Muzicieni DC (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
dragelor....scuze, dar am, fost la busteni, si nu prea m-am ocupat de muzica:d
Monica, La multi ani lui Alex!! Sa fie fericit si norocos! Si sanatos.OOoh, cum trece vremea..........
Alina , ce emotionanta poveste....e minunat sa calatoresti si sa experimentezi...dar cei mici raman cu o mica durere....asta e.Pe de alta parte, ii va imbogati experienta asta.
despre mine ... sunt cam necajita, iar am laptopul stricat si aveam nevoie tare, dar ma duc azi sa-l repar, la Busteni va trebui sa-mi mai scriu un referat la doctorat,plus sa mai editez partituri..
Alina, am in plan o piesa de percutie si clarinet.
Festivalul de muzica contemporana m-a dezamagit...cateva piese bune,dar in rest jale.
nici unu din cei tineri n-am avut lucrare in festival((( (
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Jocelyn spune:
Mai iesiti din scorburica muzicieni dragi ca ne mananca manelistii
Everyone has a photographic memory, some just don't have film.
monica-elizabet spune:
eu sunt super ocupata zilele astea...maine am serbare la alex la gradi, vineri la inca doua gradinite unde trebuie copilashii sa cante piese la pian(deci ceva gen auditie de clasa)...dar apoi termin cu toate si intru in vacantza...ma pot ocupa de copilashii mei
monica
angy11 spune:
Sabina,ma bucur,abia astept sa vad piesa.
Jocelyn,pai eu m-am luptat cu ei,mi-am si luat-o in freza,nu ma las....
Monica,spor la treaba,succes la serbari,sa ne pove cum a fost.
Noi am aparut nu demult de la serbarea lui Dany,serbarea frumoasa,cheful de dupa,foarte trist,mama lui Max a plans intr-una,a plans si Doamna invatatoare,copiii tristi....asta e.
angy11 spune:
Buey,tot eu?Asta e! scriu eu dupa mine....
Noi azi am terminat clasa I cu FB pe linie,sunt si mandra si ne...
ca nu merita copilu meu la romana FB,scrie ca un uzbec,poate ca o face asa numai la teme sa enerveze,dar i-am spus si D-nei ca stiu cum e la Ro,dar m-a contrazis,a zis ca daca vrea e ....etc...etc...
De ce sunt mandra?
Pai a facut un fel de fisa,la care a sris ea la ce e bun,foarte bun,slab si excelent,la mate e excelent,macar el,ca eu am studiat percutia,asa ca bezna mate......stiu sa impart doar valori,nu cifre,sotul meu informatician imi zice ca e aclasi lucru,i-am zis sa puna problemele pe note si rezov,dar nu stie,nu vrea...asa e si cu frate-miu cu transpozitia ,sotu'se declara habarnist,pe naiba ca stie multe chiar si transpozitie,de asta face misto de frate-miu ca nu stie sa calculeze decat cu calculatorul telefonului,dar transpune la P.V.
Revenind mai sunt mandra ca copii de filarmonisti,de solisti,de fitze e la ei din clasa au scris ca se fac medici,arheologi,arhitecti,iar Dany a scris compozitor..
De cand am scris de compozitii,nu s-a lasat,a inteles tot,a compus ceva misto acum,pun pe note si trimit,dar si filmez,ca ia cupilu aripi.
Cu Angy am o problema deluicata,de multi stau cu frica in san,iata ca se dezvolta.....ea a facut o forma urata a varicelei,o forma cutanata,pe fata,pe incheieturi,maini si glezne,pe care doctorul nu a gasit-o niciunde,a ramas cu semne,era inevitabil dupa ce a avut in acele locuri,mm nu era fara bube peste bube,mult s-au rupta fara sa putem face ceva,semnele au ramas,iar ea acum incepe sa le constientizeze,e fata,le vede,plange,intreaba daca o sa-i treaca,nu o sa-i treaca,o vede pe vara-sa din Italia cu care seamana bine ca nu le are,isi pune intrebari,asta e doar o etapa,ma gandesc la faptul ca va ajunge la scoala si o sa fie intrebata..
