Clubul moldovencelor de peste Prut (28)
Raspunsuri - Pagina 8
Balbina spune:
Violeta, bravo, iti doresc sa ai vointa si in continuare la facut exercitii. Eu zic ca de 3 ori pe saptamina e perfect.
Si noi avem cheltuieli imprevizibile luna asta, dar nu e motiv de depresie, sanatosi sa fim, ca bani vom mai face Ia lasati depresiile! Iesiti afara la o plimbare, sper ca e vreme frumoasa si la Chisinau.
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
Buna
In primul rind felicitari Doroti, sper ca deja ai nascut si sunteti bine. Sanatate si numai bucurii.
Cind am citit ca ai plecat la spital, mi-aadus aminte cum si eu am scris ftelor ca plec, asa emoti mari am. Parcas-a intimplat totul nu 7 lni in urma da mai ieri.
Alincic - 3 bebey, bravo, eu nu stiu daca as fi avut curajul, te admir. S va trasca si sa aveti parte numai de cele bune.
Cind sunt nascutii ingerasii tai, Laura deasemenea ca si Lordana are 7 lunite.
Lilia - imi pce foarte mult modelul pantofioilor tai, sa le porti sanatoasa. E foarte comoda incaltamintea de asa model.
Aliona - eu cind vorbesc cu cineva cu usa inchisa sau la telefon, mereu ma intreaba daca este mama sau tata acasa, asa ca te inteleg bine .
Violeta - sa sii ca nu e bine sa fortezi corpul, ia-o incetior, regimul care-l ai e bun. Mai ai mult pina ajungi la formee care iti dosti?
Fetlor, daca nam mentionat pe cineva - SORRY - as scrie un roman. Va doresc la toate sanatate si numai bine.
Un wee super frumos.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
lia_c spune:
Am primit dimineata sms de la Doroti, a nascut o minunatie de fata mincacioasa . Am inteles ca totul e bine la ele. Cind mai stiu detalii va scriu...
Scuze ca asa greu v-am scriu, am avut noaptea febra si inca ma doare capul ingrozitor...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
URRRAAAAAAA, DIANA SI SILVIU, FELICITARI PENTRU MINUNEA DE FETITA! Multa sanatate puiutei, iar voua, multa rabdare!
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
Cornelia, si tie sanatate, sa-ti treaca durerea de cap cit mai repede.
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
Natalita-Elena - bine ai venit, ai facut doi oameni sa se simta cei mai fericiti si impliniti.
Doroti - felicitari, sa-ti fie puicuta sanatoasa si mincacioasa cum este. Sa ai parte numai de bucurii din partea fetei.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
alinkav spune:
Diana, felicitari!!!!!!!!!Sa-ti traiasca fetita!!!!!!
Asteptam vesti de la tine!!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
helga spune:
Diana, Felicitari Mamico!!! Sa-ti fie sanatoasa si voioasa fetita!!! Felicitari si pt sot si pt parinti, pt toti pe care i-ai facut fericiti!!!
mamanati spune:
BUNA FETELOR,
CE VESTE MININATA NE-A ADUS AZI DOROTI!
SA-TI TRAIASCA COMOARA, MULTA SANATATE SI TE ASTEPTAM CU NOUTATI. MA BUCUR ENORM PENTRU VOI.
Nati si minunea din burtic 26+
MamaElei spune:
NATALITA-ELENA
BINE AI VENIT PE LUME!
SA FII SANATOASA, VESELA, FRUMOASA!!!
DOROTI SI SILVIU, FELICITARI SI SA VA ADUCA FETITA NUMAI BUCURII!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)