Clubul moldovencelor de peste Prut (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara la moldovence,

Hai ca incet incet dar ma tin si eu din urma cu cititul si postatul mesajelor. Ce repede a mai trecut si saptamina asta. Noi suntem OK. Bebe e tot mai jucaus in burtica. Tot mai des are program de disco; desi cind mami face aerobica la piscina sau se plimba mult timp, el face nani ca tare-i place huta-huta. In schimb dimineata "ma trezeste" la 6, ca si tatsu.

Lucia, tare e dulce si dragalas "desertul" tau. Si cercelusii ei sunt foarte frumusei, sa-i poarte sanatoasa.

CristinaGoji, te rog sa nu te superi pe mine ca abia acum am vazut si eu semnatura ta. E ma rog credema si tu ca sunt cam cu capu'n nori. Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos! Daca te intereseaza ceva informatii esti binevenita oricind.

Cu putina intirziere; LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de zilele trecute!!!

Helga iti doresc sa vezi cit mai curind cele 2 liniute. O sa vina bebe neaparat, doar nu trebuie sa te gindesti non stop la asta, adica am vrut sa zic sa fii mai relaxata.

CE emotii am!!! Abia acum am citit ca Diana a plecat la spital! II doresc o nastere usoara daca n-o nascut deja si acum isi tine pupita in brate.

Nati si minunea din burtic 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Alincic, simteam eu ca te cunosc, cu toate ca a trecut atita timp... Parola: Eugenia Ivanovna(prima invatatoare) . In primele trei clase am stat in ultima banca cu Lilian, iar tu ai stat linga noi cu Vanea, nu?
Mammmaaa, ce regasire! Si ce bine ca exista inetul!
P.S. eu sint Cornelia (:)]

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, Alina, mama, ce chestie! Chiar va cunoasteti?
Cornelia, dar cum ti-ai dat seama, adica cum ai inceput sa banuiesti?

Nati, s-a intors sotul din calatorie?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Nata, inti numele, apoi data si anul de nastere, apoi citi ani de casnicie, caci ma intilnisem cu ea in troleu kiar dupa nunta, si stiam ca sta la Ciocana, nu departe de parinti . Kestia cu scoala a fost doar ultima verificare!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna
Ce bun e netul asta ,Cornelia ti-a gasit colega de clasa hehe
Alincic frumoase nume ati ales ,parca si Evelina e nume religios ,nu vine de la Eva ?In ce stat va mutati ,vom fi vecini ?Mersi de felicitari cu ziua mamei .
Eu am zic ca anul asta nu vreau cadou ci sa mergem la Disneyland ,dar pe urma mi-am dat seama ca puiul meu n-are idee de Cenusareasa si Mickey Mouse ,asa ca merge tot la un parc de ditractii dar pentru copilasi mici .
Doroty cred ca ai nascut deja ,sa-ti traiasca fata si sa fie frumoasa,sanatoasa si desteapta .
Vio tu cum te cintaresti dimineata, fara haine sau seara ?adica cum e corect?
Alinka pupa cucuiul lui Alex .Lasa ca pina la nunta ii trece ,cum este o vorba la moldoveni.
Nati mai daca te duci la magazinul Wilton cumparati un cui si un tip n. 103 si o punga ,atat iti trebuie ,Poti sa practici cu margarina ca e mai ieftina si s-o refolosesti.
cristina nici eu n-am nascut cu medicul meu ,dar cu altul de garda .Eu cred ca daca nasti noaptea n-o sa-ti vina medicul cu care te-ai inteles.Principalul in timpul sarcinii sa ai un medic bun care sa-ti raspunda la toate intrebarile .

Pupici la burtici si la bebei/copilasi

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Lilia frumosi pantofi ti-ai cumparat .sa te bucuri de ei .Mie imi plc asa cum sunt cusuti cu ata alba ca acum parca iarasi a iesit in moda albul cu negru .Si salata e apetisanta ce-ai mai pus in ea inafara de pui si porumb ?
mamaNati ce bine ca mai gasesti timp liber sa te duci la aerobica ,macar acolo sa te relaxezi.

Mergi la inceput

Alina, da ce virf iti trebuie pentru a face margini de cosulet? De fapt cred ca o avea vreun catalog pe acolo, sa ma uit.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Nati ala pentru cosulet e zimtat ,acum depinde cit de mare vrei sa fie liniile .O sa vezi pe loc exemple cred .sa-ti cumperi si unul "shell tip" ,cu care faci marginile tortului.

Mergi la inceput

Alincic, n-am fost doar intr-o clasa cu fiul medicului Gatcan (apropo, e chiar asa renumit in Chisinau? deci sa inteleg ca e ginecolog, ca nu aveam idee), ci am stat chiar in aceeasi banca o perioada. Era tare galant baiatul asta, si frumusel, avea o alunita deasupra buzei (presupun ca o mai are si acum ), multe fete din clasa mureau de dorul lui.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Nati, s-a intors sotul din calatorie?

------------------
Numai bine,

Natalia

Nata,La sotul meu te referi? N-a venit. Si mai am de asteptat inca 2 luni si jumatate. Dar nu e in calatorie, e la munca silnica, ca lucreaza 12 ore pe zi fara zile libere.

Hai ca eu mai pot sta locului fara stiu daca a nascut Diana!

Davina, timp liber am foarte putin. dar aqua aerobica a devenit un lucru sfint pentru mine si dupa putinta incerc sa nu pierd ore!
Abia astept duminica sa merg iar. Desi e ziua tatei tot merg dimineata la piscina si apoi la picnick.

Nati si minunea din burtic 26+

Mergi la inceput