Mitul familiei Dichiseanu s-a prabusit
Raspunsuri - Pagina 5
goldi spune:
Subscriu, fata e doar simpatica , seamana cu ta-su, insa Simona e frumusica.
Pacat ca e incremenita intr-un stil de mini-vampa, care o cam strica.
Parerea mea e ca la 20 de ani a fost tentata de faima si banii lui Dichi, dar ca acum, la 40, a intrat in panica ca nu o sa-si mai traisca cu adevarat viata si de aici pretentiile crescute catre un barbat care bate bine spre 70!
Cine stie ce-o fi si in sufletul ei ...
danat spune:
Goldi cam asa probabil va fi gandit Simona in '89 cand s-au casatorit si erau alte vremuri.
Insa don Dichi a batut demult 70 si chiar 75...multi inainte!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
wonderful spune:
Ca s-a casatorit cu unul cu mult mai in varsta,treaba ei,dar nu inteleg de ce s-a multumit sa nu faca nimic atatia ani,ma refer la cariera.Acum mi se pare derutata.Tot spune ca marea realizare a vietii ei este fata...si in rest?Numai ea a facut copii?Cu altceva nu are cu ce se lauda,din pacate.Probabil ca, tanara fiind, a tentat-o renumele si confortul unei vieti langa 'Dichi'pe care multi l-au considerat un barbat frumos!?Eu una nu l-am vazut niciodata asa...
maria_ene spune:
Eu l-am vazut pe Dichiseanu la un motel din Calarasi,eram acolo pt o nunta si il vad pe Dichi urmat de o centurista in camera lui.Cred ca amandoi sunt loviti de criza varstei
ella_72 spune:
La cat de mandru e ...... chiar se crede un barbat frumos....
bleahhhh....
O fi fost in tinerete.......
Ella
chiquitita spune:
A aparut la agentul vip simona si spunea ceva de o noua relatie si nu cea despre care se scria in vara in ziare, insa am prins doar sfarsitul emisiunii...
Victoria spune:
Mie imi pare bine pentru ea ca a iesit din casatoria asta gheboasa, l-am vazut pe Dichi in cateva emisiuni, e senil si cam vulgar. Nu cred ca l-a luat pt. bani, nu-mi inchipui ca are el cine stie ce avere. La vremea aia ea era f. tanara si cred ca i-a sucit capul cu texte de Don Juan ( la care se pricepea..).
Sper sa-si refaca viatza...
V
Theiuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wonderful Ca s-a casatorit cu unul cu mult mai in varsta,treaba ei,dar nu inteleg de ce s-a multumit sa nu faca nimic atatia ani,ma refer la cariera.Acum mi se pare derutata.Tot spune ca marea realizare a vietii ei este fata...si in rest?Numai ea a facut copii?Cu altceva nu are cu ce se lauda,din pacate.Probabil ca, tanara fiind, a tentat-o renumele si confortul unei vieti langa 'Dichi'pe care multi l-au considerat un barbat frumos!?Eu una nu l-am vazut niciodata asa... W |
Mai, din cite am inteles eu, EL nu a mai lasat-o sa isi urmeze cariera de cintareata.Mai tineti minte ca pina acum vreu an, doi apareau NUMAI impreuna pe la emisiuni, vorbea mai mult el si, la final, cintau amindoi vesnica melodie "Andante, andante"-ABBA...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!