Impreuna, TIMISOARA (44)
Raspunsuri - Pagina 7
alexa00 spune:
Salutari fetelor,
va pup pe toate din start!
danitin: asa e viata, cu bune si rele, cu reusite si nereusite.Fruntea sus insa, la viitoarea ocazie simt eu ca va fi bine!
Fetelor eu nu pot sambata asta.E cheful firmei.
Numai bine,
Alexa
pako spune:
buna seara
Danitin, nu fii suparata...daca nu a fost acum inseamna ca Dumnezeu ti-a rezervat ceva mai bun pentru data viitoare
Irina,cu acomodrea e din ce in ce mai bine...Andreea nu are treaba, ei ii place...dupa ea daca ar fi ar dormi la groapa cu nisip...srtiga prin casa tot timpul ca vrea la "popii"(copii)...hehe.Daca vrei sa ne vezi mai bine uite aici www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
Eu nu pot sa vin la intalnire pt. ca in week asta plecam la Ploiesti...asa ca va urez de pe acum distractie placuta.
Va pup pe toate,Felicia
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara...
Pe zi ce trece ajung tot mai tarziu acasa...si degeaba va mai scriu, ca nu mai sunteti nici una pe aici, dar eu scriu...
Ana, ce bine e cand scii tu...parca si soarele straluceste mai tare...
Ne vedem la una bere rece, sambata, ok?
Cat despre Radu, dupa ce a auzit, e panicat rau, saracu...
Gabi, unde esti?
Ne mai tii mult pe jar, cu vestea???
Sa ghicim???
Am doua variante:
Mai faci un
Te avanseaza la job
Sa vedem daca am ghicit...dai o bere daca da!
Amutza, cand a mai trecut un an???
O Doamne...parca acum avea si Ines 1 an, si mai un pic si face 4...
Cand e ziua ei???
Sa pregatim corul...
Asteptam raspunsul tau, daca vii sambata, hai, macar o ora...
Silvana, iti doresc sincer, sa ti se implineasca visul...si sa gasesti solutiile de care ai nevoie...
Si vei reusi, ca esti o norocoasa...apropo, cat ai mancat cand erai mica??? cu kg???
Katik, daca nu poti sa te misti,daca nu poti sta nici jos, nici in picioare,te tinem in brate... mey....numai vino, sa ne vezi odata pe toate...ca dupa ce nasti nici atat nu mai prinzi tu timp de bere rece...asculta-ma!!!
Danitin, la urmatorul concurs, promit sa fac o pagina intreaga de galerie...
8,23 e o nota de care trebuie sa fii mandra...
In rest, stii tu vorba aia: curentul tranteste o usa ca s-o deschida pe alta...
D-zeu stie ce plan are pentru tine...
Crede-ma...mie mi-a fost extrem de greu sa imi dau demisia de la birou si sa schimb definitiv jobul...am trecut prin multe, nu a fost cand am vrut eu, ci mult mai tarziu, dar a fost exact asa cum am visat...
Asa ca fruntea sus...si rabdare...toate la timpul lor...
Din partea mea: Un mare bravo!!!
Vii sambata, da???
Copa Libre, ceva???
Alexa, ce sa zic...distractie la maxim la Heaven!
Ca noi mai bem o bere si duminica cu cine se ofera...nu-i asa?
Pako, ma bucur ca incet incet te acomodezi...
Pupa-i mama coditele alea de smechera...
Ne pare rau ca nu poti veni, dar stai linistita, de acum nimeni nu-si mai face program sambata seara, dupa 20...e rezervat pentru Unirii, pana prin octombrie....
Gagici, va pupez, si ne auzim dimineata la o cafa...
Noapte buna...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
DARAEL spune:
Danitin – nu fi supirici !
E doar un sexamen..... si, daca stai sa te gandesti, e greu sa egalezi sexamenele pierdute de Poli anul aista – parca vreo 12 etape fara victorie ! Iar ei stau si beau bere.... si li se rupe de Soarta, de Destin, de ziua de maine !
Asa ca amu’ va trebui sa respiri adanc, sa te linistesti, sa te bucuri (e ciudat dar asta am spus) ca ai invatat ceva.... si data viitoare va trebui sa inveti mai putin.....
Mai esti aici ?
Fugi si ia-ti o inghetata de ciocolata cu cirese confiate si fa-ti de cap !
Si gandeste-te la noi ca salivam !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Doris-Alina spune:
Darael, acum am vazut postarea ta...
Vii sambata in unirii la o bere rece???
Noi te asteptam...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
ciocolata cu piper spune:
Ceau fetelor vin si eu tarzior in noapte sa va salut
Sambata spun PREZENT.
Abia astept sa va cunosc.
Doar pe Ana am avut placerea sa o cunosc.Este o tipa super,asa ca nu
voi rata ocazia de a va cunoaste pe toate.
Va pup si ne mai auzim....
Cioco
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Cafeaua e gata.... poftiti va rog...si o tigara pentru fumatoare
Cioco, ma bucur mult ca poti veni sambata, de abia astept sa te cunosc...
O zi buna si sa suportati eroic caldura!!!
POZE BABY STAR
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Danitin sunt si eu de aceeasi parere cu Pako, sper ca nu esti foarte afectata , oricum media ta a fost foarte buna , cine stie , oare tipul respectiv nu avea si pile ? Sa auzim de bine in continuare.
Katik deja esti la senzatia elefant (sau balena) , eu sunt mai slaba , si -mi amintesc ca ma tragea burta in fata , hehe.
Ana ma acomodai, ce sa fac si eu ...n-am incotro, mai greu a fost cu boala lu asta mica , iar la servici e de tras asa ca...nu ma plang .. Tu cum esti? Vad ca esti tot vesela cum te stim , tine-o tot asa.
Gabitza draga si eu astept vestile alea...oare ce-o fi?
Si Ioana e hiper incantata mi-a stat in rochita ore in sir..si ei i-e mare tu-tu -ul alb , dar il ajustez eu..Mai sa stii ca si mie mi s-a parut scump dar asta e...data viitoare o sa cer modelul si mi le face soacra-mea ca nu e nu stiu ce.
Fetele eu nu ajung sambata ca-s cu telefonul de servici si ma tot suna strainezii, nu o sa-mi priasca.Asa ca va urez distractie placuta. Eu o sa vin de 1 iunie cu remorcile dupa mine..hehe.Chiar hai sa vorbim ce si cum..
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Doris-Alina spune:
Irina, merci mult de ajutor...
Imi pare rau ca nu poti veni...dar lasa , poate sambata viitoare!
Chiar de aia vreau sa ne intalnim toate, sa punem la cale petrecerea de 1 \iunie.
O sa vedem dupa intalnire, ce se hotaraste, si te tinem la curent.
Spor la treaba!
POZE BABY STAR
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
buna dimineata!
doris, ce cafea buna ai facut!!!
danitin, te rog, nu te necaji! ai facut o treaba buna, poti fi mindra de asta! las ca mai vin si alte oportunitati, poate chiar mai bune!!! uite o si un !
darael, nici eu nu ma mai joc!!! si eu vreau bere rece, hai, macar jumatate. sucul nu-mi place! deloc, deloc!
gabi, totusi, ce ne tot ascunzi??? hai ca tot ne perpelim la caldura, nu ne mai perpeli si tu
mihi, tu pe unde tot umbli de nu dai pe aici? sper ca n-ai patit ceva tu sau cavalerii!
amutza, super printesica ta! smecherime mica! i-auzi, nu stie sa mearga singura da' impinge carutul de numa'!
alexa, distractie placuta la chef!!!
irina, putin spus balena, nu-mi vine in minte acum un animal mai mare! da' mai e un picut (trei luni) si atunci "ma golesc". ioana e bine acum?
anaaaa, multam mult de tot!!! ai adus voia buna!!! nu te mai lasam sa pleci prin deplasari!!! trebuie sa semnezi condica pe aici! nu putem fara terapie! io am devenit dependenta de glumele anei!!!
felicia, pai, spor la treaba la sapat!! si krisztina se duce glont la groapa de nisip! numai dupa aia mai baga in seama si altceva din jur. eu nu am putut sa vad pozele voastre dar mai incerc, poate, poate!
cioco, cati, thessa] , si la puiuti!
va las, ca mi-au obosit degetele, si mi-e deja cald (si sunt numai 21 grd, ce-o fi mai tirziu???).
in gashca!
26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f