Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 2
galuscuta spune:
Mie mi-o venit rusii duminica.Maine merg sa-mi fac analizele hormonale sa vad cum stau .va pupi
galuscuta
mirella76 spune:
Salutari la toate doamnili!
MAi trecui si eu pe aici sa va salut!...
In rest eu si bebe bine ...O luam treptat cu pasi marunti si siguri...Nu indraznesc sa ma gandesc mai departe de cat sunt...Timpul trece repede si sper sa ma trezesc acum la 9 luni...
mirella
10+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by turturica
irlandeza, imi pare rau s-aud ca doctorii din irlanda sint asa. Insa ce ai de gind sa faci? Reusesti sa vii in tara suficient de des incit sa iti faci analize?
Vin cam de 2 ori pe an acasa. Si mi-am facut toate analizele posibile. Sunt OK. Sotu-i buba, da' am reusit chiar si in conditiile astea sa raman de 2 ori. Da' nu stiu de ce nu le tin. Cica din cauza uterului bicorn. De aceea vin in Ro. pt. laparo sau alta metoda de a vedea cum arata uterul.
Si oricum ne-am gandit sa ne apucam de treaba chiar de acum. Am terminat cu sangerarea, fizic sunt OK, psihic aproape. Doar ideea ca pot incerca din nou cat mai repede ma tine cat de cat activa.
As fi Z 8 cu 36.8, putin cam mare , inainte nu aveam mai mult de 36.4
Noi 2 singurei
raluk_ spune:
fetele, am si eu o intrebare la voi: ce este reces douglas??..am facut o eco vaginala si apare pe rezultat..si de stres am uitat sa il intreb pe nenea dr..va multumesc
winter spune:
Buna fetelor! Sunt foarte ingrijorata!!! Luna asta urmez un trat cu duphaston din Z16 pana in Z25 pt reglarea ciclului care e de 28-32 de zile. Azi Z21 mi-am luat temp. si era 36.5. Asta inseamna ca nu am ovulat luna asta??? Cum trebuie sa fie temp in timpul trat cu Duphaston? Mi-e frica sa nu ma dereglez de tot...La cat timp dupa intreruperea pastilelor vine menstruatia???
http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"
AngeliquedeS spune:
Winter, aca ai ovulat, ai ovulat pana sa incepi sa iei duphaston. Acesta e progesteron si nu poti ovula in timp ce iei duphaston. Cat despre temperatura, nu este obligatoriu sa ai peste 37 de grade daca ai avulat, eu de exemplu nici atunci cand stiam sigur ca am ovulat nu am avut o temperatura mai mare de 36,8. Difera foarte mult de la o persoana la alta si chiar de la o luna la alta. Cat timp iei progesteron temperatura ar trebui teoretic sa fie mai mare, urmand ca pe urma sa scada daca vine CM sau sa ramana ridicata daca e sarcina.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
arinna spune:
Buna fetelor! Am si eu o intrebare, ce teste de sange se fac pentru ovulatie si in ce zile? Eu sunt in Canada si mi s-a dat sa fac in prima zi a ciclului si azi, dupa o saptamana m-au chemat sa discute cu mine, ceea ce insemna ca nu e ok- daca iese bine nu te suna,nu stiu ce analiza e, ca am uitat sa ma uit pe trimitere data trecuta si rezultatele nu ti se spun, doar se dau copii daca faci cerere, ce sa mai zic, alt sistem cu totul.Eu am si un chist pe ovar dar cica nu e o problema ca e doar de 2 cm,si fibroame - da el a inceput cu ovulatia( a fost prima vizita la gineco aici, incercam un bb la 40 de ani dar abia de cateva luni)insa ma mir ca mi-a spus sa fac in primele zile ale ciclului.N-am avut timp sa citesc din urma, va pup pe toate!Am vrut sa scriu de ieri dar nu dadeam de voi pe DC.
Peste cateva ore trebuie sa plec si stau in stres, aveam programarea urmatoare pe 8 martie dar m-au chemat azi.
Cristinna spune:
Buna fetelor,
Nu stiu daca fetele care ma cunosc (Mishulina, Iepurila,Tabitha,Cami,etc Piccaflor Ale si Liana 30 pe care le felicit pt minune,mai scriu/citesc la acest capitol,iar pentru cele care nu ma cunosc le spun ca sunt si eu o mai veche endometrioasa care in 25.01.2007 a facut cunostinta cu puiutul David Cristian.Aceasta minune a mea s-a lasat asteptat 2 ani de zile , asa ca fetelor nu va pierdeti speranta niciodata, exista un sufletel pus deoparte pentru fiecare din noi.
Va pe toate
Cristinna si puiutul
David Cristian 25.01.2007
felicia_ spune:
Cristinna, si eu imi amintesc de tine! Era vara, era cald... tu te simteai rau.. iti amintesti? Sa iti traiasca puiutul, sa creasca voinic si sanatos!
irlandeza spune:
Fetelor, eu am temp. mari, Z7-36.7, Z8-36.8, Z9-36.9. De obicei aveam 36.3-36.5. E normal? Oare e din cauza ca abia am pierdut sarcina? Am calculat Z1 cand am inceput sa sangerez. Si sanii inca nu s-au micsorat , sunt tot ca si cand eram insarcinata. Numai ca-mi lipsesc simptomele.
Noi 2 singurei