Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

LA MULTI ANI ! CU SANATATE, FERICIRE SI DORINTE IMPLINITE, pentru toate mamicile, mamicile in devenire, aspirantele, doamnele si domnisoarele din lumea intreaga ! .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
"Speranta moare ultima!"

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Sa fiti sanatoase, iubite si "grele"!!
Felicitari mamelor voastre si tuturor mamicilor de pe forum!

djmama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Avalone pe unde disparusi...ai terminat ce ti-ai propus macar??
Djmama mai uns la suflet cu urarea ptr maicutele noastre.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ROXALI LA MULTI ANI MAMI CU APA PLATA BINEANTELES !!!!!!!!LA MULTI ANI PT. 8 MARTIE ........CU IANTARZIERE dar din tot sufletelul meu
eu sunt f optimista si va dau o veste asa ca sa nu ma intrebati voi eu mi-am facut singurica un cadou azi : Z1 DIN 28 , dar eu il vad ca un nou inceput si abia astept sa dinnou......

pe toate....

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

cu intarziere

LA MULTI ANI!!! fetele mele dragi

Meda: deja are 20 sapt, of ce repede cresc copiii astia
maine poimaine iti va da batai de cap cu bijuteriile si hainutele cand va iesi la intalniri

Avalonas: ce bine imi pare sa te mai "vad"

feli: ce mai faci? unde disparusi? sa ai o primavara frumoasa!!!

va pupicucesc pe toate: aspirante, endometriste, fivoase, gravidute si mamicute Sa avem cu toatele o primavara superba! Sa ne bucuram si sa apreciem mai mult ceea ce avem deja in viata noastra!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

AngeliquedeS
Eu cand am luat Pulsatilla nu am simtit nicio schimbare - nici rau, nici bine.
In ceea ce priveste doctora este super ok - este o cunostinta cu care vorbesc foarte des.
Insa eu am hotarat sa nu mai continui tratamentul homeopat pt ca nu prea aveam rabdare sa astept rezultatele.
Daca nu iau progesteron mie pur si simplu nu-mi vine CM.
Si de aceea am hotarat sa continui trat. cu utrogestan si ceai de napraznic.

Eu am facut trat cu Pulsatilla in noiembrie 2006 si dupa aceea am renuntat.
Acum m-am gandit sa fac trat. cu utrog si ceai de napraz. cel putin 6 luni si sa-mi refac analizele - sper sa-mi iasa mai bine progesteronul.

Dupa aceea vreau sa ma duc la Dr.T.
Sper sa fie bine. Nu m-am gandit niciodata ce greu este sa faci un copil.

Bafta

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Elly, Sunt in aceeasi situatie cu tine in ce priveste CM, nici mie nu mi-a venit anul trecut fara sa iau progesteron. Acum insa nu vreau sa mai iau nimic, decat daca trec de 40 de zile si tot nu vine. Spun asta fiindca inainte ca iau pilule anticonceptionale aveam CM la 35, 40 de zile sau din contra de doua ori pe luna. Acum vreau sa vad daca chiar nu s-a rezolvat nimic de cand tot incerc tot soiul de tratamente sa raman insarcinata. Si in plus m-am saturat de hormonale pana peste cap

Sunt de acord cu tine, si cred ca toate fetele de pe aici sunt de acord si ele,ca nu m-am asteptat sa fie atat de greu sa faci un copil. De cand bantui pe acest forum au trecut luna de luna aspirante pe aici care au trecut la Odisee, altele au si nascut intre timp si am ramas o mana de fete care tot bantuim in continuare, ne juram ca nu mai calcam pe aici si pana la urma tot intram. Si speram in continuare.

Pup toate fetele, mai vechi si mai noi. Eu sunt azi ziua 24 din nu se stie cate .

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Angelique: asa e draguta, cata dreptate ai, chiar ma miram zilele astea, cate fete au fost aproape de noi la aspirante sau la endometru, care au reusit sa ramana gravii si intre timp au si nascut, ba mai mult se gandesc la al doilea bebe... ma bucur mult pentru ele dar nu-mi dau seama cand a trecut timpul asta atat de repede si unele dintre noi tot aici am ramas
cateodata simt ca parca timpul a stat pentru mine, timp in care alte fete au realizat atat de multe si eu nimic

In alta ordine de idei, desi nu cred ca mai sunt multe fete pe-aici care citesc la acest subiect, o sa pun si eu o intrebare. In Z17 am avut un folicul de 24/17 mm si endometru 12 mm. Cam in cat timp se sparge foliculul? ce credeti? cat mai creste? sau nu mai creste? sau se mai sparge sau se transforma in chist?
De-abia marti merg la eco sa vedem daca s-a spart dar eram curioasa din experientele voastre daca un folicul ajuns la asemenea dimensiune se mai sparge si in cat timp sau nu se mai sparge?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bubule, si foliculul si endometrul sunt excelente pt ovulatie la tine, s-au sincronizat bine! Limita dintre un folicul si un chist cred ca ar fi 30 mm... eu am avut folicul de 27 mm (ultima daca cand l-am vazut la eco, a 2-a zis am ovulat)... chist nu am avut dar din discutiile altora stiu ca peste 30 mm daca mai creste deja se pune problema de chist. Cat despre dimensiunile ideale, ei bine se spune ca un folicul pt a fi viabil trebuie sa ajunga cel putin la 18 mm, insa se pare ca daca se sparge prea repede, ovocitul nu este matur si deci capabil de fecundare... ideal este ca el sa ajunga la peste 20 mm, cat mai mare. Iar despre endometru, ce sa-ti zic, nu l-am avut in viata mea de 12 mm, decat in faza luteala. Bafta si poate ne dai o veste buna luna asta, te astept cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bubule , stai foarte bine cu conditia ca foliculul sa se sparga. Avalon ti-a raspuns deja la toate intrebarile. Intr-adevar, daca foliculul depaseste 30 mm se transfora in chist. Limita la endometru este intre 9 si 14 mm. Capul sus si poate vine soarele si pe strada noastra!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput