Muzicieni DC (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

angy, i-am vazut pe cei care aveau "frica" de anumite piese si fara sa le spun dinainte i-am lasat sa cante exact ce anume au dorit ei...si sa vezi ce dorintza de afirmare aveau unii dintre eitot mai vroiau sa mai cante, nu se mai saturau
spor la studiu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am disparut cu toate si abia am gasit subiectul pe pagina 7
Va pup pe toate si sper sa ne vedem totusi pe-aici

Mergi la inceput

chiar ce liniste-i pe-aicise vede ca suntem in vacantza
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

A zis cineva sa iesim din scorbura? Incerc eu sa mai trec dar stau prost de tot cu timpul.
Tot pian am facut si eu, de la gradi pana tarziu, la fostul George Enescu (actualul Dinu Lipatti). Cant la chitara (nu clasica), la recorder (cu multa placere), imi place la nebunie tamburina si sper ca acum ca a mai crescut bebita sa incep si flautul (am primit unul dar am ramas insarcinata si nu puteam nici sa respir, dar sa ma si suflu).
Cam atat. A... sa nu uit...imi plac si manelele.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Mergi la inceput

Glumeam cu manelele!!!!

Pasti 2006

Mergi la inceput

Am cam lipsit de pe forumin ultimele zile.Am avut de cantat cu ansamblul sambata si duminica,serile musafiri,sau am iesit noi.
Sper ca de azi sa incep totusi vacanta cu toate ca elevul de-a XII mai are proba de BAC LA INSTRUMENT,APOI ADMITEREA.
Fetelor ati auzit de bursele C-tin Silvestri,de la Tg. Mures?
Sabina,te-ai apucat de piesa Clarinet+perc.?
Monica,ce faci,cum esti?
Greieras,bine-ai venit!
Totusi ce-ti veni sa iei instrumentele la rand? E interesant,dar ma gandesc la mine,nu m-as mai apuca de la zero cu alt instrument....poate pentru ca prea multe, :))))

Mergi la inceput

angy11, nu este asa greu sa incerc sa cant la mai multe instrumente, daca ma pasioneaza. Tot ce trebuie sa fac este sa gasesc timpul necesar pentru studiu. Cred ca mi s-a deschis apetitul pentru muzica si mai mult dupa ce n-am mai fost cumva pusa in tiparele muzicii din scoala de muzica. Daca folosesti cunostitele pe care le ai ca fundament, si cu ceva ureche muzicala, poti face mai multe cu usurinta. Eu am avut acces la multe instrumente si multe stiluri de muzica in biserica, si asta cred ca a ajutat.

Pasti 2006

Mergi la inceput

ce mai faceti fetelor, cu ce va mai "laudati"?
eu in afara de cantecele pentru copilashi pe care le cant impreuna cu ai mei copilashi m-am "lasat" de muzica
va pup si sa auzim numai de bine

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

ce mai faceti fetelor, cu ce va mai "laudati"?
eu in afara de cantecele pentru copilashi pe care le cant impreuna cu ai mei copilashi m-am "lasat" de muzica
va pup si sa auzim numai de bine

monica

Ha,ha,te-ai lasat de muzica,m-am mai lasat si eu si uite unde am ajuns,la muzica.
Ma bucur ca esti bine,e fain sa te ocupi de copilashii tai,numai cine nu face ce facem noi nu stie cat de fain e.
Te pup si pupa-i din partea mea pe copilashi!

Mergi la inceput

angy ce ti se potriveste motto-ul
hai ca a avansat si ruxi in cantat deja zice ia-ia-iooooo

monica

Mergi la inceput