cam asta pe azi,va pup,va astept sa scrieti,eu sunt varza de oboseala,parca eu am facut clasa I,de fapt asa a si fost
monica-elizabet spune:
angy, felicitari pentru danynici nu se putea altfel decat fb
ref "problemutza" lui angy eu zic ca nu-i bai asa mare...se rezolva cu un fond de ten cand o sa fie d-ra
eu ce sa mai zic de alex care de la 2 ani nu a mai avut 2 dintisori in guritza si toata lumea ma intreba si-l intreba...unde-s dintii???de ziceai ca-s nebuni...dar am avut norok ca el este un baietel intelegator si le dadea niste raspunsuri de-i lasa paf....mie mi se pare aiurea sa intrebi cand vezi clar ca ceva nu-i in regula...dar ma rog...asta-i lumea curioasa.
serbarea a fost super faina, le-au iesit si poezioarele si cantecelele f bine...alex a fost un actor f bun...un adevarat imparat...se vedea ca pune suflet in tot ce facea acolo.
maine avem petrecerea de la gradi, azi am muncit si i-am facut un tortuletz super frumos si maaaare de tot cat sa ajunga pentru 30 de eprsoane... sa-l duca maine la gradi si are si 2 sticle de sampanie...toata lumea aduce cate ceva si impreuna fac o mica petrecere de ramas bun...unii pleaca la scoala altii pe unde apuca
am fost si la cumparaturi de-astea generale ca nu prea mai aveam de nici unele...acum ma duc sa-mi pregatesc dosarele cu piesele copilashilor de la serbarile de maine ca aprca vad ca-si uita partiturile pe-acasa multi dintre ei si sa le am la mine pentru orice eventualitate.
va pup si sa auzim de bine
monica
angy11 spune:
Monica,pusici la Alex,nu pot scrie mai mult intra iarasi nodul ala....
Copilashii ti-au cantat bine? Te astept pe tine cu povesti,daca ai timp.
Sabinaesti deja la Busteni?
Ira,n-ai mai scris nimic,ce mai faci?
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
copilashii de la gradi au cantat bine, unii care nu prea mergeau bine la ore(de obicei) acum au cantat super bine(cazuri exceptionale) si altii care mereu cantau bine acum au avut mari emotii si au mai dat si pe langa...dar majoritatea celor care "promiteau" sa cante bine asa au facut...toti au fost imbracati asa de frumos, fetitele parca erau printese si baieteii cu frac...ce sa mai adevarati artisti de la 4 anitotusi este o mare realizare pentru ei ca la 4 ani sa poti canta 2-3 piese in public(stiau mai multe) din cernovodeanu...trebuie mentionat ca numai 2 sau 3 au pian acasa si au mai putut exersa...restul numai ce au lucrat cu mine in clasa si asta s-a rezumat la 1/2 de ora pe saptamana de fiecare copilash si astea impartite in doua sedinte(15+15 min)...toata lumea a fost super incantata(copilashi, educatori si parinti)
petrecerea de la alex de la gradi a fost f frumoasa, s-au distrat de minune dar la sfarsit toti erau tristi ca s-a terminat si ca nu or sa se mai vada...unii dintre ei.
ei fetelor...suntem oficial in vacantzaasa ca va doresc o vacantza placuta, sanatate si sa auzim numai de bine
monica
angy11 spune:
Monica.felicitari pentru copii!Meritul este al tau,ca asa cum spuneai putini au pian acasa,chiar nu pot sa cred ca s-au tinut asa bine.
Eu azi am reinceput repetitiile cu ansamblul,merge ingrozitor,iar sambata avem de cantat,sunt vreo 2 piese care cred ca nu le scoatem pana sambata si pe calduuura asta abia rezistam sa stam in scoala.