Impreuna, TIMISOARA (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Ana68 spune:
Saluti...
Silvana,pai incearca...Adevarul e ca ,daca nu ati pus la punct inca un plan de bataie....Trebuie sa luati intai o hotarare...Bafta!
Katik,ai grija!Imi pare rau sa aud ca ai lesinat...Eu nici nu stiu cum e sa lesini,nu am patit niciodata in viata mea lucrul asta...Mie mi-e frica sa si vomit,dar-mi-te sa lesin...as avea senzatia ca mor...Nu intri in prenatal?Sau e prea devreme?Vezi ca si azi e canicula,ai grija de tine!
Dana-danitn,imi pare rau ca esti suparata...Zic si eu o vorba :orice sut in cur e un pas inainte!Ocazii vor mai fi !E bine macar ca ai vazut si ai trecut printr-un astfel de concurs,asa ca pe viitor vei sti ce te asteapta...Hai sa iti spun o parere de a mea,cam cum gandesc eu:daca as fi in locul tau(normal ca as fi si eu suparata) as spune ca nu am reusit la concurs,ca asa e scris pentru mine si cu siguranta merit ceva mai bun,ca ma asteapta ceva extraordinar,de si mai bine decat daca as fi reusit din prima....Asa ca eu ma gandesc ca vei avea alta ocazia si va fi cu siguranta de mai bine...Chiar daca se spune ca soarta si-o face omul,eu una zic ca omul poate influenta cursul cu mici abateri de la drum,adica niste ocolisuri,insa daca e scris undeva ca asa trebuie sa fie si sa se intample,asa va fi...Te pup si iti doresc tot binele din lume!Hehehehehe....azi-maine te vad transmitand stirile BBC post local Timisoara...(ma afecteaza caldura,sorry!)
Danoooo(alexa)tin aia la servici in bairamuri,hai?!Rade ciob de oala sparta,sti?Ca si la noi maine e chef...hehehehehe
Felicia,distractie faina la Ploiesti...Pupaturi la Andreiuta frumoasa!Ma gandeam ca veniti,ca sa ma intalnesc si eu cu pretenuta mea...
Bah Doris....m-ai spart cu poezia din tine....cum sa straluce soarele,bre,cand scriu io?!...Hai ca incerc sa vin si io la berica sambata...fonctie de buget...Spune la nenicu' Radu sa stea linistit,ca nu vine aia la oareshicine...vine numa' la sigur,cum scrisesem...Si in fond si la urma urmei...toata lumea face asa,cu downloaduri,dar politia ii ia p-aia de vand asa ceva,fara autorizatie...Calm,ca nu sunt toate chiar cum para fi!
Adriane,sa sti ca daca ma gandeam si eu ca un concurs se poate numi si sexzamen....pe bune ca as fi luat toate examenele pe care le-am picat la viata mea....
Angy....a reusit Marius cu stampila...Vorbim,ok?Deci vi sambata?Super!
Irina,imi pare rau ca cea mica a fost bolnavioara.Sper ca acum e in regula!Spor la treburi si sa aveti parte numai de bine!
Katik,mama draga,acum ti-am vazut postarea,ultima....ai luat-o si tu ca mama Dolores pe ulei?Ce aveti gagici?Cred ca canicula va afecteaza de scoateti atatapoezie din voi....auzi la ea:"o am devenit dependenta de glumele anei!!!"....
Pentru mine,sincer si cu mana pe inima....fara falsa modestie...e o bucurie mare si ca un fel de implinire sa vad ca va pot face sa radeti,ca va descretesc fruntile si ca va ridic moralul...Si tot sincer si cu mana pe inima va spun ca eu aici,cu voi (si pe unde mai scriu uneori) imi gasesc linistea,relaxarea,evadarea din cotidian,sfatul de acre am nevoie ,umarul pe care sa plang si ajutorul la necaz....
Ce m-as face io fara voi?!
