Impreuna, TIMISOARA (44)
Raspunsuri - Pagina 9
katik spune:
na, ca am revenit!
ma coc, nu alta! la mine in casa nu stiu cite grd sunt, afara cam 26 dar in bucatarie arde focul (gatesc, nu mi-e frig) si nu mai pot. mai am un pic si ma duc la dushuletz
ana, o sa intru si in prenatal dar pina atunci mai e cale lunga, si pe canicula asta e si mai lunga. inainte o sa-mi iau ceva concediu de odihna, daca o tine caldura tot asa... sa sti ca io am zis pe bune chestia cu dependenta (cu poezia stau rau de tot, niciodata nu mi-a placut, in rest citit orice, oricit da' nu poezie).
silvana, tinem pumnii!!! sigur veti lua hotarirea cea mai buna! sa stii ca de multe ori imi vine s-o iau la fuga catre tanganica sau pe unde o fi...asa ca vin cu tine, daca ma iei
pupici la tot poporul!
anda, pai tocmai acolo te duci la teambuilding, la gripa aviara? distractie placuta!!!
26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
GeorgeT spune:
Salut, sunt coleg cu Alexa care m-a sfatuit sa scriu aici. Deci am o intrebare si sper sa ma puteti ajuta:
- ma intereseaza o babysitter care sa stea cu 2 copii mici - gemeni (1 an jumate), nu singura ci impreuna cu soacra-mea, cam 2-3 zile pe saptamana, dimineata (cam 4 ore pe zi). De preferat din zona Fratelia.
- sau stiti cumva ceva firme de babysitter din Timisoara? Care sa fie si serioase?
Multumesc anticipat,
George
gabirus spune:
Danitin, draga de tine, nu mai fi suparata! Au spus si fetele ce am gandit si eu ... viitorul sigur suna bine Ai sa vezi tu!
George, din pacate nu stiu nici un babysitter si noi ne bazam pe buni. In orice caz noroc la cautari si sa-ti traiasca copilasii! Niste poze nu ai sa le vedem?
Hai sa nu va mai tin ... ne-am hotarat sa ne mutam la 4 camere si am si gasit apartamentul in Matei Basarab, super aproape de unde lucrez. E dragut si aranjat, sunt destul de incantata, desi mi-e greu sa plec de aici ca iubesc mult ap. asta unde stam noi. Iar treburile astea cu banci si treburi si vanzari ma cam sperie, dar sigur va fi bine.
POZE
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce bine am dormit...ca s-a mai racorit...
Ana, de la caldura mi se trage talentul de poeta...
Deci ne vedem sambata?
Clauf, votat exemplarul...am si eu una bucata mica si dragalasa, chihuahua, Kity.
Bafta!
Anda, ce rau imi pare ca nu poti veni...dar lasa, ca o sa fie fain si la team building.
Silvana, bafta...sigur nu mai e nevoie sa te gandesti la Tanganica!
Pako, ce face minunea?
George, in primul rand Bun venit la noi, si sa-ti traiasca puiutii...
Ai incercat in bazaron?
O sa aflu ce firme de baby sitter sunt...
Si mai intreb din vorba in vorba, daca aflu ceva o sa-ti scriu.
Gabi, si io nu mai beau berea? daca nu am ghicit???
Pai atunci sa fie intr-un ceas bun! si sa stapaniti sanatosi noua casuta mai spatioasa...
Acu, dai o sampanie, asa de inaugurare, cand te muti!
Super!
Katik, si eu suport greu caldura...
Au terminat mesterii?
Mihi, unde ai disparut???
Lista prezentelor la intalnire:
Doris
Ana
Cioco
Gabi
Silvana
Amutza???
Katik???
Danitin???
lista continua....
Va doresc o zi buna, hai...ca azi e mai racoare, mai o zi si we...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
pako spune:
Buna dimineata
Vin cu o veste buna ...azi dimineata mi-am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv....yupiiii
Gabi,sa fie cu noroc ce ati cumparat...inseamna ca te asteapta ceva munca in vara asta...
Doris,Andreea e o rasfatata, vrea tot timpul in brate si acum chiar trebuie sa am grija sa nu mai patesc ca in ianuarie de am pierdut sarcina.
Irina_Claudia spune:
Ceau,
Pai sa curga cu felicitari:
Felicia felicitari pt bebe 2 ! Sa ai parte de o sarcina usoara
si un bebe sanatos. Ai grija de tine.
Gabi felicitari pt decizia de a va muta, te inteleg ca te-ai atasat de actualul apartament, dar la 4 camere e boierie...fiecare copil cu camera lui..super...! Doamne ajuta sa treceti cu bine peste toata tevatura cu bancile si vanzarea. Si mama mea sta in Matei Basarab, e zona linistita, parcul aproape..fain.
Va pup pe toate!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Doris-Alina spune:
Oho-hooooooo....
Ce mi-e dat sa citesc....
Pako, felicitari !!!!
Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos...
V-ati dorit bb2, ati facut planificari, sau pur si simplu???
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
valiM spune:
Salut, fetele!
Mai ajung si eu sa scriu 2 randuri...
Intru scurt sa va spun ca vin si eu la intalnire...
Finutzoooo, sa ma treci prezenta!
De abia astept sa le cunosc pe fetele mai noi, ooo, ca eu tare veche sunt...
Noroc ca ma tine doris zilnic la curent cu evenimentele...
Gravidutele ce fac???
Katik???
Felicitari Pako!
Vali 25+
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Felicitari Felicia, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Gabi, eu ma gandeam la o promovare la locul de munca. Ma bucur pentru voi.
Kati, sigur ca te iau cu mine in Tanganica, da' numa noi doua mergem, fara remorci si odrasle sa ne aerisim neuronii
Doris, sa dea Dumnezeu sa fie cum spui tu. Eu m-am apucat de engleza, aseara am stat pana la 1 si am facut conversatie cu sotu'.
George, din pacate nu cunosc pe nimeni care te-ar putea ajuta. Paul a mers la cresa, iar acum e student in grupa mare.
Va doresc o zi usoara
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
pako spune:
multumesc pentru feliciarai.Sarcina s-a lasat asteptata...muncim de ceva timp la bb2...adica din august anul trecut...intr-e timp a fost si o pierdere de sarcina.Sper sa fie bine...