuca si pe mine frica incet-incet...bbbbbbbbrrrrrrrrrrr

Laura 33+ Cezar si Vlad/Raresh

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

curajoasa mamica noastra raluca...ce bine ca a scapat ...santate si numai bine!!!
multumesc dragi mamici de incurajari si intr-adevar se vad semnele de insanatosire maine mergm iar la control si sper sa fie bine ca sunt tare gretoase medicamentele astea si fac tare urat!!!
pupicei la toate si sanatate la gravidutzele care au mai ramas!!!

gab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Felicitari, Raluca! Sa-ti traiasca barosanii, sa pape bine si sa fie cumintei, frumusei si istetei!

Mady - tie multa bafta, ca esti urmatoarea si banui ce gol in stomac ai.

Noi azi am facut 2 luni. Miine mergem la vaccinare si ma tem ca va fi jale mare.
Si in sfirsit am "publicat" si noi niscai poze recente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Raluca, FELICITARI!!!! Sa fiti sanatosi si sa veniti repejor acasa!

MadyEr , chiar ca esti urmatoarea pe lista! Dar poate iti fac bebelusii o surpriza si vor sta cuminti, la caldurica, pana se intoarce doctorul tau!

Dragele mele, imi cer scuze ca am disparut asa in ceata! Iata si vestile noastre: la ultimul ecograf, de la 29 de saptamani, printesele aveau 1,2 kg, 1 kg si 850 de grame. Limite pe care doctorita noastra le-a considerat normale. Intre timp, am repetat testul de toleranta la glucoza si s-ar parea ca ne-am pricopsit cu un diabet gestational, de o forma mai usoara, ce-i drept. Asadar, regim si iar regim! Cum nici analizele pentru ficat nu au iesit foarte bine, mai avem un pic de regim si de acolo! Avantajul este ca mancam foarte sanatos acum si au timp si fetele sa creasca in liniste! Doctorita zicea ca prefera sa fie micute ca greutate dar sa stea cat mai mult timp, undeva pana la saptamana 36. Cam asta ar fi noul target!!

Eu una, abia astept sa le vad! Deseori ma privesc in oglinda si ma intreb unde incap toate trei sa creaasca in burta mea! Ca nici burta nu mi se pare exagerat de mare! Luni avem din nou control si sper sa venim cu vesti bune!

Pupici tuturor mamicilor de aici si sper ca de acum sa ne linistim si noi si sa avem mai mult timp pentru citit si stat pe forum!

Mari 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sunt la servici, asa ca scriu pe fuga, sa nu ma vada un sef si sa ma puna la treaba.

Monica, Tatiana m-am delectat cu pozele, f. frumoase si instantaneele si fotomodelele. Pinguinii mi se par asa de mici si delicati .

Mari in primul rand mii de felicitari ca ai ajuns pana aici. Mi se par super greutatile fetelor! Pacat ca te-ai imbolnavit tu, ai grija mare de tine si tine-te de regim Sper sa atingi "targetul" fixat de doctorita. Ar fi super!

lauracatu tu stai cuminte la coada, si las-o pe Mady intai! Nu te grabi, ca mai ai treaba

Anna pe la noi nu mai dai? Ce faci? Ce iti fac flacaii? Poze chiar nu ne mai arati?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput