Impreuna, TIMISOARA (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Salut gagicile si multzumesc din suflet pt urari..
Si sa va salut si in stil Lori:Hello bololelo!
Si in stil Arpi: Buga Buga!

Saracul sozt cam boleste ca-i cobza...da am avut grija si i-am dat
de dimi "aspirina saraca" cum zice el...no ma scuzatzi ca sunt impudica..da sunt bine dispusa azi si sper sa o tzin tot asa...

Am fost in Mall sambata la ora cu intalneala...Jaki a programat o intalnire cu un tip cu soztia si fetitza...de fapt a fost de afaceri...
In timp ce noi victimele pazeam copiii la topogan...ei beau bere...

Va pup ca tre sa fug dupa Lori...ma bucur ca v-ati distrat!

Mihi

Mergi la inceput

O sa-i spun ca l-ati felicitat..ori o sa-i creasca febra de emotzii..
ori scapa de raceala...

mihi va pupa in gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Bey....ce liniste....mobilizarea! pai se poate....

Ana, aseara cand am ajuns, pe la 9, normal ca am intrat sa vad ce ati mai scris...
Bey...femeie, nu esti normala, de fapt nu e o noutate...am ras de s-a speriat Radu...de faza cu opera...
Katik, musai sa-mi dai lectii, ca daca mai prind o opereta ma fac de cacao...
Muzica era faina dar atat...oamenii radeau, eu nu pricepeam o iota!

Danitin, ba bucur ca te-ai relaxat...

Mihi, bietul sot...boleste de ziua lui, dar lasa ca se face el bine...

Gabi.... !
Pe unde esti? ca acusi ajungem la pag. 10...

Gagici, una si cu una fac doua.
Ce facem de 1 iunie, adica joi?
Eu una mi-am luat liber de la scoala...
Unde mergem cu copii?
Care cand si cum puteti?
Sa aud propuneri...
Eu una as evita aglomeratia din Mall si bega...mai fain ar fi in aer liber, in parc undeva, numai sa nu ploua...

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau gagici,

Ana, nasoala faza cu creanga. Mie mi-e groaza de tunete si fulgere si saptamana asta sta cu morcovu' undeva de frica sa nu tune si fulgere ca Florin e in tura de noapte. Dorm iepureste.
Fetele ce facem de 1 iunie? Paul are serbare probabil de la ora 4 dupa care suntem liberi.
Kati, lasa ca data viitoare il insarcinezi pe taticu cu "operatiunea Cristina" si poti sta si tu mai mult.
Mihi, sanatate sotului!
Gabi, lasa munca si hai la o barfa.

Va pup
Silvana si Spidermanu' Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata oamenelor,

Mihi,insanatosire grabnica la sotior!
Doris,unde ai mai vazut tu copil cuminte si baba frumoasa?!Adica traducere:unde ai mai vazut tu femeie la 37 de ani,stramutata in capat de tara,normala,cu capul pe umeri si cu toate cele la mansarda?Aici era vorba de mine,bre!Pai nu m-am putu abtine sa nu povestesc faza cu opereta...asa ca m-am dezlegat la scris si am scris,ce sa fac?
Silvana sa sti ca si eu am oroare de aceste fenomene ale naturii...brrrr...Da,nasoala faza ,tocmai d-aia am taiat-o din parc cu viteza luminii...Cumplit!Ma gandesc ca putea fi orice copilas sau parinte acolo in momentul respectiv,Doamne-fereste!.O sa incerc pe viitor sa evit timpul cu vant in parc...

Mah gagici....io nush ce sa zic de 1 iunie...Ar fi o treaba cu iesitu' la parculet.Numa' ca eu abia in jur de ora 17 ajung acasa,pana o imbrac pe mandra se face de 17.30...ma gandesc ca la intalneala pot ajunge putin dupa ora 18.Stiu si eu?!Liber nu pot lua de la servici...Iar la aglomeratie nici mie nu-mi surade ideea...

No,va pup si sa aveti parte de bine.Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Hai salut!

Ana, pai cred ca e bine si pe la 6. Eu am serbare de la 4 jumate, deci nici eu un pot inainte de 6. Daca timpul tine cu noi, putem merge in Parcul Botanic, daca nu la o praji la Trandafirul cred ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Saluti,

Am pus poze de la serbare in album (Serbare_mai_2006). A fost bine, (putea fi si mai bine fara emotii si incurcaturi si cantat mai tare ) dar sunt multumita per ansamblu. Iar serbarea a iesit reusita, a contribuit si Angy mult, a venit cu fratele ei si tatal ei si au acompaniat copiii, i-au ajutat foarte mult asa.

Fetelor eu chiar in 1 iunie dupa-masa am programare la dentist, eu as prefera un parc botanic in week-end. Dar e bine si cum hotarati voi, o sa incercam sa ajungem si mai tarziu.

Va pusez

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

ceau fetelor,
de 1 iunie o sa vin si eu cu Bianca
eu as vrea s-o duc de dimineata prin centru,prin Piata Unirii,poate se organizeaza ceva pentru cei mici
Bianca ma tot bate la cap cu parculetul copiilor
Voi stiti ceva de starea lui?
Facem o intalnire in parculetul copiilor? Ce ziceti?
Astept si eu sa vad ce hotarati si as vrea sa ne intalnim cu cei mici.
Va pup Cioco!

Mergi la inceput

Irina, super faine pozele, sa va traiasca ingerasul Ioana si sa va bucurati alaturi de ea in fiecare clipa.
Gabiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

saluti!

Azi numa am umblat nimic n-am lucrat!

Irina...am o nora...sa-mi traiasca!

De 1 iunie venim sigur si noi...sper ca fara muci!

Intamplari intamplatoare...azi pe la 12 vine jaki cu un rahat de pasare pe bluza....pe la 3 cand vin io de la banca imi zice "mai m-a cacat o pasare sinu mai pot purta bluza si in plus am pierdut un milion juma"...ce zicetzi fetelor ghinion sau noroc?

Saracu a trebuit sa-si dea bluza jos si sta acu in maieu si geaca...

Am uitat sa va spun ca si io mi-am pierdut bratzara cu care ma mandream de ziua me...dar habar nu am cand...deja e o sptamana de cand am observat...

Azi m-am intalnit cu Ana party in fatza la Bega si habar nu avea cine sunt...o intzeleg....era cu un clown dupa ea si ne cheama pe la bega zilele astea...

Va pup in grup

mihi

POZE

Mergi la inceput