Clubul moldovencelor de peste Prut (28)
Raspunsuri - Pagina 11
alincic spune:
Duminica e cam liniste la noi,toata lumea la odihna.
Daca e realizabila ideia cu cadoul,dati detalii va rog.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/samevilori/album?.dir=989ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Am pus niste POZE aici,sa vad daca mia reusit ceva.
PA PA
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
mamanati spune:
Buna fetelor,
Am vorbit dimineata cu Doroti la telefon. Si ea si Natalita-Elena sunt bine. Micuta e o papacioasa, si sper asa sa fie si in continuare. A spus ca marti merg acasa. Dar cred ca o sa mearga la parinti sau la socrii ei la tara. Helga idea ta e foarte buna, dar atunci tre sa ne intilnim noi toate odata (care sunt in Chisinau).
Eu am fost azi la piscina. Apoi, in padure la frigarui, ca e ziua tatei. Tare repsde a mai trecut weekend-ul. Miine iar la munca. Cel putin sunt bucuroasa ca a plecat sefu si nu va fi saptamina viitoare.
Alincic am incercat sa vad pozele dar n-am reusit.
Davina, ce haioasa e Deanna. Inca o sa va mai arate ea sotioare de ale ei, ca sa aveti ce sa va aduceti aminte.
Cornelia cum te mai simti? Ti-au mai trecut greturile? e timpul deja sa-si faca valizele taxicoza ta.
Nati si minunea din burtic 26+
alincic spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=75552&FORUM_ID=51
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
Balbina spune:
Nati, ce ma bucur ca e totul bine la Diana si ca puiuta ei papa bine!
Alincic, nici eu nu pot vedea pozele, cred ca ai gresit ceva in link, sau ai albumele puse pe privat si nu pot fi vazute de altii.
Iar cind apas pe ultimul link postat de tine, mi se deschide formularul pentru scris raspuns pe DC.
------------------
Numai bine,
Natalia
mamanati spune:
Iarasi eu. M-a sunat Crinia, de la parinti. Noi propunem sa ne intilnim cu fetele din Chisinau vinerea viitoare, 19 mai, pe la 6.00. Asteptam inscrieri in listuta.
Alincic, nici acum ceva nu e bine.
Nati si minunea din burtic 26+
LiliaToma spune:
In sfarsit si eu pe aici.
In primul rand Ma bucur foarte mult ca nasterea Natalitzei-Elena a trecut cu bine si ca ea este o fetita mancacioasa si din primele zile de viata ii face fericiti pe parintii ei. Silviu si Diana, va dorim ca si in continuare sa aveti numai clipe fericite si momente de neuitat alaturi de printesa voastra
Cornelia, Nati, mai spuneti-ne, ce mai stiti despre nasterea Natalitzei:cate kg a avut, cm, cum a fost, etc.
Alincic, cum ti-au zis si fetele nici unul dintre lincuri nu merge.
Uite cum te sfatuiesc eu. Du-te la albumul tau cu poze, selecteaza-l( pune punctul pe cerculetul de mai jos de el, cred ca stii asta)si alege de de-asupra ceva de genul:"share your album"( presupun ca asa e in engleza, ca la mine e in franceza si nu stiu sigur) si acolo alegi unde scrie:"Public" si ii dai sa inregistreze. Dupa asta noi o sa putem intra in albumul tau. Daca vrei sa dai cuiva adresa albumului tau, ea va fi asta: http://pg.photos.yahoo.com/ph/samivilori/my_photos( asta ca nu mai iai un link asa lung) . Doar ca vor putea fi vazute numai dupa ce tu il faci public. Sper ca am explicat cat de cat pe inteles.
Noi ieri am fost la o zi de nastere pe malul unui lac aici in Bucuresti. A fost foarte frumos! Desi la inceput nu prea aveam chef sa mergem, nu ne-a parut rau nici o clipa. O sa aleg niste poze si o sa le pun in album acusica.
Azi am fost in parcul Tineretului, unde misuna lumea ca furnicile. Cred ca nu am vazut niciodata atata lume in parc. Amelia striga de zor pe acolo:"tatiii( tanti), nenea-nenea" Bine ca era galagie mare si lumea nu ii atragea atentia.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
am pus cateva poze:aici
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
lia_c spune:
Salutare,
Eu ieri m-am simtit destul de bine . Pe la masa am fost prin oras dupa mobila p/u bunica, apoi am ajuns extenuata si am adormit, iar spre seara m-am balacit cu furtunul si stropitorile, apoi au trecut niste fini de-a parintilor in vizita la noi, iar noaptea la 23.00 noi spalam masina :) Noroc ca e silver si nu se vad urmele de murdarie care au ramas , daca ar fi fost neagra vai si amar de capul nostru.
Despre simbata nu va zic ca a fost f nasol
Azi m-am trezit cu dispozitie, kiar starea de de la procedura de spalare a dintilor nu m-a afectat... La serv. baietii au deschis larg geamul si in sfirsit am aer indeajuns .
Nata, merci mult de urari de insanatosire
Era ziua de nastere a soacrei Alinei - de aia se facea ea mumoasa...
Alina, Deanna a vrut sa va dea de stire ca vrea sa priveasca "Vrajitorul din Oz" - da voi de-odata s-o certati
Diana, intr-adevar va pleca direct la parinti din spital, marti... Eu sint p/u ideile voastre si mai am o ideie - insa n-o scriu aici ca daca o citeste Diana nu va mai fi surpriza
Daca nu apare nimik urgent, voi veni numaidecit la intilneala - poate imi trece si toxicoza pina atunci...
Alincic, mi-a zis frate-meu ca fost concert - daca as fi stiut as fi venit si poate ne intilneam . Eu ti-am scris un mesaj privat (PM), mergi la meniul tau de mesaje private si citeste, acolo sint tel mele si email-ul meu. Poate ne intilnim la un suc . Mamica si sotul au ramas oleaka socati de intilneala noastra ... Sigur ca-mi aduc aminte toate "treburile noastre" si ca stateam ca babele la tel cite 1-2 ore, iar parintii ca disperatii incercau sa ne sune acasa si pina la urma sunau la vecini si ii rugau sa vada daca nu ni s-a intimplat ceva ... Cum faceam problemele si experimentele la fizica ... Eh, ce viata a fost! Ma bucur ca ai asa o familie frumoasa!
Ma duc sa-mi fac un ceai de menta si incep munca ... Pina am terminat eu de scris mesajul, astia au si inchis geamul
o zi buna la toate
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
Lilia, f frumoase poze la natura. Vad ca Ameliei ii place sa pozeze...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
CristinaGoji spune:
Diana FELICITARI! Cand poti scrie-ne mai multe detalii, sau cele care stiu - asteptam vesti.
MamaNatiCe fain de tine ca ai ocazia sa mergi la acvaaerobic. Ce mi-as dori si eu, da in Cluj nu este asa ceva, sau cel putin nu stiu eu sa fie. Eu vreau saptamana asta sa ma-nscriu la cursuri de gimnastica pt. gravide si pregatire pentru nastere. Poate-l conving si pe Vadim (sotul) sa mearga si el cu mine, ca as vrea sa poata intra si el cu mine, nu neaparat in sala de nasteri, dar macar in sala de pretravaliu, cand o sa am contractii, ca mi-ar fi mai usor sa fie alaturi cineva la care-i pasa de mine. La nasterea propriu-zisa nu tin neaparat sa fie, asta cum o vrea el. Ca mie cred ca in momentul ala o sa-mi fie indiferent.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 18+