Clubul moldovencelor de peste Prut (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, ce-am ris la pozele cu Laura, are o mutrita asa de expresiva!
Da pozele cu mincarica imi provoaca dureri de stomac ca de obicei, nu stiu cum se intimpla, dar mereu deschid albumele tale cind sint flaminda

Alina, chiar ca sarmanu tablou, vorba Luciei, obiectele din casa cred ca deja tremura la vederea Deannei, intrebindu-se cine-i urmatoarea victima?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Nati mercik de complimente.
Pe viitor, dak esti flaminda nici nu deschide albumurile, nu de alta dar nu vreau sa fiu eu vinovata in caz de capeti vre-o gastrita

-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Ei Nati - cind ai facut pizza? arata bestial, uite ca mi-ai platit cu aceiasi moneda, mi se invirte capul de pofta.
dupa ce receta e facuta?

Bucate de Bucate

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lucia_B

Ei Nati - cind ai facut pizza? arata bestial, uite ca mi-ai platit cu aceiasi moneda, mi se invirte capul de pofta.
dupa ce receta e facuta?

Reteta de aluat e luata de aici (reteta Roxanei). Dupa aceasta reteta a facut pizza si Rodica. Umplutura am pus-o cum mi-a trasnit mie prin cap.
Of, mi-e o foameeeee, ma duc sa maninc ceva, ca nu mai pot.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna!
Tocmai am terminat de vizionat filmul "the notebook",l-ati vazut ? pe mine m-a intristat ,dar e o frumoasa poveste de dragoste dupa parerea mea.
Lucia e scumpa foc Laurita .Nu-i interesant ei pe podele la bucatarie ca nu poate vedea cum gatesti tu.Da poza ailalta vezi ca-ti da namiok de care Rolex sa-i cumperi
Supa a fost delicioasa,azi am terminat-o .Restul tiftelelor le-am copt in cuptor ,ideea furata de la Nati (saru'mana}.Ma duc sa ma culc flamanda ca mi-ati facut o pofta cu pizza si felurite clatite si placinte cu varza mmm

mey da unde ai disparut fetele ?repejor la apel..ca maine sa am ce citi :-)

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

aa, stiu receta asta, tot e de Rodica recomandata, tocmai dupa ea am facut si eu pizzoiul meu.

Asa cum ai facut tu micute, par mult mai apetisante, mneam. Am aluat in congelator in wee neaparat fac si eu freo 2-3.

Bucate de Bucate

Mergi la inceput

Lucia, am facut 4 pizze mai mici in loc de una mai mare pentru ca nu-mi place sa tai pizza fierbinte. N-am cutit special, iar cu cel simplu nu ma descurc, plus ca tava e teflonata si nu vreau s-o stric.
La congelator ce fel de aluat aia, din ala cu drojdie? Se poate congela?

Alina, e periculos sa te uiti seara pe poze cu mincare, intr-adevar, de cite ori ma duceam si ma spalam repede pe dinti, ca sa nu fiu tentata sa maninc ceva aiurea.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Vaai ce fetita superba, frumoasa si dulce am vazut eu in poze, Lucia! Este minunata, mereu ma minunez de ea, ptiu-ptiu sa nu o deochi

Am vazut si poze cu bucate, sa inteleg ca vrei sa renunti la albumul de pe yahoo in curand? Bucatele sunt foarte apetisante. Ma conving de fiecare data cand vad pozele tale ca totul depinde de decorare. Uite, la tine, chiar si niste rosii cu castraveti, par asa apetisanti, de mori de pofta! Mi-am dat seama ca secretul tau este micul bucatar sef, ea te inspira

Cristina, multa sanatate, sper sa nu fie nimic grav. Eu nu m-am confruntat cu asa ceva, nu as putea sa iti spun nimic.

Alincic, succes cu actele.
Alina, tare m-am amuzat de Deanna. Aveti o fata tare nazdravana. Ma gandeam eu de cand am vzut pozele cu escaladarea din tarc, ca nu va sta o clipa, si va fi o persoana foarte energica. Eu nu am vazut "The notebook".
Si eu fac pizza dupa reteta de la Roxanaz. Imi place cum iese.
Dar nu stiam, ca aluatul dospit poate fi congelat si dupa aia folosit.

Cornelia, ma bucur ca incepi sa te simti mai bine. Acuma vei incepe sa savurezi perioada de sarcina din plin.

Corina, cum v-ati mai adaptat la fusul orar? Cum va petrecti timpul acasa?

Vio, cum mai merge aerobica si dieta? Mai ai 2 saptamani pana la sfa lui iunie. Sa ne spui rezultatele.

Nati, pupici la bebelusa mica si harnica care te trezeste de la 6.

Tania( Tania21) te invidiez putin pentru ca te intalnesti cu mama ta. Si eu as vrea sa ma intalnesc cu a mea, desi ne-am vazut de paste.

Tania(oxi) cum merg pregatirile de nunta? Ti-ai cumparat "naread" de nasa?

Natali, cum ii merge lui Vlad la cresa? A invatat multe lucuri noi?
In general, din cate inteleg el e bravo( ptiu-ptiu si lui) ca nu a plans.

Noi ieri am fost la control cu Amelia. Eu ma nelinisteam ca Amelia nu prea isi misca piciorul cu problema. Dar doctorul a zis ca e normal, atata timp cat muschii sunt atrofiati sa nu existe legatura normala intre creier si picior. De luni incepem recuperarea: masaj, gimnastica . Ne-a asigurat ca dupa ce isi revin muschii vom fi si noi uimiti de evolutia ei. Speram sa fie asa. Bineinteles ca Amelia a plans la spital. In acelas timp nu a scapat ocazia sa traga acolo de o fetita si sa vrea sa o cuprinda( tare iubaret e copilul nostru). Vorbeste mult si repeta totul. Pot sa ma laud ca stie mai mult de 100 cuvinte, plus ca in fiecare zi mai repeta cate ceva dupa noi. Nici nu te astepti cand iti zice cate una, desi nici nu stiu cand a auzit asta la noi. Deci in curand va trebui sa vorbim codat.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Mercik din suflet pentru complimentele adresate Laurei, ma topesc de mindrie . Ingerasii vostri la fel de dulci sunt pe fiecare in parte.

Alina - am vazut acest film, e super. Fetelor, cine nu l-a vaut, il recomand din suflet, cautati-l nu o sa va para rau. Merita sa-l aveti in filmoteca voastra.

Lilia - ai dreptate, asta e secretul. I-am spus si Nataliei ca depinde foarte mult de felul cum e aranjat in farfurie. Asa pare mult mai placuta orice masa.

Nati - nu sunt sigura ca e inca vie drojdia din aluat, dar o sa incerc si o sa va zic, o sa fiu eu "Fatima" . Am auzit/citit ca daca nu e lasat aluatul sa creasca de 2 ori apoi se poate congela, ca asa si se vinde. In fine, va zic in wee ce si cum.

Sanatate si numai ghini.

Bucate de Bucate

Mergi la inceput

Am uitat, Lilia - placinta cu dovleac e cu foetaj cumparat sau facut de tine? Daca e de tine, te rog sa te imparti cu receta.

Bucate de Bucate

Mergi la inceput