Muzicieni DC (4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59230" target="_blank"> 1 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63442" target="_blank">2,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68468&whichpage=1" target="_blank">3
Bine v-am regasit dragelor!
ce e vesti!
sotu meu nu stie mare lucru despre crinelina, dar cica asta care e acuma e de treaba.
eu sunt bolnava rau de tot, racita cobza, am avut sie xamenu azi...mai intru eu:)
fetele...dar sa deschideti si voi subiect, ca nu e asa greu.
chiar daca nu puneti toate linkurile, le adaugam noi ulteror/Sau scrieti 11, 12 pagini, ca nu ne inchide nimeni:D
Pup.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lung� cale este calea care duce de la urechi la inim�.
Raspunsuri
angy11 spune:
Sabina,multumim de capitol,pusici si sa auzim de bine cu examenul!
Sunt franta,ma duc la culcare,vorbim maine.Abia astept!
angy11 spune:
Sabina,ai vorbit cu proful?
Cum e?
Si eu sunt racita,imi curge nasul,dimineata mai ales,termin cate un pachet de batiste.
Eu stiu sa deschid capitol nou,dar am zis sa pastram dreptul de autor,c-asa-i frumos,mai ales la compozitori ;)
Monica,Ira,ce mai faceti?
Sabina spune:
ahahahaa, Alina, mor de ras cu drepturile de autor:))))0
Alta data sa deschizi capitol, uite, iti cedez drepturi, LOL
am vorbit, am luat Foarte Bine, numa ca Sofia a facut febra azi noapte...deci am o stareeeeeeeeee
pup la voi virtual.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
monica-elizabet spune:
fetelor,era sa nu va mai gasesc
angy si sabina, sanatate multa
unsofiei sa se faca bine...ai fost cu ea la dr sa vezi de la ce este?
eu l-am dus pe alex pentru prima data la opera, la motanul incaltzat...i-a placut fff mult...drept sa spun nu prea ma asteptam sa-i placa dar...a fost o reusita.
am intalnit-o si pe d-na buciu(dragutza ca de obicei) cu nepotica...mai nici nu-mi venea sa cred cand ma uitam la adi si avea o fetitza de manuntza...Doamne ce au mai trecut anii.
sabina , felicitari
porumbel, daca-i place pianul incearca sa-i pui sa asculte piese usoare pentru pian( la inceput) sonatine,sonate...apoi introduci piese pentru un alt intrument(care-i place lui)...si eventual urmariti impreuna ce canta fiecare instrument in parte, apoi triouri, etc...nu-i pune de la inceput piese cu orch decat daca sunt super melodioase...eu am obs ca alex se plictiseste repejor...bine dar el este si mai mic...nu stiu ce sa zic...sa raspunda sabinutzaca ea se pricepe mai bine...sper sa nu te fi bagat in ceatza si mai tare
va pup pe toate...numai bine
monica
angy11 spune:
Sabina,felicitari,ai vazut ca merita?Te-ai stresat la geru,ia citeste cap. trecut. Zic eu...dar si eu la fel fac.
Monica,bravo,ca l-ai dus pe Alex la opera,eu spre rusinea mea n-am facut inca asta,mama denaturata ce sunt
Ira,cum mai stai cu cantatul?
Fetelor eu vegetez sunt la limita unei depresii,nu stiu ce am ,nu am motive,incerc sa ma mobilizez,da' nu-mi iese
Daniel a compus o piesa,i-a cantat-o profei de pian,care a fost pe spate si i-a zis s-o scrie pe note,il ajuta,il incurajeaza,mie nu mi se pare nu stiu ce,dar ma rog,de-ar fi Sabina-n Timisoara.....
Va pup,o seara placuta va doresc!
Sabina spune:
Alina, pai sa o scrieti pe note si mi-o trimiteti, ce mare scofala:-))
Eventual in sibelius si mi-o dati pe mail, LOL
Monica, ce fain, la opera!
Eu am fost colega cu Adi la Compozitie, ca a facut si dirih=jat, ba mi-a si cantat intr-un trio, e talentat rau la flaut, da n-a vrut cariera in asta....
porumbel, Monica te-a sfatuit foarte bine, eventual mergeti si la concerte;-)
fetele...nu va puo ca sunt prea racita;_
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
angy11 spune:
Sabina,tot zic ca-mi fac rost de sibelis si staaaau pe forum si nu fac nimic...e mai bun decatFinale?
Monica,unde ai disparut?
Ira,pupici.
Fetelor,maine e botezul nepotelului meu Andrei,fiul lui frate-miu,sunt cu capul acolo,asa ca va pup si va urez weekend placut.
monica-elizabet spune:
angysi distreaza-te maine poate esti putintel obosita si de-aia nu-ti ies toate asa cum ai vrea tu.
pupa micutul compozitor
sabina, cum se mai simte sofia? dar tu
eu dupa ziua de azi chiar ma simt obosita...dar las' ca maine imi scot parlealasi dorm pana tarziu
va pup, sa aveti un we placut
monica
angy11 spune:
Salutare!
am pus cateva poze de la botez,nu m-a mai lasat sa le adug pe cele picante,poate maine....
Eu lucrez acum cu cei mici o samba(sextet),sunt adorabili cantand samba,mai ales cei cu tobele.O sa-i filmez,cantam in iunie la un festival:Timisoara,mica Viena.
despre botez ce sa zic,frumos dar oboseala la maxim,inca nu-mi revin,am fost de toate si musafir si sofer si fotograf.....
abia astept vesti de la voi ca parca am intrat in transa cu subiectul.
Pupici!