Mitul familiei Dichiseanu s-a prabusit

Mitul familiei Dichiseanu s-a prabusit | Autor: craciunitza

Link direct la acest mesaj

Mi-au placut oamenii astia, si el, si ea, si separat si impreuna, au un copil superb, frumos si talentat, azi am citit o stire care m-a bulversat:
"Dichiseanu K.O.!
Divort. Adulter cu sora. Betie. Copil distrus. Furt. Cosmar."
Din pacate, revista nu si-a publicat articolul si pe net, nu va pot da link, cu siguranta va vui presa virtuala in zilele urmatoare

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ciudat...au rezistat atatia ani si acum...
Mie imi place mult de ea, si nu mi-a placut ca s-a "luat" cu Dichi..si nu din cauza diferentei de varsta, si pentru ca ea mi se pare prea fina, si el cam grobian..I-am vazut impreuna la cateva emisiuni si nu mi-a placut deloc modul cum vorbea el..
Eu asta am gasit pe net:

Prin urmare, obosita de frecus si de sicane, Simona Dichiseanu a decis sa divorteze:
"Nu mi-as fi inchipuit niciodata sa ajung aici, nici acum nu-mi vine sa cred ca voi face acest pas, dar nu se mai poate. Sora sotului meu este o fiinta care ne terorizeaza, noi trei ne intelegem minunat cand suntem departe de ea, in calatorii sau in concedii, dar cand revenim acasa incepem sa ne certam tot timpul din cauza ei. Face mereu cate ceva care sa ne strice linistea. Situatia dureaza de la inceputul casniciei noastre, dar acum a crescut Ioana si s-a ajuns la situatia de a fi si ea mereu in tensiune nervoasa", povesteste Simona Dichiseanu.

Citeste tot articolul in Adevarul

Sursa: Adevarul, 01 August 2006
Autor: Evelyn Badea

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Adulter cu sora???

De el se stia ca-i crai , dar sa se ajunga pana aici

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

O fi oare adevarat?!? ... Cu sora lui?!? ... Poate sunt minciuni de-ale presei... cine stie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Io am citit urmatorul articol azi-dimineata:
http://www.adevarulonline.ro/2006-08-01/Actualitate/ion-dichiseanu-la-un-pas-de-a-fi-lasat-de-nevasta_193332.html
Acolo zice ca sora are 83 de ani si ca ii cam terorizeaza de cand se stie... ca l-a crescut pe el de la 17 ani cand au ramas amandoi fara mama.. si atat, nu zice nimic de "adulter cu sora". Asta ar fi chiar prea de tot.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Mie una, mi-e cam greu sa cred ca madam Dichiseanu nu a gasit o modalitate prin care sa gestioneze conflictul cu cumnata nici dupa atatia ani de casnicie. Cred ca-i altceva la mijloc...

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Daca toti se pun la mintea unei batranici de 83 de ani... Inclusiv nepoata, care a sarit subit in masina, cand tatal luat partea batranei. Cam razgaiata fetita ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Am citit articolul. Doamne, am mai vazut filmul asta... Ruleaza deseori la mine acasa... Si eu am o cumnata (sora doar dupa mama cu sotul meu) care l-a crescut (e cu 17 ani mai mare decat el) si care de la inceput nu m-a inghitit, mi-a facut mizerii... Chiar si dupa ce ne-am casatorit tot ea voia sa faca legea in casa (am stat impreuna vreo 8 luni)... Doar parerea ei conta, eu fiind pe post de mobila... Nici acum, dupa 5 ani de certuri si 2 tentative de divort nu pot spune ca s-au linistit lucrurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

bibi, crede-ma, se poate!noi nu avem matusa in familie, ci bunic din partea tatalui. si nici dupa 20 de ani nu s-a gasit o solutie pt evitarea conflictelor.uneori iti vine sa o iei razna, apoi revii asupra deciziei, ca sa iti spui cat de prost esti la urmatoarea cearta!e groaznic.eu ma mir cum a reusit maica-mea sa reziste atatia ani!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

De cate ori i-am vazut radiau fericire, asta ma bulverseaza, ce drame ascund oamenii din jurul meu, de ce nu au incredere si isi ascund tragediile? Cum poti radia fericire cand ai sufletul distrus?
Fiecare noua drama ma forteaza sa inteleg cat de superficiali si de egoisti suntem, doare mai mult sa te prefaci decat sa-ti afisezi durerea. Ne invartim unii pe langa altii, mascati.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu mi-a placut tipul niciodata, mi s-a parut libidinos. Dar chiar asa adulter?
Pe de alta parte, ce mai rezista in lumea asta?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput