Impreuna, TIMISOARA (44)
Raspunsuri - Pagina 6
DARAEL spune:
danitin – pentru maine eu iti spun simplu:
Ai doua variante:
1. O varianta dorita de toata lumea: Sa iei examenul si sa ne dai bere !
Si, varianta a 2-a:
2. Sa iei examenul si sa-mi dai bere numai mie – iar fetelor suc..... sa nu li se urce la cap !
E treaba ta ce varianta alegi, dar eu iti voi spune oricum:
Bafta !
Tin pumnii !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
silvana75 spune:
Aaaaaa, pai asa nu ma mai joc ca si io vreau bere. Sunt pasnica chiar daca mi se urca la cap . Pentru restu' fetelor gin??
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Doris-Alina spune:
Saluti ...la ocupate!!!
Pai se poate, in we nimeni pe aici?
Am sosit de la job, sunt franta, ma omoara caldura...!!!
Si mai merg si vreo 15 feonuri si o casca profesionala....nu ma mai joc...
Silvana, ce planuri ai, nu ne spui?
Hai sa visam si noi frumos...
Ana, bine ai revenit...cu forte prospete...
Irina, ma bucur ca Ioana e mai bine.
Apropo, vreau sa vorbesc cu tine neaparat...e urgent...o sa-ti sciu pe PM.
Danitin, ai vazut ce variante ai...asa ca...eu continui...
Haide Da- ni - tin!!!
Iti suntem alaturi toate!!!
Bafta la invatat!!!
Ne gandim la tine!!!
Tu esti cea mai buna!!!
Doamne ajuta!!!
Doamne Doamne ne aude!!!
Rupe-i...arata-le ce poti!!!
Pentru tine,
Vedeta noastra...
Darael, votez pentru prima varianta...
Lume...lume....anunt important...
A venit canicula... asa ca poftiti de iesiti din case si din rutina...
Invitatie:
Vineri, 26 mai, ora 19, in Unirii la terasa, la o bere rece... si la voie buna...avem cu alcool si fara...
Absentele nu se motiveaza...daca doriti mai tarziu, se poate modifica ora, asa ca anuntati-va prezenta!
Darael, esti invitat special...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
PROTESTEZ IN NUMELE BOBORULUI!
Doris, i-am promis Ciocolaticii noastre ca urmatoarea intalnire e sambata!!!
Nici eu nu pot vineri in 26 ca am cheful firmei si o tona de concerte (Directia 5 si alte trupe locale ...), nu poci sa lipsesc acuma in pragul promovarii ....
27, sambata nu e bine?
Darael, daca te simti mai bine, il aduc si pe sotul meu sa nu fii chiar asa de minoritar! Sau poate te simti si mai bine minoritar
Irina, Eva e pe spate de fericire cu costumul pentru spectacol, doar ca tu-tu-ul trebuie stramtat. Dar ne si costa ceva toata distractia In fine, oricum merita sa vedem zanele pe scena la Opera
Doris, asa as vrea sa vin la tine saptamana asta la tuns ..... offf am o saptamana nebuna-nebuna-nebuna, la lucru nebunie, acasa vin cu termopanele si ne fac casa varza si altele ... acusi s-ar putea sa va dau ceva vesti.
Silvana, tin pumnii si sa fie asa cum vrei tu!
Si in final, dar nu in ultimul rand:
BAFTA, DANI!
Mi-a zis de curand cineva asa:
OAMENILOR BUNI NU LI SE POT INTAMPLA DECAT LUCRURI BUNE!
Sunt sigura ca si pentru tine va fi bine, indiferent ce se va intampla, pentru ca esti un om deosebit.
POZE
Doris-Alina spune:
Gabi, baba de mine nu poa sa doarma, pana nu ne spui ce vesti...ce vesti ne dai???
Sper ca de bine...
Cu intalnirea, se rezolva, deci modificare pentru Cioco si Gabi!
Sambata 27, ora 20.Ok???
Adjudecat!
Fetele, voi ati citit asta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76264&whichpage=1
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
amutza spune:
Aloha fetele!
Danitin ma gandesc si eu la tine. Te astept cu vesti bune. Bafta in continuare.
Gabi imi place emoticonul care mi l-ai pus. Danke!
Katik Alisuk mea bea singurica apa. Are canuta din care bea ca noi nu suntem adepta biberoanelor asa ca sunt multumita ca macar bea cu ceva. Si chiar nu a fost greu sa o invat cu canita. Si ce sa-ti mai spun ca mergem cu hamul legata sa impingem carutul. Deci nu stie sa mearga pe picioare, dar e smechera ca impinge carutul. E o figura mare si dulcica. Si noi suntem tot pe afara si nu prea mai avem timp si de alte lucruri. Ne plimbam in paduricea noastra cu alte fete cu mamici si baietasi de baietasi. Si hop-top cum e sotul liber merem la mama2 (adica soacra) sa papam un mic sau un gratarel si atunci stam de dimi pana seara. Pana acum fulgul meu se bronzase ca tactoristii adica numa pe manuta, dar ne-am tras la manecuta scurta sa ne putem bronza mai bine. Pe falcute e asa de bronzata de zici ca a fost la mare. Si tot crestm si acusi facem un anisor. Si se face si un anisor de cand ne dam intalnire noi fetili. Stiu pentru ca eu am fost la a 2-a intalnire ,daca nu ma insel si eram cu burtikul dupa mine si a doua zi am mers la spital sa nasc. Si stau acum si ma gandesc : ce noroc ca s-au intalnit fetele vineri si nu sambata ca altfel nu mai ajungeam si eu. Am cam deviat un pic de la subiect, dar poate isi mai aduc si alte fete aminte mai ales Ana ca re a zis ca o sa nasc seara si s-a intamplat sa fie defapt a 2-a zi.
Eu cu intalnirea nush' ce sa zic , asa ca mai vb noi.Merg sa dorm.
VA pup si va doresc o noapte cat mai linistita.
Ana68 spune:
Buenos dimineatzas,
Baaaaah....ce-i cu agitatia asta p-aici?!
Adrian,nici io nu ma mai joc!Pai ce?Numa' tu vrei berica?Vorba Silvanei:sunt pasnica de ma turtesc si in cel mai rau caz,singura prostioara pe care o pot face este sa va fac sa faceti pe voi de ras....Asa ca:be-re,be-re,be-re....
Silvana,cum e?Rezolvarati?Io am mai gas't ceva:Domenia Credit.Intra p-acolo si vezi ce spun.Suna interesant!http://www.domenia.ro/credite/ - Uite aici!
Doris,spor la treaba azi....Si io zic de sambata,ca ii mai lejer...Vineri seara si mie imi cam vine peste mana ,cum se spune...Mah,ce galerie i-ai facut Danei...hehehehehehehehehe...ai fost majoreta?Iar cu cititul linkului ala...ce naiba,mah Doris?Ai acasa calculatorist impatimit si te impacienteaza o veste d-asta?Chestii de genul asta sunt de foarte multa vreme in Romania...Pe cine prinde...asta este!Stai pe pace,ca de obicei astia merg pe informatii directe,se duc la sigur....
Irina,sa zic si eu "bun venit acasa!"...Cum e? Cum te simti?
Gabi,aveti serbare?Uau!Bafta!
Amalia draga,pai Alisa a crescut si iaca e o micuta domnisorica...Bravo voua pentru perfomantele cu canuta si caruciorul!Si cu ghicitul de anul trecut - baaaahhh!!!cand puii mei a trecut deja un an?! - hai ca am nimerit-o ,ce nu-i asa?Nu se pune o mica eroare de 2%....hehehehehe.Sa fiti sanatoase!
Oamenilor....si oamenelor...sa aveti o zi buna,ca afara e deja canicula....si va pupez,mai vorbim noi,da?
Katikooooo.....pe unde umbli femeie?
Danitin,cum e?Ne tii in perpeleala?
Felicia,Mihi,Alexa,Anda....voi pe unde dati,gagici,cu sapa,ca scumpe sunteti,bey!Mai trageti si voi un condei de tastatura sa stim ca traiti....
Hai v-am pupat!ceau!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana75 spune:
Ceau,
Dani, tinem pumnii!! Bafta!
Gabi, tu ce zici acolo? Hai ca io sunt curioasa din fire nu ma tine pe jar.
Ana, multam fain. Nu am rezolvat nimic dar sper ca sambata la intalnire vine si Cioco.
Adrian, be-re, be-re, be-re!!!
Doris, gandruile care ma framanta sunt legate de loteria vizelor. Desi am promis ca n-o sa-mi fac planuri nu ma pot abtine. Sunt multi bani in joc, bani pe care nu-i avem momentan si incerc sa gasesc solutii. Cu putin noroc vom reusi.
Amutza, deja a trecut un an? Mama, ce trece timpu'. Sa-ti traiasca printesa.
Pentru intalnire: prezent
Va pupa
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
katik spune:
salutare fetelor!
iaca si io mai vietuiesc cite un picut!
gabi, irina, bafta la serbare!! vedem si poze cu micutele balerine??
irina, bine ai venit pe-acasa! te-ai reacomodat?
silvana, no, nu te mai stresa acum! ca nu ajuta la nimic! se aranjeaza toate cu timpul. si sigur va fi bine!
amutza, sa-ti traiasca printesica. mare a crescut domnisoara ta, acusi auzim de traznai
ana, bine ai venit, mai, pe acasika! se mai schimba datele pb. pe aici. s-apus veselia si imi place!!!! io nu umblu pe niciunde, pe-aci numa' dar ma omoara caldura asta. duminica am reusit sa si lesin un pic din cauza caldurii asa ca acum nu mai am curaj sa ma preumblu prea mult pe afara. va trebui sa ma gindesc sa-mi iau si concediu.
danitin,
doris, cu intilnirea, nu stiu, ca tare greu ma misc, nu pot sa stau nici jos, nici in picioare, nicicum nu-i bine! mai vb.
diana1971, condoleante! multa putere ca sa poti trece si peste necazul asta! la andreiutul!
cati, cum se mai simte maya? sper ca si-a revenit! sa ne mai scri despre voi!
thessa, ce ne mai pove?!
fetelor, va pup ca iarasi au venit mesterii si trebuie sa stau pe capul lor!
revin!
26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
danitin spune:
Am picat, da macar cu medie mare...Am luat 8,23 iar tipul care a reusit 8,70. Bineinteles ca sunt necajita dar cel putin nu m/am facut de bafta. A fost greu, am intrat in prima proba la 10,30 si am iesit din ultima la 17,30. Nu pot sa/mi reprosez prea multe... Oricum, viata merge mai departe. Va multumesc foarte mult tuturor pentru sprijin. Poate se vor mai ivi ocazii.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana