Impreuna, TIMISOARA (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai salut,

Felicia... Felicitari!Sa ai sarcina usoara si un bebelic sanatos!Andreea ce zice?Sau nu isi da seama?Numai bine!Pai si eu sunt curioasa de o "colaborare" Andreea&Luana....heheheheehe
Anda,distractie maxima la teambuilding...Eu una m-am distrat la greu anul trecut!
Silvana,vorbim!Si merge cu limba engleza?
Katiko,esti incorigibila!....Hai ca m-ai facut sa rad de chestia cu poezia si dependenta...Ai grija de tine!Imi amintesti de mine,in lunile de vara....cu burta cat Casa Poporului,gafaind ca un cal de curse pe strazile incinse ale Timisoarei(asta se intampla in 2003,cu Luana la purtator)...
George,nici eu nu te pot ajuta.Eu am o tanti care sta cu fiica-mea,culeasa de prin Publitim,cu 3 milioane pe luna salariu.
Gabi,bravos!Doamne-ajuta sa iasa cum va doriti!
Doris...ne vedem...
Vali...cum te mai simti?Ce mai fac baietii tai?

Va doresc o zi cat mai buna si sa auzim numai de bine!Mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rainbow spune:

Buna tuturor fetelor din Timisoara,
...sau cu sufletul in Timisoara

mi-am petrecut si eu anii frumosi ai studentiei tot acolo...si ca atare, o bucatica din sufletul meu a ramas acolo...a fost frumos dar a trecut prea repede.
Am o mare rugaminte adresata voua : AVETI CAREVA UN NR DE TELEFON DE LA VRE-O PENSIUNE DIN SURDUC??? Imi doresc tare mult sa merg cu familia in concediu la SURDUC, pt ca acolo ai 2 intr-unul..si mare si munte...doar ca nu cunosc nici o varianta de cazare...in afara de grupul de casute...care sincer nu-mi convine, tinind cont de faptul ca am un copil mic de 3ani.
Cind eram stundeti mergeam cu cortul acolo...dar acum nu ma mai tenteaza deloc mersul cu cortul ...

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Saluti tuti,

am chiulit, imi cer iertare,...da nu a fost zi sa nu ma gandesc la voi!

Dolores mama...v-am citit azi... de prin 19 am chiulit...si citeam citeam si cum eu cam lipseam din postarile voastre...nu va reprosez doamne feri...am tresarit la un moment dat cand tu ai scris Mihi....pe unde esti...ca la scoala cand ma pomenea profesorul...

Am fost plecata de vineri pana duminica in zona Hategului...
Copilutzii sunt mucosi...si nici io nu ma pot lauda ca-s fi mai altfel..

Danitin sunt alaturi de tine...sper sa treci cat mai repede peste acest hop...si tristetzea care itzi inunda inimioara sa se transforme cat mai repede in sperantza si voie buna...noi te iubim oricum...si umerele noastre itzi stau la dispozitzie...nu te inchide in tine...toate am luat sigur macar o palma de la viatza...dar a venit sigur si mangaierea...Doamne Doamne ne iubeste si stie sigur ce-i mai bun pt noi...asa cum stim si noi pt copiii nostrii...

Irina, Gabi cand va dantzuitzi?

Pako felicitari...

Katik nagy puszi pe burtic...

Darael...mai arunca si pe la noi cate o pilula...ca ne face bine...

ana, silvana, anda, amutza, vali, alexa...multzi pupici...

de sambata inca nu stiu ce sa va spun...va gasesc daca vin...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor (si baietilor)!

pako, FELICITARI! sa ai o sarcina usoara, nastere tot la fel si bebic sanatos si mincacios!

gabi, felicitari!! sa fie intr-un ceas bun!! cind se intimpla udatul?

mihi, cum a fost la munte? sigur mai frumos ca acasa... uite, eu iti dau mai multi pupici dar mai mici!. sa va treaca mucii, ca , uite, a venit vremea faina de-acuma!
george, eu nu stiu bone si alte cele. noi mergem la cresa de la 2 ani, apoi din toamna la gradi. poate mai afla fetele ceva.

rainbow, acu' pe loc nu stiu dar se mai poate afla. pe net ai cautat? sau prin publitim si bazar-online? cu cortul chiar nu ai avea unde merge pt. ca s-au cam retrocedat paminturile si e plin de garduri.

ana, asa de bine cunosc vara anului 2003 , ca doar am nascut in iulie. si acum ma apropii vertiginos de marimea casei poporului. pina la "livrare" o si intrec.

silvana: CORECT!!! ce bine ar fi un pic de liniste, chiar daca e vorba de tanganika. deci, ne-am inteles! cind plecam???? spor la treaba cu "englische sprache".

doris, mesterii cica au terminat dar in fiecare zi isi mai aduc aminte ca mai trebuie ceva facut si vin, si o iau de la capat cu smotrul. imi vine sa-i . deja sint doua saptamini de cind au inceput si nu se arata a termina...

vali, uite io azi am inviat (odata cu racorirea vremii!). ce bine e asa.... tu cum esti? ce face locuitorul burtikului?

danitin,

pupici la tot poporul, mare si mic!!!

26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele! Mi/am lins ranile, am baut o bere ( doua,trei), m/am jucat cu spiridusul si sunt iar pe baricade. Va multumesc inca o data tuturor pentru sprijin, ati fost extraordinare. Cine zicea ca Impreuna Timisoara nu e titlu conform cu realitatea? Uite ca e...

Ana - pai tu ne acuzi de stari poetice ... tu chiar vrei sa propun deschidere de subiect cu titlul dependentideana.ro?
Pako sa/si traiasca bebelina si sa fi sanatoasa. Am zis bebelina, poate m/am molipsit de calitatile superfragelistice ale anei si incep sa am viziuni... Felicitari
Adrian / pai tu la inghetata ma trimisti dupa un esec din asta... la bere ca/i mai bine.Eventual cu rom
Silvana adica cum singure in Tanganica ... vine toata trupa, eu in special poate mi se regenereaza neuronii arsi cu toceala despre telespectatorul epifenomen si alte alea
Doris la ce greu a fost cred ca-mi trebuiau vreo trei pagini de majoreta. Merci. Cum spuneam neuronii mei sunt taaare obositi asa ca, te rog mult, mai spune/mi o data cand pot sa/mi aduc mama la tine sa o faci frumoasa (mai frumoasa)
Irina nu cred ca neaparat pile dar un avantaj tot a avut. Era din institutie deci stia cam ce vor sefii. Culmea e ca acum se scoate fostul lui post la concurs... si cred ca ma duc
Katik / ce mai face bebelul? Azi s/a mai racorit poate te inviorezi. Eu am patit ieri o chestie... am avut o catiune, pe la 12,00 aproape de iesirea din oras spre Sagului si, dupa filmare am ramas sa iau niste date. Vine soferul si zice ca l/a chemat urgant seful la sediu iar eu, nervoasa ca ma intrerupe, ii zic sa plece si vin pe urma de acolo, pe jos, pe caldura aia...
George - nu stiu pe nimeni. Are mama mea o prietena care mai sta cu copii cand are cineva nevoie dar am impresia ca si-a gasit deja pe cineva.... mai intreb...
Mihi tu pe unde esti, ce s-a intamplat, sper ca nu esti suparata. Hai la povesteala...
Clauf am intrat pe site/ul cu cutu dar n/am gasit boxerita ta la pg.11, s/a schimbat ceva?

Azi am o zi mai calma la serviciu. Nu cred ca vin sambata ca vrem sa plecam la casuta sa/mi incarc bateriile. Va doresc o zi buna tuturor.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mihi, am vazut mesajul dupa ce am postat. Pupici

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o timisoreanca aici pe forum. Nu am intrat mai devreme la topicul cu Timisoara ca eu nici poveste sa am timp de venit la intalniri. Ce sa ma fac cu un copil si sot super posesivi.
Acum am o mare rugaminte:

Stie cineva un medic pediatru bun in Calea Lipovei? Un cabinet unde se fac si vaccinurile obligatorii la bebei? Daca ar fi intr-un centru medical si cu laborator ar fi de vis!

Acum la ultima raceala a piticicei mele m-am hotarat ca trebuie sa schimb doctorita. Era si mult prea departe, in Iosefin, dar si mi-am pierdut increderea in ea.

Multumesc,

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Dani, eu sincer sper sa nu facem excursia in Tanganica, dar daca n-o fi sa fie, mergem toate clar, fac eu cinste.
Katik, multam da e cam greu cu limbile straine. Ma pufneste rasu' ca azi dimineata dupa ce am postat, ma apeleaza Doris pe messenger si-mi spune ca noaptea nu se invata limbi straine, noaptea se face altceva.
Andra, chiar daca nu poti veni la intalniri, hai aici cu noi la o barfa. Din pacate nu stiu cabinet in Calea Lipovei. Noi locuim in Mehala, iar medicul pediatru e in Blascovici, pe Tebea.

Silvana si soricelu' Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

silvana, are doris dreptate!!!! ce se face noaptea????? la noi, printre altele se mai pazeste copilu' cind plinge. altceva acum nu.... da' la voi e alta situatiune. eu tot vreau in tanganika, mai ales daca facem excursie in grup. ne trebuie viza?

andra, eu stau in lipovei, stiu ca este un dispensar chiar pe lipovei, in statia de troleu de la str. pomiculturii, stiu ca sunt doua pediatre. mai stiu ca este un cabinet pe undeva pe linga piata dar amanunte nu stiu. pediatra noastra este in balcescu si mergem acolo cind e nevoie. analize am facut pe la spital, avem si acolo dr pt. urgente si cam atit.

danitin, ma bucur ca te-ai linistit, inseamna ca a fost buna berea, si-a facut efectul! multam! bb2 face bine, fotbaleste non-stop, sper sa nu se faca fotbalist. saptamina viitoare mergem la eco sa-l mai vedem. acum mi-e bine ca e racoare, sper sa mai tina putin...

wow, ce mult am scris, am obosit da' tot nu ma las!!
in gashca!

26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rainbow spune:

KATIK, tot ce am gasit si pe net era campingul Alhona...care sincer mie nu-mi convine pt ca sint casute mici mici unde eu nu as vrea sa stau cu omuletul de 3 ani. Imi trebuie ceva in regim de pensiune si cu conditii acceptabile. Daga poti afla de pe la alte cunostinte niste numere de telefon m-as bucura tare. Sau stiu si eu ce alte surse mai ai... :)

Mersi si astept informatii noi
Ioana

Mergi la inceput