Clubul moldovencelor de peste Prut (28)
Raspunsuri - Pagina 7
mamanati spune:
Davina, corect sa te cintaresti e in modul urmator: dimineata, cind te trezesti, dupa ce mergi la baie, dar pina la micul dejun.Stea se considera kg-urile tale care le posedezi. Fara gluma.
Nati si minunea din burtic 26+
alincic spune:
PAROLA:Eugenia Ivanovna,prima noastra invatatoare.
Draga mea Cornelia,ce bucurie sa te regasesc dupa atitia ani
Cum sa nu tin minte persoana cu care ma intelegeam atit de bine,(imi vine sa pling si sa rid de bucurie).Mai tii minte cind veneam la tine acasa?dar cind puneam taracani morti in cartile colegilor?
Sa inteleg ca esti,astepti primul tau copilas!?
Ce as vrea sa te vad,poate ma suni,a?
am sa-l pup pe sot pentru ca mia cumparat calculat.,vezi ce surprize,surprize face!
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
alincic spune:
DAVINA ,noi asteptam sa trecem un interviu la MOM,si daca iese totul bine,atunci plecam in st.Georgia,Atlanta.Eu geografia americii nu o cunosc,poate te pricepi tu mai bine ce si unde se afla.
Dar num Evelina:sotul a dorit sa fie ceva asemanator cu Alina si asa a ramas ,dupa ce am numit-o miam dat seama ce multe feluri o pot dezmierda;Eva,Evelyn,Evelinusca......si m altele.
BALBINA med Gatcan,avea unica din Moldova maternitate privata,dar au fost ceva probleme legislative sau nu stiu cum sa le spun si acum au dreptul numai la asistenta medicala,.
Poate cineva e la curent mai bine si stie ce s-a mai hotarit acolo.
pa,pa
Alina Chisinau
alincic spune:
Help me please,am facut un mic album in yahoo.mail,dar mai departe nu se primeste nimic
multumesc anticipat
Alina Chisinau
Balbina spune:
quote:
Originally posted by mamanatiquote:
Originally posted by Balbina
Nati, s-a intors sotul din calatorie?
Nata,La sotul meu te referi? N-a venit. Si mai am de asteptat inca 2 luni si jumatate. Dar nu e in calatorie, e la munca silnica, ca lucreaza 12 ore pe zi fara zile libere.
Nati, da, la tine ma refeream. Stiam ca sotul tau e plecat la munca, dar nu stiam cum sa formulez intrebarea . Am intrebat pentru ca ai zis ca bebelusul te trezeste la 6, la fel ca taica-sau, am crezut ca poate s-a intors deja.
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
Alincic, din pacate nu am album pe yahoo, dar daca stii engleza, nu cred ca e greu sa te descurci. Cauta ceva de genul "create (new) album", "upload photos". Uita-te si in help-ul lor, sigur trebuie sa aiba niste instructiuni.
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
Buna fetelor!
Am citit toate paginele ca pe un roman. Ce minunatie, Doroty naste! Am si eu emotii ca si voi. Moama, da' ce ma tem eu sa nasc.
Lilia, salata ai luat-o din subiectul salate?
Super cum v-ati regasit colegele!
Nu stie nimeni nimic nou de Doroty? Poate are cineva si un num. de tel. Salutati-o si din partea mea si felicitati-o!!
mai vb! Numai bine!
Balbina spune:
Violeta, chiar la asta ma gindeam acum, daca are cineva numarul de telefon al Dianei. Mamanati, tu nu-l ai cumva?
Eu cred ca Diana a nascut deja.
------------------
Numai bine,
Natalia
alincic spune:
O ZI BUNA LA TOATA LUMEA!!!!
Astazi aveti voie sa ZIMBITI
sa IUBITI
sa FITI FERICITE
HAVE A NICE DAY,MY DEAR FRENDS.
Alina Chisinau
Violetik spune:
Alincic, merci mult si tie la fel!!
Nata, si eu tot ma gindesc ca a nascut si e f obosita cred. Eu azi iarasi nu prea am chef, au aparut niste cheltuielei imprevizibile care ne afecteaza bugetul pe luna asta. Si eu si sotul ( ca nu degeaba suntem ambii raci) suntem intr-o mica depresie. Sper sa treaca de cum vine mama miine!
Azi iarasi e zi de aerobica, ma gindeam chiar zilele astea ca vroiam sa fac in fiecare zi sau macar 5 zile din 7. Acum insa inteleg ca bine fac de 3 ori in 7 zile, altfel eram moarta rau. Desi vad progrese.. Cind abia incepusem nu puteam face citeva din exercitii, nici macar o data. Acum fac chiar cite 2-3 ori din exercitiile cele