Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150

Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150 | Autor: AngeliquedeS

Link direct la acest mesaj

M-am incumetat sa deschid eu noul capitol, sa vedem daca am mana buna sau nu. Da Doamne sa fim sanatoase si sa ne realizam visele.

Capitolul anterior il avem aici

Martie 2006
Danita - cap 116
Catrinel 17 (cap. 49), 23 martie 2006 -Oana Carina
---------------------------------------------------------------------

Aprilie 2006
ingeras26a - cap. 121
--------------------------------------------------------------------

Mai 2006

Kateryna - cap. 126,
Oana Bucur - cap. 128,
CamiM (cap.58), 8 mai 2006 -Sofia-Alexandra
Virgi (cap.61), 17 mai 2006 - Luana Claudia;
Shoricutza (cap.62), 26 mai 2006 - Ana

Iulie 2006
monica b - cap. 131,
Karra80 - cap. 132,
Alionushca - cap. 133,
Alexia27 (cap.83), 18 iulie 2006 - Eileen Nicole

August 2006
claubd - cap. 135,
ellamiss - cap. 135,
oana- dana - cap. 136,
vas - cap. 137,
Amely - cap. 138,
Gabiu - cap. 138
Iube2001 (cap.83), 3 august 2006 - Ana- Daria

Septembrie 2006
chiquitita - cap.140
Ionica (cap.103)- 5 septembrie 2006 - Sophia Adina;
mexxa (cap.103)- 10 septembrie 2006 -Mihai Sebastian;
Princess (cap.103) -20 septembrie 2006 - Rares Nicolas;
MamiFlori (cap.103)- 25 septembrie 2006 - Emanuel;
Adriana mica (cap.103) -26 septembrie 2006- Tudor

Octombrie 2006
petit_ange - cap.141

Noiembrie 2006
alina.a - cap.145;
Amameda -cap.146;
oanabbb-cap.146;
nikole -cap.146;
Mirona (cap. 109) 3 noiembrie 2006 - Karina Ioana
-----------------------------------------------------------
Decembrie 2006
luna1 -cap. 147;
mychydutza -cap.147;
Lachi - cap. 147
Madana (cap. 122) 1 decembrie- Bianca Andreea
Catalina (cap. 124)31 decembrie 2006 Matei
--------------------------------------------------------------------
Ianuarie 2007
mirella76 - cap. 148
Ale - cap. 149
Sheherezada - cap. 149
Picaflor - cap. 149
Cristinna- cap. 125, 25 ianuarie 2007 - David Cristian
-------------------------------------------------------------
Februarie 2007
Roxali - cap.150
Megbeng - cap. 129, 09 februarie 2007 - Matei

Asteptam noi si noi !

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ale, din cate vad eu esti in grafic, asadar cu o faza luteala de 10-12 zile. Totusi nu neglija hormonalele si intreaba si medicul.

Pupici
Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

fetelor, scuze pt lipsa; lasa ca poate are mana buna si angelica
hai ca repede il veti consuma acest capitol si il deschid pe urmatorul ... o astept pe Avalon sa se laparoscopeasca
Avalon, dc oricum mai ai de asteptat pt noul fiv, scoate-ti fibromelul ala, taie-l din radacina ca in 6 luni, cine stie ce idei ii vin sa creasca ...; eu stiu ca tu speri (si bine faci) sa ramai naturel si asta ti-ar impune o pauza mai mare (6luni? nu mai stiu) dar sa nu te apuce pe urma regretele ca pe mine si noela cand chiar nu mai e timp;
spun asta fiindca tot iti umbla pe acolo, macar sa faca curatenie generala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Ale, din cate vad eu esti in grafic, asadar cu o faza luteala de 10-12 zile. Totusi nu neglija hormonalele si intreaba si medicul.

Pupici
Angelique

multumesc angelico pe vineri imi fac programare la dr sa vada anaizele si am sa o intreb si de hormonale.

http://tt.lilypie.com/WxC5p2.png

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Angeliq simpt eu ca ai mana buna...si nunumai
Irlandezo daca ai rams tu cu aia 5% atunci ar trebui sa ma mai caut poate buba ii la mine...off vad c-am negru luna asta
AleDudulescu bin venit si sedere cat mai scurta.
toate fetele cu problemuta si sa ne tine-ti la curent cu toate cele.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dragelor, i'm back. Adica nu m-am intors decit pt uichend, ca sa ma mai vaza barbatu' la fata, dar miine zbor iar peste mari si tari, mama lor de servicii, bani si responsabilitati.

Asta apropo de cotitura din viata medei, ca si eu am tot asteptat cu decizia schimbarii locului de munca, da' de s-o intimpla ceva, dar deocamdata se pare ca a fost mai bine ca am facut schimbarea asta in viata ... Sau, ma rog, mai bine profesional vorbind, ca sansele de facut copii descresc la cit de departe sint deocamdata de-al meu sot.

meda, nu trebuie sa pui la suflet rautatile oamenilor, mereu vor exista unii care vor neaparat sa arunce cu noroi. Principalul e ca tu, domnu' si tzuca sinteti bine.

irlandeza, imi pare tare rau sa aud de sarcina ta, dar ma bucur ca esti optimista in continuare. Cred ca e bine ca ai reusit sa ramii natural, desi doctorii spuneau altceva. Si e bine ca te-ai hotarit sa-ti faci niste analize mai detaliate. Doctorii din irlanda ce parere au?

floricico, tin minte ca noi numaram impreuna, desi eu astept rabdatoare invazia, ca luna asta am sanse nule. Dar sper ca peste 2 saptamini cind mai revin prin zona sa te-aud cu vesti bune
Si sa stii ca-s de partea lui barbatu-tau, pai ce shef e asta de te tine atia la servici?

avalon, bine ca n-ai renuntat la planurile de vacanta. Unde vreti sa mergeti si cind? Ah, te invidiez ca mergi la tutunaru, vreau si eu, tot citii despre el si mi se pare asa, un doctor deosebit. Am un feeling bun pentru tine, acuma ca te-ai hotarit sa mergi la el. Si nu e feeling din ala ca si colega angelicai, asta ca sa vedeti ce silitoare am fost si-am citit tot ...
Si sa stiti ca ma intereseaza si pe mine treaba asta cu astrologia, vreau si eu detalii daca se mai deschide vreun subiect pe tema asta.

mami, tu ce mai faci in rest? Ca-ncurajezi pe toata lumea, dar nu zici nimic de tine

noela, cine-i bigM? Pe asta chiar nu-l cunosc.

si apropo, feli pe unde mai umbla? Vad ca se facu mai scumpa la fata.

gata, termin ca ma cearta barbatu' ca-l las singurel. Ma duc la papa. Mai viu io azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

eu sunt bine, multumesc de intrebare
big M este d-l prof. Marinescu de la giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by turturica

irlandeza, imi pare tare rau sa aud de sarcina ta, dar ma bucur ca esti optimista in continuare. Cred ca e bine ca ai reusit sa ramii natural, desi doctorii spuneau altceva. Si e bine ca te-ai hotarit sa-ti faci niste analize mai detaliate. Doctorii din irlanda ce parere au?

Daca ma iau dupa doctorii de aici.....n-as avea copii niciodata. Cred c-am dat numai peste medici cu juma' de norma. Da' las' ca poate gasesc mai buni in Ro.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Turturico, mi-a fost dor de tine! Chestia asta cu departarea e cam 'moartea pasiunii' in materie de facut bebei, altfel banuiesc ca nu poate decat sa va faca sa va iubiti mai tare din cauza dorului. Se preconizeaza vreo schimbare in viitorul apropiat, adica sa vina sotul aproape sau sa fii tu langa el?
Astrologia la mine asa, mai mult un hobby (sau era in urma cu mai multi ani)... acum nu ma intereseza decat aspectele astrale care ar indica o perioada fertila in harta mea natala ciudata-ciudata-ciudata!
La vacanta nu prea pot sa ma gandesc decat ca va fi... atat... in rest gandurile mele sunt vraiste acum.
Inteleg 'invidia' ta, eu am avut noroc sa dau peste acest medic acum cativa ani cand cautam disperata cauze probabile pt care am pierdut o sarcina. De-a lungul timpului l-am recomandat si altor fete chiar din provincie, e adevarat ca multe din ele au acum copii sanatosi cu ajutorul lui. Eu cred ca nu am fost prea perseverenta, sau cine stie...
Numai bine iti doresc!

Mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mami, ce secretoasa esti Mersi, de informatia cu bigM ...
irlandeza, imi pare rau s-aud ca doctorii din irlanda sint asa. Insa ce ai de gind sa faci? Reusesti sa vii in tara suficient de des incit sa iti faci analize?
avalon, m-ai facut si mai curioasa acum cu treaba cu harta astrala, sper ca peste citeva saptamini cind revin si sint mai libera sa ne conversam pe treaba asta
Cit priveste departarea se rezolva in curind, o sa fim impreuna, atit doar ca voi fi nevoita o vreme sa calatoresc zilnic 3 ore pina la job si prevad 'moartea pasiunii', vorba ta, din cauza de oboseala cronica. Dar om rezolva-o noi cumva.
Tutunaru imi inspira incredere, nu doar ca doctor ci si ca om. Eu personal nu-l cunosc, insa am citit o gramada despre el si cred ca ai facut o alegere inteleapta. E bine ca te-ai hotarit sa fii perseverenta ... As fi si eu tentata sa il caut, dar le mai dau totusi o sansa doctorilor de aici.

gata, merg la nani, va doresc tuturor o saptamina linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

toate fetele. Am si eu nevoie de experienta voastra. In prima zi de monitorizare (acum 2 zile,vineri) am fost la cabinet am avut urmatoarele val. E=5,4 ; OD=14,5 si 10,8.Azi mi-a spus k deja am ovulat.
Zilele astea nu am prestat pt k am asteptat momentul in care sa imi spuna dr si k gigei sa fie in forta,dar mi-e frica k am ratat. Dak vineri dupa-amiaza nu ovulasem, inseamna k am ovulat seara sau ieri,iar eu am prestat abia azi pe la ora 11 dimineata. O fi fost prea tarziu? Nu mai pot de ciuda, dar cel putin stiu k ovulez natural.Voi incerca luna cealalta.
Astept o parere de la voi. Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput