Impreuna, TIMISOARA (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

salutare tututror,
Pot sa va spun ca m-am simtit bine aseara si cu siguranta voi mai fii prezenta si cu alte ocazii.
Sper sa va cunosc pe toate.
Doris esti o draguta si emani in jurul tau multa... multa buna dispozitie.
Chiar si prin mesajele tale se simte pofta ta de viata.
Vali esti super ok.Esti o simpatica.Sa ai parte de o nastere cat mai usoara si sa fie un puiut sanatos si frumos.
Ana esti asa cum esti ....
Silvana sper sa gasesc o solutie la problema ta.Sper din suflet sa poti sa-ti urmezi visul.Am sa-ti aduc cateva oferte pe data viitoare cand ne mai intalnim pentru a vedea cam ce poti face.
Katik esti o dragutica la fel si fiica ta care este o scumpa.Sa ai parte de o nastere usoara si sa iasa un puiut sanatos.
Va doresc noapte buna si vise placute si ma bucur caci v-am cunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Cioco draga... esti o dulce si tu... dar asa frumos ai scris ca deja zboara fluturi in jurul meu...
Toate suntem fete de gasca, o sa vezi, asa pe rand ne vei cunoaste pe toate...

Ce liniste a fost azi aici...pe unde sunteti gagici?

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Vrem poze de la intalnire..unde sunt? Ma bucur ca v-ati simtit bine.

LA MULTI ANI JAKI!!! Mihi sa-ti traiasca sotiorul multi ani fericiti si Dumnezeu sa-l tina pe calea mantuirii!Te pup.

Noi azi avema serbarea la gradi , Ioana e solista cu un cantecel popular din Sibiu (v-am mai zis eu mai demult). Asa ca tineti pumnii.

Spor la lucru tuturor.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Irina, Gabi va pune pozele, dar e cam ocupata cu mutarea...
Tin pumnii Ioanei sa cante frumos...sa pui si tu poze de la serbare!
Fetele, eu plec acum, ne auzim diseara...
O zi buna si o saptamana linistita!

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Cu o mica intarziere spun si eu La multi ani pentru Iaki!
Cioco, acum suntem in ceata. Sotul meu e de groaza cand vine vorbe de credite. Inca nu stiu cum vom face, ceva timp mai avem pana vom avea nevoie de bani, dar mie imi place sa iau lucrurile incet dar parca vad ca vom lasa pe ultima suta de metrii si atunci sa vezi picioare in fund.
Multam mult de lamuriri si ca pentru urmatoarea intalnire vei pregatii oferte.
Irina, bafta la serbare! Noi avem la 1 iunie serbare, dupa care in 5-6 pleaca la Raul Alb in excursie.
Gabi, spor la mutat!
Ana, pupici.
Noi am fost ieri la Sag. A fost fain numa era sa ne prinda ploaia.
Dani, ati fost la Peciu la casuta? Te-ai odihnit?

Va pup si va doresc o saptamana usoara

Silvana si Spidermanu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele! A fost tare fain in week end. Am fost la casuta, spiridusul s-a jucat super, va inchipuiti ca avem in gradina un fel de bazin unde se aduna apa, bineinteles nu adanc ca sa nu fie probleme. Nu am avut insa nici timp, nici bani sa betonam in jurul lui asa ca sta direct pe pamant. Ne/am tot stropit prin jurul lui pana s-a facut noroi. La un moment dat am scos spiridusul din apa sa nu raceasca da ea tot se mai invartea prin jurul bazinului pana a alunecat si a cazut cu funduletul in cel mai mare noroi. Arata ce un purcelus si, culmea, a inceput sa se caraie ca e murdara. La care tata trage concluzia filosofica> macar acum stim ce inseamana a fi murdar in conceptia lui Lori.
Si am mai patit ceva fain> mi-a cumparat sotiorul un telefon mobil super misto.
Imi pare rau ca nu am venit la intalneala dar eu simt clar ca ma incarc cu energie cand mergem la casuta si aveam mare nevoie...

Mihi La multi ani fericiti sotiorului tau
Rainbow M-am interesat si cica pensiunile din jurul Surducului nu prea au telefon iar toata chestia e cam secretoasa ca majoritatea nu au aviz de functionare. Oricum, cica nu e indicat sa mergi acolo in perioada imediat urmatoare ca lacul e aproape gol ca masura preventiva pentru inundatii. O solutie ar fi sa suni la Primaria din Fardea sa intrebi de domnul Kiss, cica are pensiune. De ce nu incerci mai bine la Trei Ape, langa Semenic. Am fost acolo si mi s/a parut mai fain ca la Surduc.
Silva / multumesc de intrebare, da a fost super. Mergeti la Sag asa, pe malul Timisoului, sau aveti pe cineva acolo? Si mea culpa ca nu am zis nimic de galerie facuta de tine. Ati fost super toate dar neuronasii mei erau care lesinati care opinteau sa evadeze asa ca, ma ierti...
Irina / mult succes la serbare. Sa ne povestesti cu a fost. Cred ca e foarte emotionant sa/ti vezi puiutul la serbare. Mai un pic si ajungem si noi in faza asta
Maggda / votat Bianca, sa/ti traiasca, e superba. Are alura de balerina.
Ana ne dai aprobare pentru dependenti? Hai mai, de ce sa te simti stanjenita, in alte tari faceai bani frumosi deschizand cabinet de energizare on line. Tu nu vezi ca ai calitati certe de medium

Sase, vine seful. Incerc sa revin...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata....

Baaaah,sunt ofticata....Am scris si dau postare...si ciuciu:"the page cannot be diplayed"...Sa-mi bag...!

Adrian,sorry ca te dezamagesc,dar nu a fost concurs de tricouri ude...Era cam racoare si multa lume...Ma gandesc ca,daca ar fi vrut sa ne dea bani careva si n-ar fi avut hartii....ce ne faceam de aruncau cu monezi de 0,50 RON in noi?Pai nu aveam capetele sparte?
Mah,fete....avea ala cu sacoul desenat o moaca de gay...de nu m-am putut abtine sa nu dau in lacrimi de ras...Treaba haioasa e ca gagicile nu stiau ce naiba m-a apucat,iar eu nu aveam aer sa mai si vorbesc....Nu atat moaca aluia m-a facut sa rad,cat felul in care era imbracat si moaca de o importanta deplina pe care o afisa:era buricul targului omu'...
Da' sa va spun de Doris a noastra draga...Ca veneam io asa,frumos si lejer,catre piata si deodata aud zgomot mare,muzica....ma dau mai hacana sa vaz ce-i....Cand colo ditamai scena...Si ma tot benoclez sa vad care dintre gagicute e prezenta,ca ma gandeam io ca se uita la muzica...Si canta opereta,in maghiara...O vad pe Doris.Bun,imi zic...Se uita Doris roata imprejur de vreo 2-3 ori,fac io disperata semn cu mana....Doris era fizic prezenta in piata,ca banuiesc ca spirtual era pe aripile operetei...chit ca nu intelegea nik din ce se canta....Mai sa-i var degetele in ochi...si tot nu ma vedea ,cum mi-s si mica,doar cat Casa Poporului...Ce sa va spun?Doris,draga de ea,era patrunsa de spiritul muzichiei...Si nu va spun ce imi povesteste Doris,razand,ca nu intelegea o boaba din ce cantau artistii aia(de altfel frumos)...ca s-a asezat si ea ca tot omul pe bancuta colo,la reprezentatie si toata lumea aplauda si comenta...in maghiara...si Doris aplauda si ea,ca trebuia sa aplaude,nu?...Si o doamna in varsta,entuziasmata de prestatia artistilor se da la vorba in ungureste cu tanti Doris si o intreaba oaresce....iar Doris a noastra zice "da,da" si o taie de colo,ca nu intelegea o iota...Mah,Doris mama,da' daca aia te-o fi vaz't habarnista si ti-o fi zis ceva de dulce?
Asa ca,zic io,ce-ar fi sa ne intalnim data urmatoare la o opereta?Ne imbunatatim cunostintele muzicale...mai cunoastem si noi lume buna...

Apropos....nu dati,bah,cu rosii....ca e scumpe...

Doris,iaca ici un big pupic de la mine,sa nu fi suparata de povesteala....
Mihi,inca o data "La Multi Ani!" la sotior.Sa-ti traiasca ,sa-nfloreasca!
Angy,ma bucur ca te-ai simtit bine...Mai vorbim!
Irina,succes micutei la serbare si distractie frumoasa!
Silvana....ce face Superman?Cool baiatu'!
Gabi,te mai vezi de treburi?
Dragelor,va doresc o zi cat mai buna si o saptamana excelenta!Mai vorbim!

PS.Dana...postaram in acelasi timp....Bravo ca ati reusity ,in sfarsit,sa aveti un sfarsit de saptamana relaxat si relaxant...Draguta spiridusa cu noroiul...las' ca e bun de tratamen.Pai nu-s atatea medicamente pe baza de peamant?Cu argile si alte cele?...Sa fi iubita si sa ai parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ana, misto povestea cu opera! Tipul in costum negru, in fata, ca din spate era negru cu ceva desene colorate, chel, cu ochelari de soare pe frunte . Doris si Ana s-au pus pe un ras de lacrimau, io incercam sa spun ceva sa nu-si dea omu' seama ca radem de el.
Ana, Spiderman nu Superman!!!!!!!!
Dani, stai linistita. Ieri am fost pe malul Timisului cu patura, nu avem cabana acolo. Am gasit un loc mai retras unde puteai cobora usor la apa. Paul cu fetita prietenilor nostrii au stat toata dupa masa cu mainile si picioarele in apa. Ma si astept la o raceala, dar asta e, si-au facut si ei damblaua.

Silvana si Spidermanu' Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

no, salutare fetelor!]

MIHI, sa-ti traiasca sotiorul, sa traiti multi ani fericiti si fara reparatii!!!
tot we nu mi-a mers netul asa ca numai acum am apucat sa intru

v-ati revenit??????
bey, mi-e ciuda ca stateam cu spatele la acel personaj si cind am apucat sa-l vad, n-am mai avut cu cine comenta ca voi rideati cu lacrimi. da' se poate??!!!
imi pare rau ca n-am mai putut sa stau un pic, da' daca asta e programul, asta este, data viitoare...
cioco, multam de aprecieri!. tu cind iti aduci printesa s-o vedem si noi (adica io, ca poate fetele o stiu deja).
bey, doris, asa ma cu opereta???!!!. pai facem ceva lectii de limba huna? ne ajuta si mihi...
irina, tinem pumnii pentru ioana!!!! sigur se va descurca bine, ca doar e fata lu' mama, nu?
danitin, fain ca v-ati distrat un picut! da' poate la urmatoarea adunare apuci sa ajungi si tu ca sa te pot cunoaste si eu. sper sa nu lipsesc si sper sa mai facem una cel putin pina nasc, ca dupa aia e mai complicat... la spiridusul cel activ!
mihi, cum a fost la chef? hai un pic cu vreme pe aici si mai pove ceva despre voi!!!
felicia, voi v-ati intors pe acasa?
ana, ai o noua fana in club!!!!. krisztina nu mai bea apa decit din sticla ca aia a primit-o de la ana. toata ziua te pomeneste. poate o punem de o intilnire intre fetele noastre, ca doar sunt de-o seama.
alexa, cum o fost la chef?
gabi, spor la treaba! da' printre picatele ne pui si pozele
pupici la toata lumea, fara nici o exceptie!!!!
revin mai tirziu!

27+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Silvana,scuze...Spiderman,deci!
Kati,adun fani seriosi la clubulet Ana68:Andreea lui Pako(Felicia),Krisztina ta...ce mai?!Daca mai pun la socoteala si mamicutele - vezi Katik si Danitin,Anadependente...Azi-maine o sa ma invidieze Michael Jakson...
Lasand gluma la o parte ai o fetita super dulce si scumpa,m-a dat gata ca ea e frumoasa si desteapta.Ma bucur ca i-a placut de mine si sa-i spui ca admiratia e super reciproca...De-o intalneala cu mandrele si mie mi-ar place.Cred ca s-ar intelege ,zic eu si in plus iti dai seama cum ar suna o conversatie pe limba lor intre ele doua?!Hihihihi....

Hai ca mi se apropie ziua de lucru de finish...

Am uitat sa povestesc ce am patit ieri...Am iesit in parc,la Turbine,cu mandra mea ca o floare,la potoganii,evident.Si batea un vant,era ceata pe terenul de fotbal de la praful ridicat...In fine,tot stand noi pe acolo,mandra mea s-a luat dupa niste fetite mai mari si a plecat de la topogan spre leagan.May fete,a batut o rafala de vant asa puternica,incat s-a rupt o creanga teapana dintr-un copac,iar Luana la vreo 5 metrii de copac...Si un zgomot ce a putut face creanga aia in cadere...Am inlemnit.Stiti cum am adunat si copil si sacosa si tot ce aveam si am taiat-o?Speedy Gonzales e copil de mingi pe langa cum am fugit eu cu mandra din parc.Bineinteles in acordurile tipacioase ale copilei,necajita ca plecam de la itza si potoganii.Ne-am dus in alt parculet,mai aproape de casa si cu mai putini copaci...Uite asa cu noi!

Hai ca va pup si aveti grija de voi.Vorbim !

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput