Clubul moldovencelor de peste Prut (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Salutare fetele!

Chiar slabutz astazi - de, toate ocupate... Eu am dormit rau de tot si am un cap greu ca nici sa lucrez nu pot.

Balbina, de cind am afisat ultimele poze nu prea am vazut locuri noi, decit centrul si niste cluburi locale. Centrul Kievului este intr-adevar extraordinar de frumos, arhitectura este fenomenala, nici nu-mi inchipui cum au putut ridica acest oras pe un teren atit de deluros. Dar simbata vine mamica la mine pe o saptamina - si-a luat concediu de la servici, si atunci iar o luam de la capat cu locurile de interes in Kiev

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salut fetele! Eu sunt cam ingrijorata, ca de obice de altfel. Mi-au iesit parca niste iritatii pe piele, si colegele de la servici mi-o spus ca seamana cu leshai, sau cum ii zice la boala aia de piele pe care o au animalele de le pica parul. Mie mi-o aparut pe picor, dar Ayan, cainele meu, nu are nimic. Ma duc diseara la dermatolog sa vad ce-mi spune. Orice ar fi, sper sa nu afecteze copilul. Abia astept sa ma duc sa-mi spuna ce am. Mi-i ciuda ca nu ma-m dus mai repede, ca prima mi-o aparut vreo 2 saptamani in urma, dar n-am atras atentia, ca in general am pielea mai uscata, si m-am gandit ca s-o fi iritat de la sapun sau scrab. Acuma insa am vreo 4 deja. Cineva o mai avut leshai sa-mi spuna daca te mananca pielea sau alte simptome, ca pana ajung la medic sunt tare ingrijorata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Cristina, fratele meu cind era mai mic a avut leshai (s-a jucat cu ciinishorii cind fusesem la bunica) - eu insa nu m-am molipsit de la el. Asta nu e nimic grav - medicul i-a dat un unguent si i-a trecut. Pe el nu-l prea minca pielea... Insa riia te maninca bine si e un pik mai dificila in tartare. Leshaiul e ca un fel de "blinde" (nu stiu cum sa-ti explic altfel). Da un search pe google - poate gasesti si imagini atit despre riie cit si despre lesai. Nu-ti face griji ca nu cred ca afecteaza bb.

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, am avut si eu eczema din asta luata de la animale, dar in copilarie, si nu mai tin minte cum era cu simptomele. Sfatul meu este sa nu-ti faci griji dinaitne, pina a te intilni cu medicul. Starea ta de ingrijorare nu ii face bine bebelusului, asteapta pina ajungi la medic, apoi vezi daca e cazul sa-ti faci grji. Sper sa nu fie.

Tania, ce bine ca iti vine mama in vizita, imi inchipui ce nerabdatoare esti sa va vedeti!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Io-te ca mi-am schimbat si tara, si orasul!

Daaaa pe mamica o astept demult deja... Ehh, de-ar mai veni si sora cu copiii ar fi superb! Dar pe ei sper sa-i vad ceva mai tirziu.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Eu pas cu intilneala! Vineri ma duc la nasa la zi de nastere. Nu v-am scris demult scuze, sunt f ocupata in ultimul timp au aparut prea multe pe capul meu. Si de dormit nu am dormit in deajuns deja 2 nopti la rind. Duminica seara pt ca am fost la disco, iar ieri am lucrat pina tirziu, imi pregatesc teza de masterat.
Mai vb noi! O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna!
Cristina si eu am avut ceva asemanator in copilarie de la pisici cred ca am luat-o .Mi se pare ca am tratat-o cu usturoi.
Lucia ce bine ca Lauras nu e pretentioasa la mancare .Of da cu cablurile cred ca toti copilasii is pasionati de ele ,chiar nu inteleg ce gasesc interesant .
Nati cind ai scris despre Vlad parca o vedeam pe Deanna .La orice caine latra .Mai nou cind vede vreo masina tzipa "caar".Ieri ca sa fie tot tacimul mi-a darmat un tablou de pe perete cind faceam chiftele pentru supa (a esit super,mersi fetelor).
Burticutele ce va mai fac bebeii ?
o zi buna

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor.
Ce obosita si somnoroasa sunt...Am avut niste zile de stres si insomnii,dar a trecut totul cu bine.Cu ajutorul Domnului in jum an cred ca ajungem in SUA,dar mai avem acum alergaturi cu docum.si comisii medicale.
Pozele mele sarmanele,tot asteapta...

LuciaB .Loredana incearca si ea sa guste din toate,dar o hranesc mai mult cu Biolact(special pregatit la bucataria de lapte p/u copii),brinzica+banana,carnita de la borcanase,piure de legume,de fructe,iaurt. Ii place sa faca tii(dea-scunsa)cu surioara,si cum aude muzicasare de nu mai putem noi de bucurie.

Asta seara cit asteptam sa se faca pizza(la Andy's)am citit intr-o rev ceva sfaturi p/u sotii."Tehnica oboliscenia"

va spun ,sa ne auzim numai de bine.

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna fetelor

Alina - ma bucur ca ti-a placut supa cu tiftele. a meritat sarmanu tablou sa fie adus ca jertfa? .

Alincic - am uitat, si Laurei ii place sa se joace de-ascunselea, numai ca nu zice nimic, doar se ride. Ii place mult cind ii pun o prostire in cap, parca nimereste pe alta planeta. De ceva timp ne jucam de-a bousorii si ne ciocnim frunte-n frunte, cindvrea sa ne jucam - vine si ne trage un cap de vezi stele verzi .

sa va ajute Dumnezeu sa fiti acolo unde va doriti fara nici o retinere.

Eu ieri pentru prima data in veata am facut singura clatite, nu aluatul ci le-am copt/prajit. Ei, ce fericire dadu-se peste mine. Pina acum le facea Valeriu si cind cole, le pot fce si singura .
Le-am umplut cu brinza dulce, cartofi, si la sugestia Nataliei - cu carne. Am pus deja si pozele.

-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Iata si sheful bucatar.

Nici nu pot sa-mi imaginez cum as putea lucra in liniste fara ca sa stea in chiuveta. Nu stiu ce are dar plinge ceva ingrozitor daca o pun pe podele, nu-i plac podelele din bucatarie, nici sa mearga nu vrea chiar de o tin de minute, cum intram in bucatarie plinge imediat daca nu e in brate.

Pina ne mai auzim, sanatate si numai bine .

-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput