Clubul moldovencelor de peste Prut (28)
Raspunsuri - Pagina 12
amica spune:
Lucia_B, felicitari pentru creatiile tale culinare! Arata bestial, jos palaria!
As vrea sa incerc si eu prajitura "tigrul" te rog frumos sa-mi dai si mie reteta ta, daca nu te superi. Am vrut sa-ti scriu pe PM, dar se pare ca nu accepti mesaje private.
Multumesc anticipat
LiliaToma spune:
Merci de complimente si la adresa Ameliei si la adresa pantofilor mei .
Scuze, ca ieri nu am raspuns la intrebarile adresate mie. M-am culcat si ma straduiam sa imi amintesc cine si ce m-a intrebat.
Stiu ca m-a intrebat cineva de salata cum am facut-o si de unde am luat-o.
Eu nu am luat retetele neaparat de pe DC. Am strans si de pe alte site-uri romanesti si de pe site-uri rusesti. In general incerc sa imi notez de unde le iau ca sa pot mentiona autorul, dar ma mai incurc. Reteta asta mi se pare ca e de pe culinar de la cineva Livia.
Are in ea: porumb, piept de pui, castravete murat, cascaval, morcov crud, ulei, suc de lamaie si sare.
In we nu am experimentat nimic nou, am facut salata simpla de legume proaspete( rosii, castraveti, salata verde, etc.)
sa vedem daca azi apuc sa incerc ceva.
Tr sa ma mai uit neaparat in urma ca sa nu las vreo intrebare fara raspuns( daca e).
Imi cer scuze de pe acuma daca inca nu am raspuns.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Tania21 spune:
Diana multa sanatate fetitei si tie multa rabdare. Sa-ti creasca mare, norocoasa si frumoasa! Va din suflet!
alincic spune:
INCERC MAI TIRZIU sa ma "razbiresc" cu albumul ,caci cind apas la Go to Photos Home-se deschide, dar mai incerc eu...
Ce frumoasa si dulce e printesa AMELIA !!!
Fetelor,Cristina,ce bine e ca va duceti la pregatirile p/u nastere.
Eu daca nu mergeam la prima sarcina la pregatiri,cred ca nu era sa fiu asa calma si pregatita,(nu am striga deloc,numai gemeam un pic),poate pentru ca si sotul era linga mine si ma sustinea,dar a fost totul(aproape) bine,.Cu exceptia ca nu am ascultat moasa cind mia spus sa ma odihnesc si sa dorm acasa,caci durerile erau slabe, a fost travaliul mai lung si nu mai aveam putere la sfirsit.
Asa ca fetelor,la prima nastere poate dura(nu la toti)si o zi doua,si cind vezi ca durerile sunt slabe ODIHNESTETE si dormi,ca atunci cind incep "adevaratele" dureri sa ai putere.
Avenit in vizita mama Soacra,tre sa va spun la toate pa si o sarcina cit mai usoara la toate
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
mamanati spune:
Buna fetelor,
Am vorbit la telefon cu Diana. Si ea si micuta Natalita sunt bine. Micuta domnisoara s-a nascut de 3,350 kg, 51 cm. Papa bine, dupa cum am inteles tare ii mai place sa stea la sinul mamei. Mamica abia asteapta ziua de miine sa plece acasa cu mica ei printesa.
Cristina sa stii ca eu sunt chiar incintata de orele de aqua aerobica. Se pierd mai multe calorii, nu faci febra musculara, si nu ai riscul sa-ti intinzi vre-un ligament. La inceput vroiam sa merg si eu la aerobica pentru gravidute dar n-am gasit ceva potrivit. Sper sa gasesti ceva in Cluj pe placul tau. Poate le scrii un mesaj la fetele din Cluj sa le intrebi daca aveti ore de aerobica acquatica.
Lilia, m-am amorezat de poza unde Amelia ii sopteste cuvinte de amor baietelului de linga ea.
Chisinauencelor,!!! Da nu mai ziceti nimic de intilnirea propusa pe vineri?
Nati si minunea din burtic 27+
Balbina spune:
Si mie mi-au placut pozele cu Amelia iubareata.
Cornelia, ma bucur ca incepi sa te simti mai bine, sper sa savurezi sarcina din plin de acum incolo.
Alincic, asteptam sa pui pozele, cind ai tu timp.
Abia astept sa aiba Diana mai mult timp la dispozitie si sa ne povesteasca despre nastere si micuta ei.
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Buna fetele !
Va sciu repejor cit sta puiul meu la colt pentru isprava care era sa-mi faca atac de cord.Se juca in camera ei si aud ca trinteste usa si urlete ..ma duc sa vad ce s-a intimplat si nu pot deschide usa ,era incuiata de dinauntru ...nici nu stiam ce sa fac si unde sa sun ... de descuiat n-o mai ducea capul ,nici sa-i dau un picior la usa nu puteam ca era ea pe cealalta parte ,pe sot ma gindeam sa-l sunt in ultimul moment ... dupa cercetari pe la alte use dun casa am desurubat manerul si am reusit .huh bine ca s-a terminat cu bine .
