Impreuna, TIMISOARA (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by pako

Buna dimineata
Vin cu o veste buna ...azi dimineata mi-am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv....yupiiii

Copil frumos, Darael zice ca este fetita ! Si, ca orice fetita simpatica ce creste , asteapta de la tine sa o alinti de acum evident: ii place sa asculte povesti, sa fie mangaiata pe burtica, sa ii daruiesti multe zambete ..... si sa il pui pe tati sa o pupe pe burtica (adica sa te pupe pe burtica pe tine, cu dedicatie ) !

Fie ca ingerasul sa creasca mare, sanatoasa, cuminte, desteapta si baftoasa....... si sa va exploateze of course !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

saluti...tre sa recuperez...asa ca mai intru azi o data sa va
mai pupacesc...

Am pus poze in album daca va intere...

Maifest
Octa...poza cu coroana de la voi
Ziua lui lori...poze din tramvai
Balmascat

POZE
mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Multumesc, multumesc inca o data

Danitin si Darel sunteti niste draguti....noi chiar ne dorim o surioara pentru Andreea
Mihi, vazut pozici...mi-a placut balul mascat....adica puiul tau era ala cu securea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

FELICITARI PENTRU FELICIA CEA FERICITA! Ma bucur pentru voi si sa creasca bebe sanatos la mami in burtica si sa iasa de acolo usor!

Astea da, vesti!

Doris, hai ca dau o bere chiar daca nu ai ghicit

Andra, imi pare rau, nu stiu pediatru bun in zona respectiva. De fapt nu prea stiu pediatrii buni in afara de Malai si Muscoi, care niciunul nu e in Lipovei si nici nu cred ca fac vaccinari ...

rainbow, am sa incerc si eu sa ma interesez, poate aflu ceva.

Danitin, pe mine nu m-ai pupaaaat. Stiu eu ca nu tii la mine
(glumeam, fac si eu putin pe kupilu bosumflat [;-)])

Katik, udatul ap. se va intampla dupe ce ne mutam, in vreo luna, maxim doua. Cat mai repede. E fain acolo, ceva mai linistit decat aici, langa Mall. M-am obisnuit cu zona asta si ma bucur ca nu ne mutam departe.

Silvana, cred ca urmeaza si promovarea. Marti am sedinta cu big boss! Tie cum iti merge cu planurile? Ai morcov cu frunze pe dinafara? Cand afli?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fetelor, va rog intrati aici sa Salvam Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti:
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Va multumesc !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Doamne ce somn imi este...dar a venit Radu de la lucru si m-a trezit...

Rainbow, in afara de campingul Alhona, altceva nu stiu, dar am inceput sa intreb in stanga si-n drepta...cum aflu ceva, o sa-ti scriu.
De obicei vedeam anunturi in ziarul Bazaron si publitim.
Poti intra si tu pe www.bazaron.ro si cauti la rubrica turism.
Acolo de obicei sunt anunturi cu inchirieri case de vacanta, etc.

Mihi, , pai imi faceam griji ce-i cu tine...
Hai, poate rezolvi cumva sa vii macar o ora, mai ales ca intalnirea e de la 20.

Katik, intrebai de Vali, am vorbit aseara cu ea si zicea ca i s-a pus pata pe cirese, si-a luat 2kg, si cica le-a mancat pe toate....asta de ciuda ca ale ei din pom nu s-au copt inca...

Danitin, asa te vreau...bey, daca te-ar fi ajutat faceam si un capitol intreg cu majorete...lasa, data viitoare!
Pe mami o sa-ti spun cand sa o aduci, acum am pregatire pentru examene, probabil numai joia care vine.
Iti mai spun.
Pacat ca nu vii la intalnire, dar e normal sa-ti placa la casuta ta...
Pai atunci sa-ti regasesti echilibrul si linistea acolo si sa vii cu bateriile incarcate!

Andra, Bun Venit la noi...sa stii ca poti sta aici cat vrei tu...ne poti scrie, cand ai timp, nu este obligatoriu sa vii la intalniri...
Sincer, in Lipovei eu nu stiu cabinete, dar poate fetele care stau in zona, te vor ajuta.
Eu il am pediatru pe Muscoi, de cand s-a nascut, el vine acasa de cate ori am nevoie, iar analize de obicei ii fac la bioclinica.

Silvana, si zici ca te-a pufnit rasul?
Pai era si normal, auzi noaptea face conversatii in engleza cu sotul...in loc sa ....
Bey, sper ca vii...

Gabi, cum adica nu am ghicit, pai auzi ca te promoveaza, asa ca dai berea...pe merit!!!
Na hai te pusi!

Darael, am citit...vad cat de mult te implici, inseamna ca ai un suflet mare...

Lista prezentelor la intalnire:
Doris
Vali
Ana
Cioco
Gabi
Silvana???
Mihi???

Mai astept completari...

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, cine are habar de ochelari?
Vreau sa-mi schimb ochetii de vedere, sa-mi pun heliomate,ca ma deranjeaza rau soarele... care sunt mai faine maro sau gri?
Parca alea gri mi-ar place mai mult, dar cat de tare se inchid, spre negru?
Sa nu arat ca orbii....
Si un cabinet bun imi puteti recomanda?

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

O zi perfecta...plina de iubire...si spor...

Pako...al meu e vulpoiul...nu-s asa reusite pozele...

mihi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Bine ca s-a mai racorit olecuta,may fetele....ca ma turbeaza caldura...
Dana(danitin),simpatica:dependenta de ana.ro....hehehehe....Hai ma,terminati cu trebsoara aiasta,ca ma simt prost...Ne vedem maine?Te pup!By the way,ma bucur ca ti-a trecut supararea si ca zambesti.
Andra,bun venit in comunitate!Nu stiu sa te ajut cu problema ta.Eu stau in Modern,Dorobanti...si nu cunosc zona Lipovei...Poate poti veni si tu maine la intalneala,mai vorbim,ne cunoastem.....Sanatate micutei!
Silvana draga,subscriu la ce a spus Doris,cu adaugarea ca cine nu......doarme doar...
Mihi,sa-ti cresca mari si sanatosi baietii...
Doris,Marius si-a facut ochelarii de vedere heliomati la cabinetul ala vis-a-vis de Spitalul Militar,pe Ghe.Lazar cum mergi spre Unirii.

No fetele,sa aveti o zi buna si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor mii de scuze ca va deranjez, caneti un pic de timp va rog sa acordati un vot fetitei mele Gaja Bianca la http://apps.aradon.ro/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=187
multumesc frumos!

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput