Clubul moldovencelor de peste Prut (28)
Raspunsuri - Pagina 10
Davina spune:
inginer ca tatsu Nati .Sincer imi venea sa desurubez televizorul numai sa scot caseta (e un tv micut cu tot cu video)
am terminat tortul cu trufe huh ,de data asta am facut si trufele .Acum merg sa-mi fac parul si unghiile sa fiu "mumoasa"
Vio si eu am patit-o tot din cauza netului ,cartofii mai erau comestibili ?
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
Balbina spune:
Alina, da cu ce ocazie trufele si "mumozitatea"? Sau prosta tak?
In ce domeniu e inginer sotul tau? Ca si al meu e in IT.
------------------
Numai bine,
Natalia
alionushca spune:
Salutare fetelor
Doroti felicitari pentru bebelina santatoasa si mincacioasa
Helgaam telefonat azi la Farmacia Felicia, sunt in cautare de teste de sarcina altele decit rusesti, si am intrebat si de celea de ovulatie - au - vreo 150 lei caseta cu 5 teste - sincer mi se par cam scumpe - s-apoi si cu ele este o teorie mare pina cind intelegi ce si cum se termina casetuta - vorbesc de mine, ca am tot citit perepetiile fetelor care folosesc aceste teste si tot nu am inteles nici o brinza poate oi fi eu mai gre de cap
Aliona
Violetik spune:
Davina, daca cenusa deacum s-a facut comestibila, atunci cred ca si cartofii mei. Si principalul i-am pus la 19:05 si la 19:25 ei erau deja arsi. Cind vreau eu ca ei repede sa fie gata, ei nu se fac atit de repede si acum....ma duc la aerobica.
Balbina spune:
Vio, linisteste-te cu gindul ca seara e bine sa maninci mai putin, mai ales cartofi, asa ca soarta ti-a iesit in intimpinare.
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
Dar nu erau nici pentru mine si nici pentru acum seara, ci pe miine dimineata si pentru sot si frate. Ei dar era ultima tigaia si nu-mi faceam griji pentru cartofi ci pentru ca am imbibat casa cu miros ars.
P.S. Gata si aerobica de azi
alincic spune:
Salutare,abia am ajuns si eu la masinaria asta de scris
Mau scos copiii la ora 8 seara din casa, sa-l vada pe Adrian Ursu,a fost mare galagie aici la Ciocana
SUN TV a organizat un concert in aer liber cu Adr.Ursu,Zdob si Zdup,Alternosfera ....si altii ca nui tin minte pe toti.
Mama,ce galagie si ce multa lume
LuciaB Loredana este nascuta pe 25 septembrie2005.
Saptamina trecuta a aparut si primu dintisor,toata ziua striga TATA,dar mama spune numai cind plinge.
Ce mai face Laura? caci Lori nu sta o secunda cuminte,cind tre sai imbrac pampersul,chem pe cineva sa ma ajutese intoarce in toate partile posibile
Mai spune-mi cu ce o mai hranesti pe Laurita...
CORNELIA,de ce te-ai inbolnavit?Sper sa te faci bine cit mai curind
Sa fiti toate cit mai sanatoase!!!!!!
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
helga spune:
Salut Fetelor.
Ce bucurie aici pe la noi!!! Diana a devenit mamica!!!
Aliona, mersi pt mesaj. Stii ce ma enerveaza cel mai mult la oamenii nostri, ca daca nu au auzit de ceva se uita la tine de parca vorbesti despre extraterestri. Cum, test de ovulatie? Da nu exista asa ceva domnisoara!!! Cei drept, la Felicia nu am ajuns. Dar la pretul care ai zis ca costa, nu prea cred sa am chef sa dau atitea bani. Am inceput sa-mi masor temperatura. Am facut asta vreo juma de an in urma, asa ca nu-i nimic dificil. La tine ce se aude?? Ceva bucurii? Apropo, de cite ori am cumparat teste pt sarcina niciodata nu am dat peste celea rusesti. Erau ori franceze, ori olandeze, numai nu rusesti. Tare ciudat ca nu gasesti altele. Oricum iti doresc curaj si sa nu-ti mai vina rushii in viitorul apropiat
Eu m-am scapat la inghetata, ciocolata, dulceata. De la Pasti am pus pe mine 4 kg. M-am ingrozit. Pina acum ma plingeam ca-mi cad toti pantalonii, acum stau fix pe mine si ma tem ca daca o tin tot asa, in curind nu-mi vor mai veni :( Si stiti ce fac acum, scriu aici si maninc inghetata. Am niste pofte nebune, de mult nu am fost asa. Macar sa fi fost justificate poftele.
Ieri trebuia sa mergem cu sotul la Dendrariu, dar a venit prea obosit de la servici (ieri o lucrat pt luni, 8 mai) si o zis ca ne ducem azi. Cind colo si azi a fost chemat la servici, o urgenta. Si m-o palit asa un gruz, ca de ciuda, stau si crap ingheta si tot ce mai gasesc in frig.
Bun, va pup,
Balbina spune:
Olga, ideea e foarte buna, asa-mi pare rau ca nu sint si eu in Chisinau, cu siguranta as fi contribuit si eu.
Am fost in parc de dimineata, cu toata familia. Avem un lac (a se citi iaz ), unde poti inchiria o barca sau o hidrobicicleta, ceea ce am si facut. Am pedalat pe rind cu sotul, vreau sa va zic ca intr-o jumatate de ora am obosit destul de tare, zici ca am fost la o sala de fitness. Miine ma astept sa am febra musculara.
------------------
Numai bine,
Natalia
Crinia spune:
Diana, felicitari cu nasterea printesei, multa multa sanatate tie si fetitei si recuperare grabnica mamicei. Sa ai mult laptel si bebica sa fie zimbareata.Pupiceii multi multi
La noi e bine, scuze ca nu intru asa de des insa nu prea am posibilitate, de citit va citesc , dar de scris nu reusesc.
Tuturor sarbatoritilor felicitari.
Voi reveni mai tirziu cu alte noutati.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?