Numai de peripetii se tine fata mea ,de parca imi incearca nervii in fiecare zi .
Nati simbata am fost la ziua soacrei si am stat pe la cumnate toata ziua .Si duminica de ziua mamei, am fost la SeaWorld si a fost super .Am vazut un show cu delfini,balene si cu catei si pisici ,asta de la urma i-a placut puiului cel mai mult :-), si multi pesti,rechini si alte animalute de mare .Imi pare rau,numai ca desi m-am dat cu crema cu spf ridicat am ajuns acasa cu o fata ,mainile si pieptul rosu .
Lilia eu am intrebat de salata .Am vazut si pozele de la picnic cu frumoasa Amelie si mamaca ei .
dototy te asteptam cu povestea nasterii ,desigur cind vei avea timp.
Cornelia ce bine ca nu mai ai stari de greturi ..tine-o tot asa.
Crinia mai scrie si tu vreo 2 vorbe cum va petreceti vacanta ?
sorry ca n-am mentionat pe toti dar ma grabesc.
pa
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
Lucia_B spune:
Buna fetelor
Alina - mdea, e shmecherita mare Deana, nu te intrsta, invata lumea si are grija de adrinalina ta .
Lilia - mie i-a placut mult unde sta Amelia pe bana ingindurata, easa de dulce si draguta .
Eu patesc ca si tine, citesc ziua toate mesajele si cind ajung sa postez si eu, nu mai tin minte ce si cui trebuia sa-i raspund sau sa intreb. De asta rog fetle sa nu se supere daca unele intrebri ramin fara raspuns.
Alincik - Laura deja papa carnita. Nu-i dau regulat, doar cind mincam si noi. Practic masa ei consta din casuta dimineata, terci din borcanel pe la masa si seara legume. Pe linga toate aste mai ciuguleste aproape din toate ce mincam noi, multe maninca cu placere, la altele tusheste ca sa scuipe nu poate dar din curiozitate vrea sa guste de toate.
De vorbit vorbeste doar pe limba ei, mama u tata o spune rar dar nici atunci nu constient, mint, daca plinge tare mai zice mama .
Da puicuta ta ce mai maninca, ce mai face?
La schimbat scutecul ne ajuta o jucarie ceva sau tati daca e acasa.Ii place la nebunie sa se joace cu toate firele/cablurile ce le vede, si moare de ris cind tati ii pune pampersul pe cap si ea il scoate, poate sa rida in hohote si 10 min, am facut si filmulete.
Burtecutelor, aveti mare grija de voi.
Sanatate si numai bine.
-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Balbina spune:
Eeeeee, slabut de tot cu activitatea pe aici!
Alina, ce fata nazbatioasa ai! Bine ca ai reusit sa deschizi usa, altfel cine stie cit mai statea Deanna singurica acolo, poate reusea sa mai faca vreo nazdravanie.
Cateii si pisicile ii plac si lui Vlad tare mult, e asa incintat cind vede vreunul/vreuna, imediat incepe sa latre/miaune si de multe ori o ia la fuga spre animalul "ofighit"
Hai, fetele, mai intrati pe aici, mai dati un semn de viata!
Karina, s-a adaptat Luci la noul anturaj?
Alincic, te-ai mai lamurit cu pozele?
Lucia, ce bunatati ai mai facut?
Rodica, pe unde esti?
Alionele amindoua si cea din Canada, si cea din Chisinau, ce mai faceti?
Tania (oxy), cum a fost acasa?
Tania (din Kiev), mai povesteste-ne (si eventual arata-ne) ce locuri ai mai vazut.
Elena (Trin), n-ai mai intrat de un car de ani pe aici!
Cum se mai simt gravidutele noastre?
------------------
Numai bine,
Natalia
oxy spune:
Salutare fetelor,ce mai faceti,noi ieri pe la 6 dimineata m-am intors din Kisinau cu trenul,si de acolo am venit direct la servici,asa ca am fost foaarte obosita ieri toata ziua,imi picau ochii in gura de oboseala de aceea nici nu am scris ieri.Acasa a fost suuper bine,m-am intalnit cu rudele si familia in special cu mama mea,pe care nu o mai vazusem de aproape doi ani,asa ca intalnirea a fost foarte emotionanta si placuta,am stat la taclale cat am putut,am mai iesit prin park cu chris in Kisinau,deci am petrecut f.frumos,abia astept sa vina saptamana viitoare mai repede sa ne intoarcem din nou,dar atunci stiti voi,cu obligatiile de nunta.
Diana felicitari din suflet cu aparitia unui nou membru in familia voastra!!!! Va doresc tie si fetitei sa fiti sanatoase si puternice,fericita stiu ca esti,cea mai mare realizare in viata a unei femei e sa fie mama.La multi ani Natalita-Elena!!!!
V-am pupat,o zi buna
Tanya