Impreuna, TIMISOARA (44)
Raspunsuri - Pagina 12
katik spune:
salutare! intru pe fuga, revin mai tirziu mai incet...
am vazut intrebare de ochelari: eu mi-am facut anul trecut pe bocsei, pe unde a fost CEC-ul mare, pe linga parc. heliomate pe maro, antireflex, lentile sticla, rama : 1.600.000 cu tot cu consultatie si manopera.
am avut la un moment dat si heliomate pe gri si nu s-au innegrit niciodata asa de tare. poti alege si cit vrei sa fie maxim de inchiderela culoare. spor la cautat si ales, ca ai de unde....
in gashca, pe mai tirziu!
26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
ionelalit spune:
Salutare fetelor! Va multumesc tare mult pentru incurajarile din perioada in care mama a fost operata. (daca va mai aduceti aminte evident) Nu am mai intrat de mult pe forum. Am fost cam ocupata cu mama mea si acum sunt ocupata cu mutarea in noul apartament, care de fapt e prima noastra proprietate personala, care de fapt e a bancii . Dar ce sa faci? E bine si asa.
Ce intrebare am eu la voi ca am vazut ca sunteti tare de treaba toate? Avem nevoie de sfaturi in ce priveste mobila si chiatr si meseriasi daca stiti e bine. Pe 9 iunie se elibereaza apartamentul si ne grabim tare ca bb nu cred ca o astepte prea mult. Daca ati putea sa ma indrumati cu sfaturi, nr. de telefon ale mesterilor si ale atelierelor unde se poate face o mobila de calitate si cat de cat ieftina. Meseriasi care sa lucreze repede, bine si ieftin. Ce sa mai? Pretentiile sunt cam mari, dar eu incerc ca nu am nimic de pierdut. Astept raspunsuri si sugestii ale voastre, chiar si sfaturi referitoare la amenajare. Orice.
Va multumesc mult si va pup!
Ionela 30 +
silvana75 spune:
Saluti,
Vin si io sigur la intalneala. Va pup
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Doris-Alina spune:
Saluti....
Am colindat pe la ochelari am vazut, am probat, m-am socat de preturi si pana la urma am ales in Balcescu.
Dar mai trebuie sa suport soarele vreo 3 saptamani pana vor fi gata.
Am platit avansul, si diferenta cand vor fi gata.
Ana, Katik, merci....
Silvana, yes...atunci te asteptam la 20...
Ionelalit, noi am facut toata mobila din casa, numai la Celebrity Group, au sediul pe Str. Chisodei nr. 81B.
Tel 0256/215772
Super multumita, de calitate, design, pret...doar ca dureaza...
Maggda, votat frumoasa Bianca...
Anul trecut si Ines a castigat locul 1.
Si mai o fetita de la noi, Eva, a lui gabirus, tot locul 1.
Pacat ca la noi in acest an nu se mai organizeaza.
Bafta....
Gagici, deci:
Lista prezentelor la intalnire:
Doris
Vali
Ana
Cioco
Gabi
Silvana
Mihi???
Mai astept completari...
Ne vedem maine la ora 20 in Unirii la celebra Fantana!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Ne vedem maine la ora 20 in Unirii la celebra Fantana!
Ma gandeam de ce la fantana.... dar mi-am dat seama : daca vreti sa va bateti cu pistoale cu apa , trebuie sa aveti undeva un robinet sa va reincarcati “armamentul” !
Distractie placuta chefuitoare mici !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Darael, multumim!!!
Poti veni si tu, insist...
La 9 plec la Chisoda, la o prietena si stau pana dupa-masa, asa ca ne vedem la 20 in Unirii.
Pentru cele care nu vin, distractie placuta oriunde va aflati si o sambata linistita!
PS. Cele care veniti, aduceti aparate foto...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
PS. Cele care veniti, aduceti aparate foto...
Sa nu uitati sa faceti poze si dupa ce ati ajuns cu tricourile ude de la pistoalele cu apa ....
Sa aveti grija de voi !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara....
Gabi, de ce n-ai venit....????
Ne-au tot benoclat dupa tine...
Ti-am trimis pozele pe mail...
Lume, lume...a fost fain, am cunoscut-o pe Angi( Cioco), ne-a facut o mare surpriza si Katik a venit si ea...are o burtica super faina...
Ana a ras cu lacrimi, apoi si noi dupa ea, atunci cand in peisaj langa noi si-a facut aparitia un personaj homo...imbracat cu un costum negru, elegant...asta din fata, caci in momentul in care s-a intors, si i-am vazut desenele de pe spatele sacoului, in mod automat, am lesinat de ras...
La plecare eu am fost cu vali la Cora la o pizza, asa ca am ajuns acasa pe la 1 si ceva...
Mai revin, ca azi e tare liniste aici...
POZE BABY STAR
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
La multi ani fericiti, Jaki!!!
Mihi, sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti o mie de ani!
Distractie placuta...
POZE BABY STAR
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI