Clubul moldovencelor de peste Prut (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Lucia, placinta cu dovleac nu e din foietaj, e facuta din foi simple de placinta ( foi cumparate). Doar ca am respectat sfatul Nataliei de a pune mult ou si lapte, astfel incat a iesit ft moale si ft buna.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, e chiar interesant cu congelarea aluatului dospit. Aici n-am vazut niciodata in magazine aluat cu drojdie congelat.
Foile alea din care a facut Lilia placinta, la rusi se mai numesc "filo", cu siguranta ai intilnit pe forumurile rusesti informatii despre si retete cu acest aluat.

Cred ca sint racita sau virusata, am o stare asa ciudata, ma doare gitul, off afara vine caldura, iar eu racesc.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Capitolul 29

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimushor spune:

crinia, sorry pentru o intrebare nestandard: tu nu ai invatat la liceul M.Eliade din Chisinau?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dimushor

crinia, sorry pentru o intrebare nestandard: tu nu ai invatat la liceul M.Eliade din Chisinau?

Dima, te rog frumos sa postezi in Capitolul 29. Rog moderatorii sa inchida acest subiect.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput