Mitul familiei Dichiseanu s-a prabusit
Raspunsuri - Pagina 4
delsim spune:
Le-am vazut la un supermarket.Arata bestial amandoua. Simona e cam micuta de statura dar arata minunat la varsta ei iar fata e foarte frumoasa, are niste ochi..
natynic spune:
Si uite ca au aparut cu totii la Maruta...de ai impresia ca toata povestea asta e doar de publicitate.
Eu imi amintesc de Simona si cum arata (acum e incomparabil mai bine) si cum canta-avea intr-adevar o voce deosebita, poate ar fi ajuns cineva in mmuzica si nu putem sti daca asta nu e un lucru care o macina intr-un fel.
Acuma...o fi luat-o el de tanara pustoaica, o fi manipulat-o, dra nu cred ca o casnicie, mai ales intre o femeie frumoasa si un barbat mult mai in varsta poate rezista 20 de ani daca nu exista si ceva sol,id intre ei. Nu cred! Iar faptul ca, dupa cum au afirmat, stau si vor sta in continuare impreuna (cu tot cu sora???), chiar daca ma cam face sa ma crucesc, arata de asemenea ca nu e un cuplu cu totul distrus, sa fim seriosi! Oricum, ciudati, ciudati, oricat vor sa pozeze in oamenii cei mai normali si mai deschisi la minte...Ceva nu "rimeaza"
Fata lor este superba si o prezenta placut si simpatica.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
nona_denis spune:
Mie familia asta nu mi-a placut niciodata.
Dichiseanu - un mos libidinos plin de el
Simona - draguta, da ce naiba cauta cu mosu?
Fiica( nu stiu cum o cheama)- nu imi place pur si simplu.
I-am vazut impreuna de mai multe ori inainte sa se desparta la cumparaturi. El se uita in stanga si in dreapta, sa vada daca este privit/admirat de cineva. Ea este o draguta, dar la orice ora din zii poarta o tona de machiaj. Ce ramane da il dam jos? Oricum, este de departe mai frumoasa decat fiica. Din pacate fiica seamana cu el .
Mami de Denisache
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nona_denis Mie familia asta nu mi-a placut niciodata. Dichiseanu - un mos libidinos plin de el Simona - draguta, da ce naiba cauta cu mosu? Fiica( nu stiu cum o cheama)- nu imi place pur si simplu. I-am vazut impreuna de mai multe ori inainte sa se desparta la cumparaturi. El se uita in stanga si in dreapta, sa vada daca este privit/admirat de cineva. Ea este o draguta, dar la orice ora din zii poarta o tona de machiaj. Ce ramane da il dam jos? Oricum, este de departe mai frumoasa decat fiica. Din pacate fiica seamana cu el . Mami de Denisache |
mie-mi place mai mult de fiica-sa , mi se pare ffffff reusita
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Mindy spune:
citat din mesajul lui nona_denis Din pacate fiica seamana cu el . |
O semana sau nu cu el, dar mie mi se pare foarte frumoasa si interesanta.
nona_denis spune:
Prea sunt singura de parerea asta! Cred ca trebuie sa casc ochii mai bine
Mami de Denisache
A_Iulia spune:
Subiectul vad ca a fost postat in august 2006.
De atunci n-au divortat? Divorteaza acum, sau de ce a reinviat subiectul asta?
danat spune:
Pai au cam divortat zilele trecute...
http://www.libertatea.ro/stire/dichiseanu-a-divortat-dar-sta-cu-fosta-sotie-218170.html
Despre cele doua: Simona este sigur operata, ceva lifting la ochi in zona cumva, locuiam aproape si le vedeam des, si deodata i s-a schimbat ciudat fizionomia de parca era trasa de sprincene in sus.
Iar fata lor, Ioana, e adevarat ca arata mai bine decat cand era mai mica, insa nu e o chiar frumusete, nu are nimic dulce in figura, sau poate o fi o frumusete stil greco-roman
Eu am fost mereu curioasa de oalta chestie: de unde are Dichiseanu atitia bani? Hai sa zicem, pe vremea lui Ceausescu actorii mai castigau ceva mai bine, aucm insa nu mai e cazul, mai ales cu acestia mai in varsta, insa nivelul de trai al fam Dichiseanu era unul destul de high, cel putin din ce se vede cu ochiul liber....oare ce comori ascunde in casa ?
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
nona_denis spune:
Fiica, Ioana, era cu adevarat uratica acum ceva ani. Poate mi-a ramas mie imaginea aia in minte si nu vad frumusetea actuala. Totusi am vazut la TV si un pic din nunta ei. Fata asta nu arata prea fericita.
Mami de Denisache
Liliann spune:
citat din mesajul lui nona_denis Prea sunt singura de parerea asta! Cred ca trebuie sa casc ochii mai bine Mami de Denisache |
Stai linistita, nu esti singura; si mie mi se pare ca e urata fi-sa, maica-sa e frumoasa, intr-adevar.
Dar,desigur, fiecare cu gusturile lui, si fiecare percepe frumosul in felul lui.