Clubul moldovencelor de peste Prut (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Un-doi, un-doi-trei.
Prob de semnatura .

-------------------------------
Bucate de Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Semnatura schimat cu succes, yyeeees

Bucate de Bucate

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Mmm, si litere mincat deasemnea cu succes

Bucate de Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Natalita bine ai venit pe lume .Sa fii sanatoasa,desteapta si norocoasa.Sa aduci numai bucurii parintilor!

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna,
Lucia mi-ai facut pofta cu noile tale mancaruri toate aranjate cu gust .Si Napoleonul arata bine si foarte inbibat.
Ce-ti mai face iepurasul dulce ? iti masoara casa in lung si-n lat ?
Ieri Deanna ne-a scos o caseta video din aparat si a bagat-o inapoi dar invers si n-am putut sa o scot si pace .Eram asa de stresata pentru ca era o caseta de vreo 20 de ani, de la soacra-mea cu "Vrajitorul din Oz".Bine ca a scos-o sotul seara ,dupa ce a venit de la servici ca altfel pedeapsa era a ei .

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

LA MULTI ANI!!! FELICITARI DIANA SI SILVIU!!!! Sa aveti numai bucurii de la copii, sanatate si fericire ( pe linga si bani)

Mergi la inceput

eh....cartofii mei, ... si tigaia...si bucataria care e plina de fum netul e de vina si numai el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Violetik

eh....cartofii mei, ... si tigaia...si bucataria care e plina de fum netul e de vina si numai el!

Hihihi Vio, te rog sa ma scuzi, dar nu ma pot abtine. Ia arunca o privire aici, sper sa te consoleze faptul ca Internetul a facut (si continua sa faca) mai multe victime.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Davina

Ieri Deanna ne-a scos o caseta video din aparat si a bagat-o inapoi dar invers si n-am putut sa o scot si pace .Eram asa de stresata pentru ca era o caseta de vreo 20 de ani, de la soacra-mea cu "Vrajitorul din Oz".Bine ca a scos-o sotul seara ,dupa ce a venit de la servici ca altfel pedeapsa era a ei .

Alina, inginer s-o faci pe Deanna!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

mda... Nata, la mine e mai grav, toata casa miroase a ars. Cred ca vecinii deja se intreaba daca nu a avut loc un incendiu.

Mergi la inceput