Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 3
Flr spune:
sa nu calc prima sangerare ca fiind z1 ptr ca e doar sangerare dupa avort trb sa astepti urmatorul ciclu,cel putin la mine asa a fost!pup
noela_carmen spune:
arinnutza, cand te-am vazut, am zis ca am gresit subiectul.
pisi, analize sunt multe, daca vorbesti de hormonale io stiu asa: in zilele 2-4 ale ciclului: fsh (da indicatii depre rezerva ta ovariana), prolactina(asta se face de fapt, din cate am inteles in orice zi a cliclului), LH, ,estradiol.
pentru ziua 14:LH-ul,progesteronul si... nu mai stiu... si in ziua 21, cel mai important este progesteronul si ar fi bine de facut si prolactina in acesta zi.da si ea niste informatii despre nidare. in sensul ca daca e prea mare in acesta zi, ar putea fi ceva rau in legatura cu nidarea.
eu am facut si testosteronul, testosteron free, T3,T4, si TSH indiferent de ziua ciclului.
imi pare tare rau de chinul tau cu medicii si sistemul de acolo, chiar nu stiu ce ai putea face sa scapi de protocoalele astea greoaie care mananca foarte mult timp. tu cum te mai simti...fizic vorbesc?
fetili, duamnelor, care stiti mai multe, va rog io, din tat sufletul meu, ajutati fata asta frumoasa cu mai multe informatii, ca eu m-am sclerozat rau.
danyalo spune:
arrina
te ajut eu cu informatia ceruta de tine.
eu am facut o selectie din ce am citit si asta a rezultat:
In ziua 3 se face:
LH
FSH
Estradiol
Prolactina
testosteron
TSH.
Ultimele doua le poti face oricand!
Asta-i faza foliculara. FSH-ul in aceasta faza indica rezerva ovariana.
In ziua 14 se face:
Estradiol
Progesteron
LH
Asta-i faza ovulatorie. In aceasta faza LH-ul arata daca ai sau nu ovulatie.
In ziua 21 se face:
Estradiolul
Progesteronul ( la 7 zile dupa ovulatie!!!!!)
prolactina
Editez...acestea sunt valabile pt. un CM de 28 de zile!
Primele analize se fac intre ziua 2 si 4 max. 5 a CM-ului( acum depinde si cat de lung este el)
Cele de ziua 14 se decaleaza daca Cm-ul este mai lung( ideal ar fi sa te monitorizezi ca sa stii exact cand sa le faci) .Idem si pt.ziua 21!
dany
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Flr
sa nu calc prima sangerare ca fiind z1 ptr ca e doar sangerare dupa avort trb sa astepti urmatorul ciclu,cel putin la mine asa a fost!pup
Aha, asa se explica temp. mari pe care le am. O sa astept primul ciclu atunci pt. a relua numaratoarea.
Mersi
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Am fost azi la spital, un nou test de sange, asa zice si dr. sa astept primul ciclu. Deci, asta e. Trebuie sa asatept.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png
Roxali spune:
Irlandezo niste bai din plante sau ceva bai termale (sant pe acolo)...lasa ca dupa ce se opereaza sotu creste productia...la gemeni
La mine nici un simptom de sarcina...da si cand am avut tot aia a fost...deci cu rusii inainte.
Pup fetele endometroase
Ali
irlandeza spune:
Draga, da' mai lasa rusii aia, ca de aia vin , ca-i tot chemi. Mai trimite-i de la tine si ai sa vezi ca or sa plece.Pt. vreo 9 luni.
Dupa operatie , sper sa fie mai bine, si dac-or fi gemeni..... cate unul pt. fiecare sarcina pierduta.
Noi 2 singurei
http://tt.lilypie.com/Nn410.png