Hai cam cazut in butoiul cu melancolie si e numa' din vina lu' Doris si Katika....Fac si io ca Luana:"vezi?am bubita,din vina ta!" si ea si-a facut buba in parc,la "potoganii"...
Hai ca va pup si sa aveti o zi misto....Sa auzim de bine si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Irina_Claudia spune:
Felicia acum m-am uitat si eu pe poze....tare dragalasa printzesica ta! Da nici cu mamica nu mi-e rusine.
Doris te pup si eu! Ce bine ,abia astept sa vad ce puneti la cale de 1 iunie .
Ma reintorc la treaba! Gabi nu ne mai tine pe jar.
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 11 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
Ana68 spune:
Clauf,hai ca am tras si io cu votu' in boxarita ta!
"Frumos exemplar!Ce rasa e?"....Glumesc,scuze!Pe bune acum:e frumoasa!Si eu am avut una bucata boxer,mascul....dar a murit la varsta de 13 ani,dupa ce s-a prapadit stapanul lui...Bafta cu concursul!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
clauf1000 spune:
MULTUMESC MUUULT dE TOT...este ca sunt draguta? se poate vota zilnic...dau laptic...ca jucarii nu am prea multe...ca am si io o alocatie miiiica...ca mamica ie bugetara...si ma rasfata muuuult de tot pt ca nu mai are alti copii si io am venit la ea dupa ce boxi1 afacut leucemia si mama mea a preferat sa o eutanasieze ca sa nu sufere...asa ca iti inchipui...mie NU pOATE SA-MI REFUZE NIMIC...nici macar pantofii cei noi...
anda spune:
salutare lume,
am intrat si eu scurt sa citesc ultimele noutati, dar cum sunt tot pe fuga n-o sa apuc sa va iau pe rand, asa ca va pup pe toate si va doresc un we frumos. nu onorez inalnirea ptr. ca plec la sighisoara la team building.
so, sa va distrati, sa faceti poze.
in gashca
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
silvana75 spune:
Clauf, am votat dar nu stiam ca pot vota in fiecare zi, de azi ai votul meu asigurat.
Ana, o sa vorbesc cu Cioco sambata la intalnire. Acum avem un raspuns de la prietenii nostrii din State si cam stim pe ce ne putem baza financiar.
Danitim, eu m-am convins ca orice sut in fund e un pas inainte. Daca nu ai reusit, sigur Doamne-Doamne are alte planuri mai mari cu tine. De asta fii convinsa. Oricum felicitari si frunctea sus.
Gabi, hai mai, nu ne mai tine pe jar!! Spune tot, tot ...
Doris, sa stii ca nu am mancat kk deloc, dar m-am convins ca daca o usa se inchide, se deschid altele si cred ca pentru fiecare Doamne-Doamne are un plan. N-a fost sa fie cu Noua Zeelanda si uite ca se intampla acum. Si mai e o zicala (nu stiu daca mi-o aduc aminte exact asa cum e) ca daca iti doresti ceva foarte mult, e imposibil sa nu se indeplineasca. Daca nici acum nu plecam, ma duc de bunavoie in Tanganica.
Irina, Katik, Pako, Alexa imi pare rau ca nu ne vom vedea la intalnire, va pup.
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
pako spune:
buna
Ana,haha...te iei de mana cu mine la faza vomitatului ca si mie mi-e o fricaaaa....Data viitoare sigur ti-o aduc pe cap sau poate o aduci si pe Luana.
Silvana,e super daca aveti prieteni care va asteapta acolo...la inceput aveti nevoie de multe sfaturi.
Irina, deci ne-ati vazut...asta inseamna ca la intalnire o sa ne recunosti
Eu am 28.2 grade in casa...e insuportabil....
pako spune:
Clauf, am salvat linkul....imi plac mult boxerii...voi vota si eu de cate ori deschid internetul
clauf1000 spune:
MULTUMESC MUUULT dE TOT...este ca sunt draguta? se poate vota zilnic...dau laptic...ca jucarii nu am prea multe...ca am si io o alocatie miiiica...ca mamica ie bugetara...