Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 23
AngeliquedeS spune:
Elly poti sa imi spui cum ti-a recomandat homeopata sa iei pulsatilla, in ce doze?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Roxali spune:
Angelique nu te lasa impresionata de pareri neprofesioniste...va tratamentu dat.
Iazmin fa o secretie vaginala...daca nu ai mancarimi nu cred sa fie infectie.
Ali
elly_me spune:
AngeliquedeS
Mie mi-a recomandat dr. homeopat sa iau cate 17 -18 granule de Pulsatilla din prima zi a CM- nu mai stiu exact cate zile -parca 30 zile.
Apoi mi-a spus sa fac o pauza si sa astept sa-mi vina CM - Am asteptat vreo luna si nimik - asa ca am inceput sa iau iau "vesnicul" utrogestan.
Am luat Pulsatilla exact cum mi-a recomandat doctora, am intrerupt si Utrogestanul si nu am luat niciun alt medicament in toata perioada.
Eu te sfatuiesc sa le iei - cu siguranta nu avem aceiasi problema - si poate da rezultate
Cand am fost la dr.homeop. mi-a spus ca acest tratament a dat rezultate la anumite paciente.
Asa ca bafta.
Elly
AngeliquedeS spune:
Roxali sigur ca fac tratamentul asa cum mi-a spus doctorita, eram numai curioasa sa vad daca intr-adevar il da personalizat sau la toata lumea la fel. Si din raspunsul dat de elly m-am lamurit:
Tratamentul e personalizat, adica mie mi-a dat 4 doze de 5-6 granule de pulsatilla, una pe saptamana, asadar complet diferit de cum ai luat tu, elly. Mi-a spus ca in timpul asta ar trebui sa vina. Sunt foarte curioasa. Multumesc mult.
Oricum trebuie sa o laud pe dna. dr. Vladutu, homeopata. De duminica am incepu sa ma simt foarte rau de la pastilele homeopate, dansa m-a avertizat ca s-ar putea sa fac criza de astm si sa o sun daca se intampla asta. M-am simtit tot mai rau insa in criza nu am intrat, desi in mod normal daca mi se face rau intr-o zi pana a doua zi dimineata eram deja in criza. Asadar eram la limita, nici nu imi trecea dar nici nu ma lasa, aproape ca imi doream azi cel putin sa ma ia criza ca sa stiu ca dupa aceea scap. Am sunat-o pe dna dr., mi-a spus ce sa iau, m-a mai sunat ea odata sa mai imi dea numele unui medicament pe care sa il cumpar si culmea, adineaori, desi e tarziu, m-a sunat iar sa ma intrebe cum ma simt, daca a mai cedat problema. Am ramas placut surprinsa de grija ei, asa ceva mai rar. Acum pot spune ca incep sa imi revin, a fost groaznic si panica a fost si mai mare.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
floarea de colt spune:
LA MULTI ANI DUAMNILOR!!!!!!!!!!!
UN 8 MARTIE MINUNAT , SA NE BUCURAM AZI DE O ZI MINUNATA ,DE FLORILE PRIMITE IN DAR ,DE ZAMBETUL PARTERNERULUI CE SE SOPTESTE TIMID SAU NU , LA MULTI ANI IUBITO, SA FIM FRUMOASE AZI , ASA CUM NUMAI NOI PUTEM FI CAND NE DORIM ASTA ,SA RADEM DIN TOATA INIMA , SA FIM FERICITE!!!
va pup pe toate cu mult drag , si , va rog ,macar azi ,sa lasam deoparte lupta incrancenata ce o ducem noi !!!!!!!!
pupici si multe , multe , multe , flori!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/Vsd0p2.png
pozici
amameda spune:
La multi ani,duamnele mele dragi. Din adancul celor doua sulfletele ale noastre va dorim sa vi se indeplineasca dorintele si sa aveti parte numai de zile insorite, sanatate si liniste.
Cu drag,
MEDA si 20+
Roxali spune:
La multi ani doamnelor si sa fiti iubite pe vecie!
Angeliq ma speriasi cu tratamentu asta...ce reactie nasoala.Sper sa-si faca efectu macar...dupa cat ai tras.
toate fetele fetili
Ali
iuca spune:
LA MULTI ANI, fetelor, eu va doresc multa sanatate, liniste in suflet si sa dea Domnul sa se implineasca cea mai mare dorinta a noastra
http://tt.lilypie.com/yuZyp2.png
bio
Avalon spune:
LA MULTI ANI, dragelor!
Roxali,vreau sa te felicit si eu pentru sarcina, sa fii o mamica fericita la puterea a doua!
Meda, multumim pentru gandurile tale bune! Ce face Tzuca? Sper ca e cuminte si pozeaza bine la eco! Pupici si sa ai grija de tine
Angelique, am fost si eu la dr.Vladutu/Ivanut (nu mai retin exact numele) in zona Militari, dar nu am apucat sa vad efectele... am fost cu sotul meu si am primit fiecare niste remedii homeopate, unele trebuia sa le tinem sub limba si altele trebuiau dizolvate in apa si baut in fiecare zi dupa ce agitam sticla... ei bine sotul meu a aruncat continutul sticlei din greseala (ii trebuia sticluta), asa ca... am ramas numai cu bilutele de pus sub limba. Sa aiba efect tratamentul si sa se remedieze problema cu ciclul la tine
Floare de colt, uite o de la mine pt optimism
Tuturor duamnelor va doresc o primavara frumoasa ca sufletele voastre!