Mitul familiei Dichiseanu s-a prabusit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mie Simona mi se pare o doamna foarte finutza si cu adevarat frumoasa pe langa el... Cred ca nu-si da seama ce pierde!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Cred ca am nevoie de lamuriri: cine e ea si pe unde a cantat de fapt?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

quote:
Originally posted by casandra

Daca toti se pun la mintea unei batranici de 83 de ani... Inclusiv nepoata, care a sarit subit in masina, cand tatal luat partea batranei. Cam razgaiata fetita ....

superficial gindit.....eu am vazut astfel de cazuri cind unii oameni sint pur si simplu diabolici.....poate s-au saturat de niste ani de chin....batrina are acum 83 de ani(si chiar nu poti sa stii cit de robusta si in putere este),dar acum 20 de ani avea 63 daca stiu eu sa socotesc....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

si cate o fi suferit fata in cei 20 de ani...Chiar dacä amandoi erau fericiti, aratau fericiti..e mai corect, mie mi s-a parut intotdeauna ca Simona avea o oarecare retinere cand era cu el.Ca e o diferenta de stil intre ei se cunoaste de la o posta.

Clover... Simona s-a lansat acum vreo 22 de ani, nu mai sunt f.sigura, la un concurs national.Nu a reusit prea multe deoarece Dichiseanu a si pus labutza pe ea.

Nu e neaparat sa fie prefacuti.Poate oameni se minteau pe ei insisi.Voi daca ati aparea la televizor v-ati apuca imediat sa va barfiti partenerul de viata, sa spuneti ca nu-si pune ciorapii la spalat sau ca nu trage apa la toaleta?Hadeti sa cautam cauza nu sa improscam cu noroi.Dacä e asa cum spune Simona o sa apara cunoscutii care or sa infirme sau confirme cele spuse de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eu, de atata timp, imi cumparam o casutza si daca el voia sa vina dupa noi de bine, daca nu...nu! Nu pot intelege cum au putut convietui in acelasi loc impreuna cu sora lui!???
Eu nici cu mama nu m-as incumeta sa stau, daramite cu altcineva...brrrr... e greseala ei ca sotie, mama si femeie in casa!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

aici scrie ca s-au impacat!
http://www.ziarulcn.com/article/aid/39408

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

mie mi se par din ce in ce mai ciudatzi: incest, preietenie cu Tender sustzinut asiduu la tribunal, balacareala in presa ...

in fine, draq sa-i shtie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Daca e sa barfim nitel, io nu inteleg cum s-a putut marita fata tanara cu reptila aia de Dichiseanu?
Normal ca s-a obisnuit acum sa fie cu bani si fara batai de cap si cred ca libertatea dupa divort a cam speriat-o, mititica.
Am vazut-o o singura data la TV pe fata lor si mi s-a parut singura cu picioarele pe pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fata lor cea cu picioarele pe pamant e pe cale sa se marite cu un grec "frumos destept si bogat". Si mama ei probabil in curand si ea cu unul tanar frumos si bogat, ca a luat ce avea de luat de la nenea libidi-dichi, acum e prea batranel...gata, trecem la altul mai tanar si mai frumos. si poate schimba si tara.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Mai stiti cum arata ea cand a luat-o el? Uite ca nu stiu unde sa caut niste poze...abia acu' in ultimii anii s-a stilat, s-a "dichisit" ca sa zic asa...iar fata lor e o splendoare! mama, mama, e superba! Nici ea nu arata rau acuma, e numa' buna de dat la altu'...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

[quote]citat din mesajul lui claucia

Fata lor cea cu picioarele pe pamant e pe cale sa se marite cu un grec "frumos destept si bogat".

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Parca au si facut deja nunta, nu?Probabil ca in curand urmeaza si mama.Oricum amandoua arata "beton".

Crisu, mami de Alex22.07.07

Mergi la inceput